Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilt 2 x satin glow og en spray noget ansigt repair. Den ene glow virker pumpe ikke på.. spray til ansigt lugter virkelig slemt. Og glow dufter langt fra af kokos og sommer..spild af penge. Sjovt p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har använt både Ame pures face roller med gel och även fransserumet. Köpt facerollern i två omgångar. Ger lyster, tar bort smårynkor och grova porer. Fransserumet använder jag kontinuerligt. Jag h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Syns produktene deres er superbra. Bruker peelingen deres som heter peel so good! Den er fantastisk, ser resultat fra første gang enn bruker den. Det var over all forventning. Jeg har fet hud og slite... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min omdöme skulle vara hjälp att de bli bättre. Produkt i geléform som tyvärr är inget annat än fusk produkt. Svart tvätta bort, har ingen peeling efekt. I min mail växling fick jag råd,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

3,1

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget begejstret for Peel so…

Jeg er meget begejstret for Peels so good fra Ame Pure. Den fungerer som en skrubcreme, og den efterlader huden blød og fugtet efter brug. Den kan bruges, selvom man har lidt sart hud og/eller døjer med uren hud.
Kan kun anbefale både produktet og servicen og er uforstående overfor alle de dårlige anmeldelser. Jeg bestilte produktet efter at have set reklamen på facebook, umiddelbart efter ordren var placeret, modtog jeg en bekræftelse, og 4 dage efter modtog jeg min Peels so good. Et dejligt produkt som efterlader huden blød og med en frisk glød.

28 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I recommend for stretch marks

I recommend for stretch marks, Amazing results just after first use !!!
I am so happy and surprised at how effective your products are. I got a lot of stretch marks after my pregnancy, so if you, too, struggle with stretch marks, I would for sure recommend âme pure! I’ve used the Intensive Stretch Marks Eraser 1.00mm." ❤❤❤

8 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har aldrig prøvet noget der virkede med…

Har aldrig prøvet noget der virkede med det samme. Men hold da op, det gør det og det ses med det samme. Døjer med tør hud mellem mine bryn, og det tog lige det og gjorde det helt glat igen. Det er bestemt ikk sidste gang jeg handler der 😍👍

9 februari 2021

Fantastiska produkter!

Fantastiska produkter!
Redan efter första användningen med Peels so good såg jag resultat och mitt ansikte ser så mycket fräschare ut.
Har testat otroligt mycket produkter för mitt ansikte men aldrig varit så nöjd som nu.
Äntligen hittat något som verkligen fungerar.

8 februari 2021

Styr unna.

Driver med villedende reklame. De sier du kan se dødehudceller forsvinne med Peels so good. Det er ikke dødehudceller, men produktet. Prøv selv med et par engangshansker og smør produktet i hendene.

Vippeserumet fungerer ikke på meg.

Bouncy body splash tørket inn huden min.

Produktene ser harry ut, dårlig kvalitet på emballasjen. Tydelig at de prøver å se ekskulsive ut, men de bommer for meg. Før produktet gjekk i bosset var de gjemt godt for å si det sånn.

8 februari 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

I recommend for stretch marks, Amazing results!

I’m shocked to read bad reviews about the intensive stretch mark roller! I’m a genuine woman with 3 kids and I’m so happy and impressed with this!! I’ve only used for 1 week and the results are incredible. You have to follow the instructions precisely and never forget a step. My husband walked into the bathroom and he even commented on how nice they look what cream did I buy... I explained I’m doing this rolling thing and he even said he can see it works? I have a before and right now picture lots of people have commented it’s working so really surprised with the negative reviews?? It’s worked that well I can’t wait for the remaining treatment :) I’m that impressed I’ve ordered the face dermaroller to try out! The only reason 4 stars and not 5 is because the cream goes too quickly!

2 februari 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

I was disappointed with the quality of…

I was disappointed with the quality of the product I purchased. The derma roller. It is plastic not metal so is very flimsy and the roller will need replacing after 2 months which it didn’t specify on the site. Not worth the money, shop around.

30 januari 2021

All you need is wow!

Jag har tidigare provat Ame Pure Peels so good och den är en favorit i badrumsskåpet, så nog hade jag goda förhoppningar om även detta kit.
Men jag trodde inte i min vildaste fantasi hur bra effekt den skulle ha, och så snabbt - kan bara säga wow! Efter bara två rullningar var min hy full av nytt liv och lyster, den var babylen. Min hy är också mindre oljig. Och nu kan jag även se att mina porer ser mindre ut. Hade även två linjer i min panna som är avsevärt reducerade. Jag blir så glad när produkter faktiskt håller vad de lovar och då har jag under mina år provat många produkter - allt från budget till lyxklass.
Jag är supernöjd och ser fram emot att fortsätta använda dessa produkter. Ett stort plus för att de ej är djurtestade!

25 januari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I don’t understand some of the awful…

I don’t understand some of the awful reviews ame pure are getting but I think the people writing those bad reviews are scammers themselves. Anything I have ordered from them has arrived in pristine condition. They are not of Chinese origin, they come from Denmark. I have been using the face roller for two weeks now and I am so happy with the results so far. My skin is glowing, my make up looks so much more smoother and it’s definitely helping smooth out fine lines. I am so pleased that I have now ordered other products and i will be using amepure cleansers and face peels too now. This is definitely not a scam company and frankly I’m shocked that people have left such incorrect information.

22 januari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For oss med rosacea og ekstremt tørr hud!

Jeg har i yngre alder aldri slitt med huden min, men når jeg var 28år så dukket det opp en liten tørr flekk på det høyre kinnet mitt, denne flekken ble bare større og større med tiden og i tillegg veldig rød. Fant tilslutt ut at dette dessverre var rosacea.

Jeg har prøvd fete kremer fra apoteket, jeg har brukt Canoderm som datteren min bruker for atopisk hud, jeg har prøvd det meste av krem som skal fukte tørr hud men ingenting har funket!

Jeg har vært så fortvilet fordi jeg har tenkt at da må jeg kanskje på en klinikk og bruke mange tusen kroner på å få dette behandlet, mtp at med rosacea kan man ikke bruke skrubb heller fordi det gjør rødheten i huden verre.

Men, så kom jeg over dette produktet på Facebook , jeg tenkte først at dette så for bra ut til å være sant, hehe, men så tenkte jeg at "hvorfor ikke? Jeg har jo prøvd alt annet", så jeg bestilte meg Cleanser og Peeling.
Resultatet forbauset meg, og det etter bare første gang!! Huden ble helt glatt, stram, og den tørre flekken var totalt vekk. Jeg ble så overlykkelig! Sminken min så endelig bra ut på huden min igjen også, den sprakk ikke som den pleide :-D

Dette er et produkt jeg skal ha stående på badet mitt i all tid, og jeg anbefaler det på det sterkeste til alle!
Det finnes håp for huden til sånne som meg også, og det til en overkommelig pris!

Huden min vil alltid være litt rød (selvom det forsvant ganske så mye det også) , men det er så mye enklere å dekke dette til uten den tørre flekken :-D

21 januari 2021

Älskar produkterna och kundservicen

Älskar produkterna och känner mig trygg med hemsidan/kundservice.

Har beställt från ame pure i ca 2 år och har aldrig blivit besviken. Snabb leverans och produkterna är som förväntat.

Har nog provat de flesta produkterna och blivit nöjd med alla.

Min absoluta favorit är "bouncy water splash" - älskar konsistensen, lukten och känslan på ansiktet!
En gång fick jag en bouncy water splash med lite lösare konsistens än vanligt men insåg det först efter några veckor. Kontaktade kundservice - de bad om batch nummer och en video, som jag mejlade. Efter det skickade de en ny bouncy water splash till mig direkt. Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående :)

Andra favoriter är "Lash Boost" och "CIT Face Roller Basic"!

För mig är vegan friendly och cruelty free måsten, och det är produkterna (vet inte om alla är det, men de jag beställer är det).

Rekommenderar hemsidan och produkterna starkt!

10 januari 2021

Älskar produkterna!

Jag var super osäker om produkterna innan köp men Wow säger jag bara. Köpte deras cleanser och peel so good. Jag är helt kär, min hud är så len och ren. Kommer fortsätta köpa deras produkter och testa deras krämer efter det här.

9 januari 2021

Vippeserum

Vippeserumet gir lange vipper og de holder seg kjempe fine helt til man slutter å bruke serumet. Kjempefornøyd!

8 januari 2021

Manglende respons ...

Hvorfor er det mon lige der ingen respons har været fra ame pure hele 2020 ??
Kan læse baglæns og se sidste respons var i 2019 ...
Det virker på mig ret underligt og giver mig følelsen af , deres troværdighed er gået fløjten .
Jeg slår altid lige et smut forbi Trustpilot , inden jeg handler et nyt sted på nettet.
Det er jeg glad for jeg valgte at gøre .
Måske mig der ser spøgelser ... måske ikke .
Ændret adfærd i en ikke positiv retning er i mine øjne no go .

Måske en respons fra ame pure kan ændre min holdning ...

3 januari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

VIRKER IKKE! DET ER IKKE DINE DØDE HUDCELLER DER FALDER AF - DET ER BARE SÅDAN CREMEN ER LAVET

Jeg købte Âme Pure Peels So Good fra Matas i går og hentede det i den lokale Matas i dag. Jeg tænkte med det samme ved første brug, at det slet ikke føles som om, der skrabes noget af min hud. For jeg har normalt allerede meget glat hud, men døjer meget med døde hudceller omkring næsen, på næsen og mellem T-zonen samt særdeles på hagen, så derfor tænkte jeg, at jeg måtte prøve dette produkt, så jeg kan spare noget tid og slippe for at gøre det manuelt, som tager en times tid at fjerne helt. Jeg havde denne dag allerede fjernet en del hudceller manuelt med en pincet om morgenen, så der var ikke meget tilbage at komme efter. Men underligt nok, så kom der alligevel en masse døde hudceller af min hud, mens jeg lige så stille smurte cremen ind. Så tænkte, ej det kan da ikke passe. Jeg har før brugt facescrub med små "sten" i, hvor man virkelig kan mærke, at der bliver skrabet noget af. Men med Peels So Good var det bare som om, at jo mere man smurte jo flere "klumper" kom der - og klumperne (som sikkert skal forestille dine hudceller) de kom på helt tilfældige områder på ansigtet. Selvom jeg aldrig har haft døde hudceller på min pande eller kinder... Cremen har desuden en meget underlig lugt og kort efter brug begyndte mit ansigt at klø helt vildt. Det har jeg aldrig oplevet før ved brug af andre renseprodukter. Jeg prøvede også at smøre cremen på med to handsker, og der kom underligt nok samme resultat, som da cremen blev smurt på ansigtet - små smuldrede stykker - fra handskerne! Hvordan er det overhovedet muligt?!? Kan se en anden også har oplevet det samme og forsøgt at teste med handsker på. Så jeg blev desværre også revet med af alle de super gode reklamer og anmeldelser om, at produktet virker. Men det kan næsten kun være falske anmeldelser, da det jo egentlig ikke virker. Mange har åbenbart også oplevet at selve returneringsmuligheder osv. er ringe og folk mister deres penge. Jeg købte dog fra Matas, så de kan sikkert ikke påtage sig ansvaret for, at produktet ikke virker. Men har kun brugt cremen én gang, og min første fornemmelse er allerede, at nej, det føles ikke rigtig. Så jeg kommer ikke til at bruge cremen mere af frygt for at ødelægger mit ansigt fuldstændig og bevirke til, at min sarte hud får endnu flere problemer efter brug af dette produkt. 300 kr. lig ud af vinduet! Hvad bilder I jer egentlig ind at lave sådan en produkt?!!? Jeg føler mig så dum nu...

3 december 2020

Lureri!

Etter å ha prøvd Ame pures "Peels so good" er jeg overrasket over at folk lar seg lure til å tro at det er døde hudceller som prelles av når man masserer det inn i ansiktet.
Det føles som lim man gnir inn i ansiktet som fester seg i de små ansiktshårene. For å teste om det faktisk var døde hudceller som preller av, tok jeg et par hansker og gnidde "peeling geleen" mellom håndflatene. Og akkurat som jeg trodde kommer det etterhvert små geleklumper som umulig kan være død hud siden jeg hadde hansker på! Helt utrolig at jeg gikk fem på og lot meg lure til å kjøpe dette ubrukelige produktet.

25 november 2020

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.