Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilt 2 x satin glow og en spray noget ansigt repair. Den ene glow virker pumpe ikke på.. spray til ansigt lugter virkelig slemt. Og glow dufter langt fra af kokos og sommer..spild af penge. Sjovt p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har använt både Ame pures face roller med gel och även fransserumet. Köpt facerollern i två omgångar. Ger lyster, tar bort smårynkor och grova porer. Fransserumet använder jag kontinuerligt. Jag h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Syns produktene deres er superbra. Bruker peelingen deres som heter peel so good! Den er fantastisk, ser resultat fra første gang enn bruker den. Det var over all forventning. Jeg har fet hud og slite... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min omdöme skulle vara hjälp att de bli bättre. Produkt i geléform som tyvärr är inget annat än fusk produkt. Svart tvätta bort, har ingen peeling efekt. I min mail växling fick jag råd,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

3,1

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hodepine

Fungerer greit. Som andre hudpleieprodukter blir det verre før det blir bedre. MEN, etter hver rulling med ame pure dermaroller har jeg fått kraftig hodepine som varte i tre dager. Derfor ikke verdt det for min del.

20 november 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har använt peels so good nu i 3 veckor…

Har använt peels so good nu i 3 veckor sammanlagt. Hade uppehåll på en vecka emellan detta eftersom jag efter 2 användningar fick en massa akne. Förknippade först inte aknen med produkten utan tänkte att det var hormonellt, trots att jag inte annars har sådan akne. Efter att ha använt produkten igen när aknen lagt sig så kom den tillbaka igen. Kan alltså inte använda denna produkt eller rekommendera den till personer som har akne då det blir mycket värre!

8 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beste hudpleien jeg har vært borti!

Jeg har brukt Cleansing Gel og Bouncy Water Splash to ganger daglig, hver dag, i ca 2 uker, og det er lenge siden huden min har sett så fresh og glødende ut som den gjør nå. Har slitt lenge med oljete og kvisete hud, men har opplevd en helt enorm bedring siden jeg begynte med Ame Puré sine produkter. Har tidligere forsøkt alt mulig rart av hudprodukter, blant annet Clean Start av Dermalogica, uten noe særlig effekt. Anbefaler Ame Puré på det absolutt sterkeste om man sliter med fet hud, slik som meg :)

6 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt dette produkt 1 måned ca…

Jeg har brugt dette produkt 1 måned ca og jeg bliver mere og mere begejstret.
Jeg for at vide at min hud skinder og flere af mine veninder vil prøve den nu, så jeg vil lave en aften med ansigts behandling herhjemme.

Helt klart et produkt jeg anbefaler.

5 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

GREAT CUSTOMER SERVICE !!

I haven't tried their lash boost serum yet, but i ordered one who took a while to get here because of some problems with DHL. So, they sent me ANOTHER one for free!!! Honestly they are really kind and responded quickly to my emails

29 september 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ladies in need of a new skin regime look no further ame pure have all the products you need and a little extra to prove how special you are.

I would like to inform all ladies if you need a pick me up go look at ame pure. I came across ame pure looking for a new skin regime,for my new future self. I’m 53 and I ordered collagen serums and peels so good a little expense to cheer me up. From start to finish when I put in my order I was made to feel special, kept informed during the 2days of waiting but ladies when I recieved my package I was blown away. Ame pure not only provide a quick service the packaging was amazing. I slowly opened my box of ame pure to see beautiful products wrapped in beautiful tissue in professional packaging. Made me feel special that so much effort went into my pick me up skin care and beautiful packaging that I had to order more products. Products at reasonable price with quick delivery. Now my new skin regime will be by ame pure. Thank you ame pure for my pick me up day with the added make me feel special all in packaging. Carole

20 september 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

NO MONEY BACK GUARANTEE, BECAUSE THEIR PRODUCTS DO NOT WORK. SCAM!

I bought their intensive stretch mark roller kit. And also the face roller kit. Both these products DO NOT WORK! I used it for several months, according to their instructions... saw no results, got through to their customer service and was advised to carry on using it.

Which I did, for a few more months, and yet still NOTHING! The whole company is an absolute SCAM! And if you go on their website, you would notice you’re unable to leave a direct review as a customer, and they’re only putting up fake reviews.

The fact that they also do not offer a money back guarantee, clearly says a lot about their products. At the end of the day, if they work as they claim, then money back guarantee should ALWAYS BE OFFERED! I’m honestly annoyed that I’ve wasted so much money, especially at a time like this (pandemic)... and to know a company like this are scamming people... with all sorts of false hopes. DO NOT WASTE YOUR TIME. DO NOT BUY FROM THEM! SCAM!!!

22 augustus 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

DO NOY BUY ANY OF THEIR PRODUCTS!!

DO NOY BUY ANY OF THEIR PRODUCTS!!!
I purchased Ame Pure Intensive Stretch Marks Eraser Kit and have been using them on the stretch marks on my stomach. After using for 3 months in accordance with their instructions, not only the stretch marks have not improved, their products made the skin on my stomach turned very dark. i now have a very uneven skin tone with stretch marks on my stomach. I reported this problem to them and requested a refund as their products are clearly harmful to my skin and unfit for purpose, they refused saying they have no money back guarantee. More shockingly, they told me to continue using their products. I consulted my doctor and I have been advised to stop using their products immediately as this product is not safe. I am now taking this further as they refused to provide a refund which is highly unethical for a beauty company.

6 augustus 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt Peels so good og fået…

Jeg har brugt Peels so good og fået fantastiske resultater. Huden gnides af i små klumper, og med det samme bagefter kan man se, at huden er klarere og føles helt ren og blød. Jeg bruger også skinroller. Jeg er meget begejstret for begge dele.

17 juni 2020

Beste produktene!

Beste produktene, og rask levering! Kjøpt Peels so good, og aldri har jeg noen gang hatt en mykere hud. Etter å bare brukt den 1 gang, var allerede kvisene på vei vekk. Anbefaler Ame Pure sine produkter på det aller sterkeste. :)

22 mei 2020

Unbelievable product

Unbelievable product
It really works, also easy to use. Not that only it makes your lashes or brows grow longer/stronger for me it was a magic that I never expected... I was missing lashes on a small spot on my eyes for 35 years... Because as a baby I had a measles spot there, even there!!! I have new lashes.

18 mei 2020

De beste produktene !

Jeg har lenge slitt med å få tilbake mine fyldige og fine bryn. Er så glad jeg prøvde Ame Pure sitt brynsserum! På knapt en måned fikk jeg se helt utrolige resultater! Produktene deres abefales på det sterkeste! 😍

30 april 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har provat idag för gången och blev…

Har provat idag för gången och blev riktigt lycklig. Har kämpat hela mitt liv mot acne och nu rosacea. En sånt fantastiskt resultat redan första dagen. Det är verkligen som i reklamen. Sluta aldrig med produkten! Äntligen känner jag mig fin och min självkänsla har infunnit sig. Tack ❤️🌸

26 april 2020

Min hud er ødelagt

Min hud er ødelagt efter peels so good og brug af ruller. Aldrig har den set værre ud - jeg har ar/misfarvninger i hele panden og huden er meget ujævn efter brug af produkterne.

25 april 2020

Forfærdeligt produkt

Jeg så en annonce og lod mig rive med og købte en Peel so good.
Det er det mest rædsomme, jeg nogensinde har prøvet. Det er svært at smøre ud, og det er ikke til at vaske af, da det sætter sig i klatter i de små dun, man har i ansigtet. Og så kan man også allerede på emballagen se, at det er et totalt b-produkt.
Jeg skal aldrig prøve det igen, og jeg kunne ikke ærgre mig mere over at have brugt 300kr på sådan noget bras! Hvor er man dum nogle gange... Jeg føler mig dedikeret snydt, det er tydeligt, at der bare er nogen, der skal tjene lette penge.

23 april 2020

Helt värdelöst 😏

Helt värdelöst 😏
Har nu använt 1 och 1/5 flaska fransserum... Händer inte ett endaste dugg. Dock ett gäng 100lappar fattigare.
Brutalt usel produkt.

18 april 2020