Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilt 2 x satin glow og en spray noget ansigt repair. Den ene glow virker pumpe ikke på.. spray til ansigt lugter virkelig slemt. Og glow dufter langt fra af kokos og sommer..spild af penge. Sjovt p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har använt både Ame pures face roller med gel och även fransserumet. Köpt facerollern i två omgångar. Ger lyster, tar bort smårynkor och grova porer. Fransserumet använder jag kontinuerligt. Jag h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Syns produktene deres er superbra. Bruker peelingen deres som heter peel so good! Den er fantastisk, ser resultat fra første gang enn bruker den. Det var over all forventning. Jeg har fet hud og slite... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min omdöme skulle vara hjälp att de bli bättre. Produkt i geléform som tyvärr är inget annat än fusk produkt. Svart tvätta bort, har ingen peeling efekt. I min mail växling fick jag råd,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

3,1

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rekommenderar detta serum till ALLA!

Innan jag började använda serumet var mina fransar förstörda efter år av fransförlängningar, men tack vare áme pure’s serum kom de tillbaka MED RÅGE! Rekommenderar detta serum till alla som önskar längre och starkare fransar! 😍😍🤩🤩

1 juli 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har använt både Ame pures face roller…

Har använt både Ame pures face roller med gel och även fransserumet.
Fransserumet använder jag kontinuerligt. Jag har fått tätare , mörkare och längre fransar. Även fått mycket bra effekt på mina ögonbryn! Rekommenderas!

26 juni 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige modtaget en besked fra…

Jeg har lige modtaget en besked fra post Danmark, at de vil levere en pakke fra ame pure til mig i dag. Jeg har aldrig bestilt noget fra dem ? Er det nu nye salgs metoder, som useriøse firmaer tager i brug ? Kan ikke ringe til dem på det tlf som er oplyst på deres hjemmeside????l tak for hurtigt og fyldest gørende svar. Har talt med post Danmark og i har ret mht tlf nr, gik helt i panik over beskeden om, at der var en pakke på vej til mig. Har ændret på stjerner. Endnu engang tak for hurtigt svar 😊

6 juni 2019
Logo -

Antwoord van -

Hej Charlotte,

Der må være tale om en fejl, eftersom vi aldrig sender produkter afsted, uden at der er blevet placeret en ordre på vores webshop eller på Matas’ webshop.

Vi har mistanke om, at en af vores kunder formodentlig har skrevet dit telefonnummer eller mailadresse på sin ordre ved en fejltagelse.

Hvis du har mulighed for at sende os et screenshot af den meddelelse du har modtaget fra Postnord, vil vi gerne løse problemet med det samme.

Mail os venligst alle detaljerne til vores kundesupport team: info-dk@amepure.com

Vi ville værdsætte, hvis du kan ændre den lave stjernevurdering du har givet os, eftersom vi desværre ikke kan kontrollere de fejl vores kunder begår med telefonnumre og mailadresser, når de bestiller hos os online.

Vi beklager meget at du har modtaget denne meddelelse om levering fra Postnord, og du vil selvfølgelig ikke komme til at betale for noget, du ikke har bestilt.

Vi ser frem til at høre fra dig på vores mailadresse: info-dk@amepure.com

På forhånd tak,

bedste hilsner
âme pure
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej Charlotte,

Så godt, at dette blev løst og tak for at du har ændret stjernerne :-)

Du er altid velkommen at handle hos os på et senere tidspunkt.

God sommer! :-)

Bedste hilsner
âme pure

Very satisfied customer.

Five star to âme pure. I really like my CIT Face rollers, I’ve got a 0.5mm size roller for my face which has been Risen my self-esteem up high by having my extremely oily face under control. Before, My face would be shin like a rockstar only 30 minutes after I washed it with very gentle face cleansing soap to coming home after 8 hours work shift looking like someone well moisturized all since I begin to use âme pure CIT face roller 192 stainless steal needles. this product. I like stainless steel over titanium needles. Maybe it’s my skin but I’ve been experiencing much less skin redness and more on my face Next day. You know it if you roll!! And also I’ve got another 0.75mm just recently need it for my scalp. I will update if I see some regrowth on top. I’m very positively sure this product works for me. both was packaged nice and comes in a plastic holder to put back in once you've used it and cleaned. It takes some getting used to at first with the needles rolling over your face, but overall I love it. Very easy to roll.
It's not as painful as one would think it would be. Don't press too hard, try it once, and watch how your skin reacts.
Do clean your skin!!! A must. Other than that, watch how your skin reacts. I'm up to twice a week, and my skin enjoys it. I definitely think that it has improved my skins texture a lot.

26 mei 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Virker ikke..

Bestilte CIT Face Roller Platinum Collagen Therapy pakke. Blev leveret hurtig og i meget fin indpakning.
Har fulgt brugsanvisning og her 4 uger efter, er der absolut INGEN forskel.
Ville ikke på noget tidspunkt anbefale deres roller til andre. Spild af penge og tid.

7 april 2019
Logo -

Antwoord van -

Hej Jeanette,

Tak for din tilbagemelding.
Kan du venligst sende os dit ordrenummer?

Vi synes, det lyder mærkeligt at du skriver at du ikke har set “NOGEN forskel”. Vi vil derfor komme i kontakt med dig for at gå gennem trin for trin og se om behanlingen er udført korrekt.

Vi har hundretusindvis af kunder, der har opnået fantastiske resultater fra denne prisbelønnede behandling, og selvfølgelig ønsker vi, at du opnår lige så gode resultater.

Vi ser også, at du kun er kommet halvvejs i behandlingen, siden du skriver 4 uger. Behandlingen varer i 8 uger, så du bør afslutte behandlingen inden du vurderer resultatet.

Send os venligst dit ordrenummer, så vi kan guide dig frem til gode resultater! :-)

Tolles Produkt

Hallo, ich muss gestehen, dass ich sehr skeptisch war, als meine Nichte begeistert von Ame Pure sprach. Ich bin ein Stück älter und habe schon so viel ausprobiert, aber alles ohne wirklich ein tolles Ergebnis, außer dass mein Geldbeutel abgenommen hat, war wirklich nichts. Naja, ich habe mir das Wrinkle Eraser Set von Ame Pure bestellt und was soll ich sagen, schon nach 4 Anwendungen war ich total begeistert :) meine großen Poren und Falten sind schon nach kurzer Zeit ziemlich zurückgegangen, meine Haut fühlt sich zum ersten Mal in meiner Alter glatt und schön :) Ich kann dieses Produkt mit gutem Gewissen weiterempfehlen, es ist auf jeden Fall sein Geld wert, und tatsächlich kann man sich wirklich darauf verlassen, dass es funktioniert :) Super, ich bin absolut begeistert! Danke, Ame Pure

25 februari 2019

Jeg prøvde dems CIT Face roller basic

Jeg prøvde dems CIT Face roller basic, jeg valgte 0.5 mm, da de anbefalte dette til mitt problem.
Som var kviser, masse arr og hudormer, etter at jeg hadde måtte begynne på noen medisiner som desverre gjorde at jeg fikk masse utbrudd desverre..

Jeg må si jeg var skeptisk til dette her, at jeg tenkte det var for godt til å være sant!
Jeg hadde jo prøvd litt forskjellig som ikke hadde noe effekt, eller liten effekt.
Jeg hadde prøvd forskjellige kremer som skulle minske eller fjerne kvisene mine på en behandling.. Men til ingen nytte. Disse var nok for godt til å være sant!

Så tenkte jeg en dag de hadde tilbud på deres face rollers, at jeg skulle prøve.
Jeg er veldig glad for at jeg gjorde det!!!
Jeg så tydelig resultat bare etter de første ukene jeg hadde holdt på, og når behandlingen på 2 mnd var fullført, var kvisene og ikke minst arrene nesten helt borte!! Jeg fikk mye større selvtillit igjen, og følte meg fantastisk! Jeg trengte plutselig ikke og ha sminke på for å dekke over som jeg tidligere hadde gjort! Nå var huden fin som den var igjen <3

Så tusen takk Ame Pure for deres fantastiske produkter!!

24 februari 2019

CHEAP CHINESE PRODUCT

Their products are a CHEAP CHINESE make, which they advertise as luxury. Once I received their dermaroller pack I immediately realized it's not what they advertise, a cheap plastic feel, both the packaging and the device itself. Crazy prices for cheap Chinese PLASTIC, I would not dare touching my face with it. Now I see that all their reviews with glossy girls posing with these plastic toys are false and are paid for. Not get yourself fooled!
p.s. I contacted their support, but as the product was opened and had "no defect" they did not accept return.
p.s.#2 now this company says I threatened them a bad review, but this not true. I wanted to return a product because that is totally not what they advertise, they declined, so I write about my experience.

21 februari 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har använt basic roller kit och tycker…

Har använt basic roller kit och tycker min hud har fått bättre lyster och jämnhet. Små linjer och bekymmersrynkan har reducerats väldigt bra. Så kommer bli en produkt som alltid står på hyllan här hemma! 😍👍

17 februari 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har andvändning fransserumet och är…

Har använt fransserumet och är mycket nöjd ! Länger och tätare fransar och väldigt enkel att använda. Har känsliga ögon och använder kontaktlinser men har inte känt några negativa saker av serumet. Rekommenderar det varmt !

27 januari 2019

Det virker!!!

Det virker!!!
Det kommer til at lyde som en dårlig reklame, men here it goes ;)

Jeg har nok prøvet alle hjemmebehandlinger der overhovedet findes, til mine strækmærker på maven. Nogle har virket en smule, andre slet ikke og nogle har nok haft en paceboeffekt, men dette virker! Jeg har været i gang ca. 4 uger vil jeg tro. 3-4 gange med dermarolleren og ellers alle andre dage med den tilhørende cremen uden dermaroller og der er meget synlig effekt! Faktisk så synlig, at jeg i går gik rundt i undertøj - hvilket der for bare en måned siden virkede meget angstprovokerende!! Min kæreste siger: Dine strækmærker er jo nærmest ikke synlige mere. Han har aldrig haft noget imod mine strækmærker - de har været min egen personlige kamp, men eftersom det påvirker mig, påvirker det naturligvis også ham, så det er bare så fedt! Jeg er SÅ glad og jeg glæder mig til at se, om der kan komme endnu bedre resultater med tiden. Jeg stopper i hvert fald aldrig med at bruge det 😍

26 januari 2019

Super gode produkter

Jeg har tidligere uden held, afprøvet andre cremer, der skulle afhjælpe fedtet og skinnende hud.
Jeg stødte tilfældigvis på et tilbud på Duo-Multiplex Moisturizer, og besluttede mig for, at prøve den. Jeg kunne se resultat allerede første gang jeg prøvede den. Nu er den fast inventar i mit toiletskab :)

22 januari 2019

God effekt!

Efter en behandling med dermarulleren forsvandt min pigment i ansigtet næsten helt. Jeg er meget glad for produkter og vil til hver en tid, anbefale at prøve det.

9 januari 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ame pure vippeserum virker ikke…

Ame pure vippeserum virker ikke dessverre. Har brukt det etter anvisniningen i minst 2 mnd, null resultat. Kjedelig for kjøpte to serum på en gang!
Rask leveranse og enkelt å bestille gir en ekstra stjerne.

22 november 2018

Dit is Trustpilot