Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilt 2 x satin glow og en spray noget ansigt repair. Den ene glow virker pumpe ikke på.. spray til ansigt lugter virkelig slemt. Og glow dufter langt fra af kokos og sommer..spild af penge. Sjovt p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har använt både Ame pures face roller med gel och även fransserumet. Köpt facerollern i två omgångar. Ger lyster, tar bort smårynkor och grova porer. Fransserumet använder jag kontinuerligt. Jag h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Syns produktene deres er superbra. Bruker peelingen deres som heter peel so good! Den er fantastisk, ser resultat fra første gang enn bruker den. Det var over all forventning. Jeg har fet hud og slite... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min omdöme skulle vara hjälp att de bli bättre. Produkt i geléform som tyvärr är inget annat än fusk produkt. Svart tvätta bort, har ingen peeling efekt. I min mail växling fick jag råd,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

3,1

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

köpte deras fransserum då mina…

köpte deras fransserum då mina ögonfransar såg bedrövliga ut efter en massa fransförlängningar. Dom återhämtade sig snabbt efter någon vecka med serumet och är nu längre än vad dom var innan jag började med fransförlängning. så nöjd!

har även kört behandling med roller kitet. har alltid haft problem med min hy och inte vågat visa mig utan smink. mina pormaskar försvann dagen efter jag provade! och efterhand så märkte jag hur jämn och len huden blev. känns alltid lika underbart efter varje dag jag använder rollern. min hy har blivit så mycket bättre, mindre finnar, mindre ärr från finnar, lenare hy och knappt några pormaskar alls!

21 november 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag måste säga att jag är mycket nöjd…

Jag måste säga att jag är mycket nöjd med âme pure. Jag tycker att ni har gett mig en mycket god service. Jag har använt CIT Face Roller under en veckas tid, varannan dag. Sen var det paus en vecka. Och hittills kan jag säga att jag ser resultat. Nu har jag använt den under en kort tid och efter varje gång har finnar försvunnit så småningom! Detta är en produkt som jag verkligen skulle rekommendera till alla!! Jag sparar mycket mer pengar nu i och med att jag slipper fortsätta leta mig fram hädanefter. Tusen tack för att det finns sådana som ni 💐Produkter som jag har använt är: CIT Face Roller +Collagen Therapy Gel+ 24K GOLD DIGGER SCRUB+ DUO-MULTIPLEX MOISTURIZER+ âme pure® CLEANSING GEL + âme pure® Sanitizer Spray x 5🌸 Nu är det två månaders behandling slutförd och märkte att det är mycket stor skillnad men ska fortsätta o använda âme pure SUPER PRODUKTER. 👩🏻

18 november 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sprayen slut efter en vecka

Jag har använt ame puré faceroller i en vecka och sprayen är redan slut. Då jag kontaktade dem fick jag bara rådet att köpa ett 5-pack till. Jag bad om att få köpa det billigare om de inte ville skicka det gratis men det vägrade dem. Jag tycker detta kostar så mycket att det borde räcka längre än en vecka!! Så tänk på det om ni tänker köpa detta. Troligen får man lägga ännu mer pengar än man från början tror.

10 november 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Es ist immer etwas wie Weihnachten

Es ist immer etwas wie Weihnachten, wenn ein Âme Pure Paket ankommt. Diese Produkte sind einfach nur Super. Luxus Pure. Von der liebevollen Verpackung bis zu den Produkten selbst kann Frau nicht mehr erwarten. Seit ich diese Produkte verwende ist meine Haut glatter und strahlender als je zuvor. Auch noch mit 51 Jahren kann Frau sich mind. 10 Jahre jünger fühlen. Kundensupport wird groß geschrieben, jede Frage sehr schnell und ausführlich beantwortet. Weiter so ❤️

5 november 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kampfansage an Akne und fettige Haut!

An alle Zweifler: Ich hab lange überlegt die Produkte zu bestellen und viele Kommentare verfolgt! Der Preis schreckt im ersten Moment aber, aber man sollte bedenken,dass alles dabei ist und sich vor Augen halten wieviel man bereits ausgegeben hat für irgendwelche Cremes, die wirklich nichts bringen!
Nun zu mir: ich leide seit meinem 10. Lebensjahr an Akne (bin heute 31) und extrem fettiger Haut, vorallem in Stresssituationen! Vorallem Narben bilden sich schnell, keine Kerben,aber dunkle Flecken,die sich mit Make Up auch nicht zufriedenstellend kaschieren lassen! Seit ich ame pure benutze, schwitzt meine Haut kaum noch und meine Pickel haben sich reduziert und das,obwohl ich anfangs wirklich nur den Roller und das Platinumgel verwendet habe! Das gab mir dann die nötige Entschlossenheit daraus wirklich ein Schönheitsritual und meine Auszeit vom Alltag zu machen, sodass ich mir das Set bestehend aus Reinigungsgel,Tagescreme und Goldpeeling kaufte. Mein absoluter Favorit ist das Peeling. Nicht nur,weil man sich durch das Gold fühlt wie Cleopatra,sondern weil ich verrückt nach dem Geruch bin! Das Design lädt sogar zum dekorieren ein, sodass mein Schminktisch nun glänzt durch die Produkte!
Ich kann wirklich nur jeden ermutigen es auszuprobieren und wirklich weiterzumachen!
Ich würde lügen,wenn ich behaupten würde,dass es schmerzfrei ist, aber das Ergebnis lohnt sich! Ich höre ständig,dass ich jünger aussehe. Eine neue Kollegin schätzte mich auf 20, da ich nun noch jünger als ohnehin aussehe. Selbst mein Mann, der ewige Skeptiker, sagt, dass mein Teint frischer aussieht und er findet mir steht die Röte nach dem Rollen... es sieht aus als wären es mehr als 2 Gläser Wein gewesen... 🤣
Übrigens noch etwas zum Schmerzempfinden - das variiert, d.h. je länger die Pause, desto ungewohnter die Behandlung! Ich bevorzuge somit die 2 Tages Pause, abgesehen von der Wochenpause dazwischen... 😊
LG Jenny

5 november 2018
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vippeserum virker IKKE

Hurtig levering af produktet men vippeserum virker desværre slet ikke. Har brugt det præcis som man skal, men har ingen resultat set efter 2 måneder. Vil hellere anbefale Rapidlash, det virker!!

30 oktober 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk gode produktet elsker det…

Fantastisk gode produktet elsker det har prøvet meget uden held men disse produkter er det bedste jeg længe har prøvet det virker
Utrolig god kundeservice altid sødt og venligt svar .Det er mine absolute favoritter og fremover køber mine produkter store stjerner fra mig.

30 september 2018

Så utrolig fornøyd

Ame pure sine produkter er helt fantastiske! Har testet mye forskjellig fra dem og er kjempe fornøyd! Ikke bare lukter produktene himmelsk, men de fungerer faktisk 😍🙏 Jeg ser stor forskjell på akne arr, porer, tørrhet og rødhet! Anbefaler å teste ut! I tillegg er produktene så utrolig vakre! Kjempe fornøyd!!

4 september 2018

Mega fan!!

Jeg har nu brugt deres produkter i godt og vel 2 år og jeg kunne ikke være mere tilfred. Deres aller bedste produkt er deres wrinkel eraser sæt med ruller. Jeg har fået vildt gode resultater især i panden. Udover dette er jeg også glad for deres vippe serum. Den virker super godt og jeg har prøvet en del forskellige mærker men synes denne her har effekt ret hurtigt. Ca 3 uger så kan man se en forskel.
Mine varmeste anbefalinger, til både deres produkter og deres service.

26 augustus 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er enormt tilfreds med ame pures…

Jeg er enormt tilfreds med ame pures produkter! Jeg har indtil videre benyttet deres behandling mod strækmærker i to måneder, og jeg kan allerede se tydelige resultater. Jeg håber på endnu bedre resultater efter længere tids brug :-)

Desuden var der enormt hurtig levering og så har de den sødeste kundeservice. En ekstra bonus er, at deres indpakning er super flot - det samme med deres produkter, der virkelig pynter på badeværelset!

9 augustus 2018

CIT FACE ROLLER

Har sedan unga år varit väldigt rädd om min hy och tagit hand om dem med noggrann rengöring & crèmer & serum som ska motverka rynkor och föråldring av hyn. Men det är först när jag testat CIT FACE ROLLER som jag känner att det verkligen händer något och att huden blir elastisk & jämnare. Känslan efter behandlingen är grym, man känner verkligen att den bearbetas och detta från första behandlingen. Är verkligen så nöjd!

9 augustus 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Minulla on aina ollut todella…

Minulla on aina ollut todella vaatimattomat ripset ja olen niiden kanssa joutunut monet kerrat tuskailemaan. Rohkenin tilaamaan Ame puren ripsiseerumin ja ilokseni huomasin ripsieni tuuhentuneen jo yhden viikon käytön jälkeen. Toisella ja kolmannella viikolla ripseni alkoivat jo selvästi kasvamaan pituuttakin. Nyt neljän viikon päivittäisen käytön jälkeen en voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Tämä ripsiseerumi todella ravitsee, hoitaa ja kasvattaa ripsiäni! Tuote on kaiken lisäksi miellyttävä ja helppo käyttää. Tuote on myös erittäin riittoisaa. Aion todellakin käyttää tuotetta jatkossakin! Kiitos Ame pure!

8 augustus 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er så glad for jeg prøvede vippeserum…

Er så glad for jeg prøvede vippeserum fra Ame pure. Før var de næsten helt nedslidt, nu er der igen kommet liv og længde på dem. Mine øjenbryn er med alderen blevet hårløse flere steder. Men hårene er nu så lange at de dækker de bare pletter.
Hurtig levering og god service. Tak 😀

21 juli 2018

Jeg elsker jeres prokdukter🌸☀️

Jeg elsker jeres prokdukter!
Har i lang tid døjet med uren og olieret hud samt kugler under huden. Det har bestemt gået udover selvtilliden i nogle perioder, men nu håber jeg at det med tiden kan blive fortid 🌸 jeg har prøvet alt fra Matas (føles det som) men for et par år siden begyndte jeg at kigge mere på nettet og fandt ud af at mange produkter egentlig har for høj pH- værdi i forhold til hvad der er godt for huden samt parfume mm. Jeg har udover jeres produkter for nylig også prøvet krokodille olie, hvilket jeg nu også bare elsker og som hjælper på urenheder og er rige på omega 3, 6, 7 og 9.
Efter første nat med CIT Face roller vågnede jeg op til en dejlig blød og glat hud, kunne bestemt allerede mærke forskel der. Og kuglerne under huden blev mindre og mindre i løbet af de næste uger. Jeg har sågar lagt foundationen væk i nogle dage og gået ud uden, hvilket jeg aldrig gør. Har dog en større pigment fejl ved kæbepartiet som kræver mere behandling samt små ar i ansigtet hist og her.
Jeg elsker følelsen af jeres produkter og at man kan rent faktisk føle og se forskel 🤗🌸 et produkt jeg vil blive ved med at købe 👌

8 juli 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har før forsøgt mig med diverse…

Jeg har før forsøgt mig med diverse rens , cremer osv . Intet har virket , og en stor del af det gjorde bare min hud værre .
Har endda været til hudlæge , men heller ikke de cremer har virket , det har kun irriteret min hud .

Så var ret så skeptisk omkring amepure , for hvorfor skulle det så virke når intet andet gjorde ? Sikkert spild af penge .......

Men er så glad for jeg alligevel valgte at prøve , for det har virkelig gjort en forskel .
Min hud er meget glattere og pænere .
Og mine ar er slet ikke lige så synlige som før .
Min hud er faldet til ro , den slår ikke ud mere , og jeg får ikke alle de knopper jeg hele tiden fik før .

Så det er helt sikkert pengene værd 😍

4 juli 2018

Toppen!

Jag har sedan mitt första barn haft mycket problem med igensatta porer, kvisslor och finnar. Jag har testat gå till salonger och gjort ansiktsbehandlingar med AHA-syror mm. Köpt på mig dyra produkter och skött min hy efter konstens alla regler. Tyvärr har det inte hjälpt. Nu har jag många märken och små ärr på kinderna, ojämn hudton, pigmentfläckar och delvis fet hy i T-zonen.

Under den här korta tiden med AmePure har jag inte fått en enda ny finne! Jag tycker även att huden både känns och ser slätare ut! Jag har stora förväntningar på slutresultatet och ser fram emot att fortsätta behandlingen! Mvh Sara Berg

7 mei 2018