Super tevreden over Amorials! De urn die ik bestelde is echt prachtig. De website is heel duidelijk en gebruiksvriendelijk, en de levering was super snel. Echt een aanrader!
Amorials urnen combineren verstilde eenvoud met zachte, aardse kleuren en subtiel design. Ze passen harmonieus in elk interieur, modern of klassiek. Alle urnen worden ontworpen en gemaakt in Nederland.
Eindhoven, Nederland
- 040 240 5015
- info@amorials.com
- amorials.com
Mensen keken ook naar
Mooie urn die precies voldoet aan onze…
Mooie urn die precies voldoet aan onze wensen! Super tevreden
Blij verrast
Heb in eerste instantie 1 urn gekocht. Wij waren erg onder de indruk. Door de snelle correcte levering. Inmiddels hebben we een tweede urn gekocht. Beide urnen zijn erg mooi. En hebben een prominent plekje gekregen. Kortom top product. En top bedrijf.
Hele mooie urn
Hele mooie urn, echt zoals ik het had verwacht! Heel netjes en snel geleverd.
Deze gaat een mooi plekje krijgen in ons nieuwe huis ♥️
Na het overlijden van mijn tante waren…
Na het overlijden van mijn tante waren wij op zoek naar een mooie en respectvolle plek om haar rust te geven. Bij Amorials vonden we de ideale urn, die qua design en rustige uitstraling perfect past in het huis van mijn oom. Dankzij de stijlvolle vormgeving heeft zij nu een prachtig en rustgevend plekje gekregen, waar ze voor altijd bij ons zal blijven niet alleen in ons hart, maar ook zichtbaar in zijn huis.
Daarnaast was de levering verrassend snel en is de kwaliteit van de urn uitzonderlijk hoog. Wij zijn ontzettend dankbaar dat Amorials ons zo goed heeft geholpen in deze emotionele periode en dat zij hebben bijgedragen aan een blijvende, mooie herinnering. Een echte aanrader.
Prachtige urn en uitstekende service
We zijn ontzettend tevreden met onze aankoop. De website is duidelijk en overzichtelijk, waardoor we eenvoudig de juiste keuze konden maken. De levering was snel en zorgvuldig verpakt. De urn zelf is werkelijk prachtig en precies zoals op de foto’s, misschien zelfs nog mooier in het echt. Het geeft ons veel rust dat we een zo stijlvolle en hoogwaardige urn hebben gevonden. Absoluut een aanrader.
Handgemaakt van Nederlandse bodem
We zochten iets unieks, iets waar een goed gevoel bij zat. Gemaakt in eigen land gaf ons het gevoel dat het meer dan alleen een product is.
En terrecht. Erg mooie urn die zich onderscheidt in uitstraling en herkomst.
Super tevreden over Amorials!
Super tevreden over Amorials! De urn die ik bestelde is echt prachtig.
Echt een aanrader!
Een prachtige urn die perfect past bij…
Een prachtige urn die perfect past bij onze herinnering. Ontzettend dankbaar.
Een prachtig en stijlvol eerbetoon aan mijn dierbare
Na een intens afscheid zocht ik iets dat niet alleen waardig voelde, maar ook echt bij mij en mijn interieur paste. Toen ik de urn van Amorials ontdekte, wist ik meteen dat dit precies was wat ik zocht. Het design is zó verfijnd en eigentijds dat het naadloos in mijn woonkamer past. Niemand merkt dat het een urn is, maar voor mij heeft het juist een diepe betekenis.
Het geeft me veel rust dat mijn dierbare nu een plek heeft die mooi en warm aanvoelt, in plaats van afstandelijk of somber. De urn straalt precies die combinatie van stijl, sereniteit en liefde uit die ik hoopte te vinden. Ook de levering en service waren uitstekend: zorgvuldig verpakt, snel geleverd en met oog voor detail.
Een prachtig product dat echt helpt om een goed afscheid op een mooie manier af te sluiten. Amorials heeft iets unieks gemaakt, een urn die troost biedt én prachtig in elk interieur past. Absoluut een aanrader!
Voldoet precies aan de verwachting
Voldoet precies aan de verwachting! Heel blij mee!
2 kleinere maten urnen besteld
2 kleinere maten urnen besteld. Zien er mooi uit, modern en niet zoals de geijkte modellen. Ook met zorg verpakt en verstuurd.
Prachtig afgewerkte urn
Prachtig afgewerkte urn. Eindelijk een mooi ontwerp wat in mijn interieur past.