Amsterdam Modeoutlet Reviews

1,6

Oplichters !! Mijn vrouw is er ook ingetrapt. Dacht een leuke broek te kopen . Begin juni. 35 euro. Bevestigingsmail daarna niks meer ontvangen. Begrijp niet dat ze deze criminele bende niet oprol... Toon meer

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters !!

Oplichters !!
Begrijp niet dat ze deze criminele bende niet oprollen

5 oktober 2024

Waardeloos in alle opzichten

Product komt niet overeen met beschrijving en foto. Komt uit China en is van waardeloze kwaliteit. Land van herkomst is nergens op de site te vinden. Bij retouneren zijn er voor de klant geen kosten volgens de site. Vervolgens mag je zelf de kosten betalen of voor prachtige korting op een nieuwe bestelling kiezen i.v.m duurzaam beleid.. Ik heb het product maar in de verkleedkist op school gedaan i.p.v duurzaam nieuwe waardeloze producten laten overvliegen of terugsturen.

Totaal niet transparant en gewoon oplichterij. Volgende keer eerst weer even googelen voor de aankoop... Trap er niet in!

21 september 2024

Toppunt van misleiding

Toppunt van misleiding. Eén ster is nog teveel. Maar minder kon niet. Je mailt speciaal om te vragen of iets op voorraad is. Antwoord is ja. En vervolgens mag je 3 weken wachten. Want het komt gewoon uit China. Niks amsterdam outlet. Profiteurs zijn het. Als je vragen stelt krijg je standaard pruts antwoorden.

9 september 2024

Leveren niet wat je besteld

Leveren niet wat je besteld, reageren niet op e mails, besteld adidas, krijgt goedkope rotzooi uit China! Geef je geld niet aan ze uit. Dat dit allemaal maar kan in Nederland. Aangifte gedaan van oplichting. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen.

25 juli 2024

Producten uit China

Een boss shirt wordt aangeprezen.
Hahahaha een flutshirt uit China bedoelen ze.
Oplichters dus. Nooit iets bestellen daar
Eigenlijk kon ik het weten een boss shirt afgeprijsd van € 170,- voor € 39,-
Kan niet waar zijn …..inderdaad !!!!

12 juli 2024

Niet ontvangen

Easy bed besteld. Niets ontvangen. Geen antwoord op de mail. Site was ineens verdwenen. Pakket was wel gearriveerd het China. Ook zelfde aanbieding op vanveen en Esther. Allemaal dezelfde webshop. Via Facebook. Geld kwijt.

16 maart 2024

Criminelen

Ze staan nu weer op Facebook met reclame en verkoop. Alle reacties halen ze razendsnel weg.
Pas op met deze oplichters organisatie

15 februari 2024

Oplichters!!!!!

Oplichters!!!!!
Gilet besteld, maar was niet mijn pasvorm. Er staat 30 dgn retour en geld terug.
Nou mooi NIET, verschillende mails gestuurd eerst 20% dan 30% en uiteindelijk na vele mails 40% van de prijs terug gekregen en mocht gilet houden.
Mijn advies; KOOP ER NIETS
HET ZIJN OPLICHTERS

12 januari 2024

NIETS KOPEN

Zag er zo leuk uit op filmpje maar je krijgt zooi uit China. Op een retour-aanvraag reageren ze niet!
De naam suggereert dat het wel goed zit met de producten maar niets in minder waar. Had de reviews moeten lezen maar niet gedaan. Nu €40,00 kwijt aan de oplichters!!

24 januari 2024

Onbetrouwbare. Website.

Jammer genoeg heb ik twee items besteld bij dit bedrijf. Ik ontving na weken, vanuit China, twee items van polyester in een maar die niet klopte.
Volgens de site had ik een wollen trui en top besteld. Wees gewaarschuwd. Deze site is niet te vertrouwen. Bestel er niets!

27 januari 2024

De kwaliteit van de bestelde blazer is…

De kwaliteit van de bestelde blazer is slecht. t-shirt stof. De mouwen zitten gedraaid genaaid. Gevraagd retour te sturen maar krijg na een aantal mails alleen maar de optie: een andere toesturen of ik mag 'm houden tegen 20 % korting.
Wat slecht!! Pas op. Trap niet in de mooie foto's zoals ik....

22 januari 2024

Is dit jouw bedrijf?