Groeten aan alle medewerkers. Mijn mening over uw bedrijf is zeer positief. En met de huidige visie op het bedrijf moet u doorgaan. En ik wens u nog steeds positief zakelijk succes Vriendelijke gro... Toon meer
Vanaf begin tot eind klantvriendelijk geholpen. Goede kwaliteit t-shirts/ hoodies en snelle levering! Helaas niet de juiste maat voor mij, maar ik beveel shoppen bij Amsterdamrave zeker aan!
Een van de meest prijs/kwaliteit verhouding merken die er bestaat! Super fijne, zachte stof en hoge kwaliteit bedrukking. Zeer tevreden!!!
Alles werd correct en snel afgehandeld
AmsterdamRave is a premier online destination for high-quality festival and rave gear. From trendy sunglasses to flashy hand fans, their products are stylish and functional, perfect for any rave or festival-goer. With quick shipping, excellent customer service, and a commitment to quality, AmsterdamRave is a trusted source for all your festival needs.
Buurtweg 43, 6971KM, Brummen, Nederland
- amsterdamrave3@gmail.com
- amsterdamrave.store
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Alles werd correct en snel afgehandeld
Slechte klantenservice
Beschadigd product. Er is een retourverzoek ingediend, maar de helpdesk is erg zwak. Ik raad niet af.
Super blij met de kwaliteit en snelle…
Super blij met de kwaliteit en snelle reacties op vragen. Zeker een aanrader om hier te bestellen!
Goeie service,prachtige kwaliteit spullen
Snelle reactie,goeie service en levering en fantastisch mooie kwaliteit van spullen!
Super blij met de producten die ik heb besteld
Kwaliteit is echt top en de prijzen zijn marktconform.
Groeten aan alle medewerkers
Groeten aan alle medewerkers. Mijn mening over uw bedrijf is zeer positief.
Vriendelijke groeten
M Gaspar
Super goede kwaliteit hoodie
Super goede kwaliteit hoodie. Nog nooit zo’n lekkere warme hoodie gehad. 😍
Het is goede kwaliteit mooie kleding en…
Het is goede kwaliteit mooie kleding en zeker fijn contact kunnen hebben met de verkoper en het was mijn eerste samenwerking met een bedrijf en dat is mij goed bevallen fijne uitleg gekregen over alles
Goede kwaliteit en service!
Vanaf begin tot eind klantvriendelijk geholpen.
Goede kwaliteit t-shirts/ hoodies en snelle levering!
Prijs/kwaliteit is top
Super mooie kwaliteit!
Hele goede ervaring
Hele goede ervaring. Goed geholpen via de dm en alles kwam snel binnen. De kwaliteit van de producten zijn top!
Het is goed van kwaliteit
Het is goed van kwaliteit, goede stof. Zeker een aanraden voor een rave outfit. Ik zou ze halen…
Alles ging soepel en snel
Snelle levering en goede kwaliteit