Anatefka Dakbedekking Reviews 12

2. Aannemer voor isolatie
  3. Isolatieleverancier
  4. Vastgoedonderhouder
  5. Aannemer voor dakramen

Anatefka is een dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakbedekking, dakrenovatie en dakonderhoud. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten en hebben één duidelijke missie: zorgen voor een goed en betrouwbaar dak boven uw hoofd. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij daken in vrijwel alle soorten en maten aanleggen, repareren en renoveren. Of het nu gaat om een kleine herstelklus, periodiek onderhoud of een complete dakrenovatie — wij nemen elke opdracht serieus en voeren deze uit met dezelfde zorg en aandacht. Wij geloven dat goed vakmanschap verder gaat dan alleen het werk op het dak. Daarom zetten wij altijd nét dat stapje extra. We luisteren naar onze klanten, denken actief mee en leggen duidelijk uit wat er nodig is — en wat juist niet. Geen onnodige werkzaamheden, geen verrassingen achteraf, maar heldere communicatie en eerlijke adviezen. In een branche waar helaas niet altijd even betrouwbaar wordt gewerkt, vinden wij transparantie en vertrouwen extra belangrijk. Wij willen dat klanten zich zeker voelen bij hun keuze en weten waar ze aan toe zijn. Afspraak is afspraak, en als omstandigheden (zoals het weer) daar invloed op hebben, communiceren we dat open en tijdig. Onze klanten kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak, respect voor hun woning of pand en een nette oplevering. En natuurlijk: een kwalitatief goed dak voor een eerlijke prijs. Bij Anatefka staan we oprecht klaar voor onze klanten — vandaag én in de toekomst.

4,3

Uitstekend

Top bedrijf

Net bedrijf, goede communicatie en fijne medewerkers

6 maart 2026

Hartelijk dank voor je mooie review! Met hartelijke groet, Team Anatefka

Betrouwbaar

Top communicatie en zeer fijne dakdekkers👍🏻

14 februari 2026

Antwoord van Anatefka Dakbedekking

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de moeite die u heeft genomen om dit aan anderen te laten weten. Hopelijk tot ziens!

Met hartelijke groet,

Team Anatefka dakbedekking

Prettig samengewerkt met Anatefka

Wij hebben zeer prettig samengewerkt met Ben en zijn team. Ben luisterde goed naar onze zorgen en dacht met ons mee door verschillende oplossingen aan te dragen. De werkzaamheden hebben eigenlijk maar weinig overlast veroorzaakt. Daarnaast hebben zij de boel netjes achter gelaten, en zelfs nog wat extra zooi van ons mee te nemen naar de stort. Werkzaamheden duurde iets langer dan gepland, maar dat kwam vooral door weersomstandigheden. Al met al een zeer prettig ervaring en goede service gehad!

24 november 2025

Antwoord van Anatefka Dakbedekking

Wat fijn om te lezen, dank u wel voor deze mooie woorden!

We hebben de samenwerking met u ook als zeer prettig ervaren. Mooi om te horen dat Ben en het team goed hebben kunnen meedenken en dat de werkzaamheden voor u weinig overlast hebben veroorzaakt. We vinden het belangrijk om niet alleen het werk goed uit te voeren, maar ook alles netjes achter te laten — fijn dat dat is opgevallen (inclusief het extra opruimwerk 😉).

Dat de werkzaamheden iets langer hebben geduurd door de weersomstandigheden was helaas niet anders, maar dank voor uw begrip hierin. Des te mooier dat u alsnog zo tevreden terugkijkt op het hele traject.

Nogmaals dank voor het vertrouwen en de fijne review!

Hartelijke groet,
Team Anatefka

Anatefka een bedrijf met kwaliteit.

Ze hebben de tijd voor ons genomen.
Kwamen bij ons om te kijken naar het dak voor een schouw, hebben gelijk het dak geinspecteerd en wat dingen van het oude verholpen.
Kregen goede uitleg hoe het in zijn werk gaat en helpen met de subsidie aanvraag.
Ze konden op kortte termijn het nieuwe dak erop met extra isolatie komen maken.
Ziet er goed uit en hebben ook om de zonnepanelen en onder de dakpannen vogelbescherming geplaatst.
Is een bedrijf wat echt de aandacht en kwaliteit aan zijn klanten besteed.

22 december 2025

Antwoord van Anatefka Dakbedekking

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om zo’n uitgebreide review te schrijven.

Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor een goede schouw, eerlijk advies te geven en niet alleen het nieuwe dak netjes aan te brengen, maar ook aandacht te hebben voor details zoals de vogelwering en het correct terugplaatsen van de zonnepanelen. Mooi dat dit door u zo wordt gewaardeerd.

Ook prettig dat het traject rondom de isolatie en subsidie duidelijk is verlopen — daar begeleiden wij klanten graag goed in.

Nogmaals dank voor uw eerlijke feedback en het vertrouwen in ons. Wij kijken met veel plezier terug op de samenwerking en zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat.

Hartelijke groet,

Team Anatefka

Opnieuw een werk laten maken door benny…

Opnieuw een werk laten maken door benny en zijn medewerkers, keurig werk geleverd voor een nette prijs

2 oktober 2025

Hallo Jan,

Het was ons weer een waar genoegen. Wij komen graag terug bij een tevreden klant. We doen ons best dit altijd zo houden ;-)

Misschien tot snel weer!

Met hartelijke groet,
Team Anatefka

Voor dak revisie en dakgoten "ANATEFKA"

Op vrijdag controle van wat er zou moeten gebeuren, op maandag al een offerte, op dinsdag gevraagd wanneer de uitvoering kon plaatsvinden, binnen een half uur geïnformeerd dat men twee dagen later tijd had voor deze uitvoering, direct opdracht verstrekt.

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door Anatefka.
Bijzonder aardig en professioneel team die bij ons het dak opnieuw heeft gelegd en de dakgoten vervangen.

Absolute aanrader.D

13 augustus 2025

Beste heer Reijken,

Heel erg bedankt voor de mooie review!

Wij hebben heel graag voor u gewerkt en zijn heel blij dat u tevreden bent. Natuurlijk hartelijk dank voor de opdracht en hopelijk tot in de toekomst.

Groeten,
Team Anatefka dakbedekking!

Kundig en professioneel team. Hele fijne ervaring!

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door Anatefka. Bijzonder aardig en professioneel team die bij ons het dak opnieuw heeft geïsoleerd en het dakleer vervangen.

Daarnaast een fijn overzicht met foto's ontvangen van alle uitgevoerde werkzaamheden. Deze kunnen wij gebruiken voor het aanvragen van subsidie op de isolatie.

Anatefka denkt graag met je mee voor verschillende oplossingen, fijne en vlotte communicatie, goede tarieven en zeer snelle planning. Absolute aanrader!

31 juli 2025

Antwoord van Anatefka Dakbedekking

Heel erg fijn te lezen dat wij op al die punten goed scoren, wat een complimenten! Dit maakt ons ontzettend trots op ons team.

Wij zijn heel blij dat we jullie zo tevreden hebben kunnen maken met het dak en alle bijkomstige zaken. Dat is tenslotte het allerbelangrijkst.

Veel woonplezier onder jullie mooie dak gewenst. ;-)

Dankjewel voor de prachtige review!

Team Anatefka dakbedekking ▲

Top bedrijf.

Voor Zalencentrum de Beckart in Nijnsel, alle goten voorzien van folie. Gewoon op het oude zink aangebracht. Werk is perfect uitgevoerd. Alle naden keurig gelast, aansluitingen regenafvoeren perfect ingelast en gaat weer minimaal 30 jaar mee. Prijs kwaliteit is super en ten opzichte van vervanging door zink, veel bespaard.
Vervolgens een totale dak renovatie. Alle nokpannen vervangen, kilgoten van nieuwe pannen voorzien en alle kapotte pannen vervangen. Wederom tot grote tevredenheid uitgevoerd.
Dit is een top bedrijf. Goede uitleg, prima offertes, afspraak is afspraak. Komen op tijd, laten de boel opgeruimd en schoon achter en schromen niet om iets wat niet in de offerte is opgenomen toch even mee te nemen tijdens de werkzaamheden zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen.
Net personeel. Fijne lui om mee te werken. No nonsense. Communicatie is top! Bellen, appen als ze beginnen, of het uitkomt en anders passen ze zich aan.
Nog een sterk punt: het foto dossier. Van alles wat in de offerte is opgenomen, zijn foto’s bijgevoegd dat het ook daadwerkelijk nodig is.
Dikke 5*

16 april 2025

Antwoord van Anatefka Dakbedekking

Dankejwel, Mari! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij vonden het een geweldige opdracht en hebben deze met veel plezier uitgevoerd. Wij geloven; wat je geeft, dat krijg je terug en dat blijkt maar weer eens. Wij hopen nog veel opdrachtgevers te mogen treffen zoals jullie.

Reviews in alle talen tonen. (12 reviews)