Dakreparatie Holland Reviews

1. Dakdekker
  2. Aannemersbedrijf

Dakreparatie Holland - Specialist in dakonderhoud en dakreparaties door heel Nederland Bij Dakreparatie Holland begrijpen we hoe belangrijk een goed functionerend dak is voor uw veiligheid, comfort en energie-efficiëntie. Of u nu te maken heeft met een plotselinge lekkage, stormschade of een verouderd dak dat onderhoud nodig heeft: wij staan voor u klaar met professionele dakreparaties, snelle service en een landelijke dekking. Met jarenlange ervaring in het vak en een team van vakkundige dakdekkers bieden wij betrouwbare oplossingen voor zowel platte als hellende daken.

Uitstekend

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Zeer tevreden over Dakreparatie…

Zeer tevreden over Dakreparatie Holland. Ze hebben mijn bitumen dak vakkundig gerenoveerd en alles netjes afgewerkt. Goede communicatie, duidelijke afspraken en vriendelijk personeel. Het werk is snel en professioneel uitgevoerd. Zeker een aanrader!

6 juni 2026

Goed en betrouwbaar

Prima werk geleverd en de boel netjes achtergelaten. Komen de afspraken na. Niet de goedkoopste maar betrouwbaarheid en vakmanschap is ook wat waard

8 september 2025

Zeer slechte en dure ervaring

Zeer slechte en dure ervaring. Vestigingsadres is alleen postadres geen bedrijf. Review schrijven via hun site is niet mogelijk. Niet aan te raden.

12 juni 2024

René

Ik ben zeer tevreden met de dakreparatie van mijn schuur. Op basis van goed overleg en het eerlijk bespreken van de offerte is de reparatie verricht. Het werk is uitstekend verricht door ervaren dakbedekkers. Tevens werd mij na voltooiing van werkzaamheden medegedeeld, dat ik direct contact kon opnemen als er toch nog lekkages of schade was te zien. Ik zou ze voor een ieder aanraden, die problemen hebben met hun dak.

14 mei 2024

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Heeft mijn moeder van dik in de 80 opgelicht voor € 1815,00 voor een reparatie aan de dakgoot.
Toen hij bij mijn moeder was heb ik hem zelf aan de telefoon gehad en gezegd deze werkzaamheden NIET uit te voeren. Mocht dit wel nodig zijn dan komen we bij hem terug.
Hij heeft uiteindelijk mijn moeder zo bewerkt dat ze wel de werkzaamheden heeft laten doen voor deze absurd hoge prijs hetgeen uiteraard direct betaald moest worden.
Bij herhaaldelijk navragen kon het “bedrijf” geen verklaring geven voor de totale aanneemsom. “De boekhouder was op vakantie”!?
Diverse malen om een specificatie gevraagd maar deze krijgen we niet.
Ga niet met dit bedrijf in zee!!
Wij hebben het gevoel opgelicht te zijn!

5 juni 2023