Door het vorige dakdekkersbedrijf, zijn wij met grote lekkages komen te zitten… Daktechniek Garant was zeer vlug bij ons op locatie, om ons platte dak te inspecteren… na verschillende fouten in... Toon meer
Dit bedrijf weet totaal niet waar ze mee bezig zijn. mijn overburen hadden tijd terug offerte aangevraagd maar kregen direct al raar gevoel dat ze maar wat uit hun duim aan het zuigen waren. Geluk... Toon meer
Dakwerken Garant is al 20 jaar ons van dienst voor het vegen van onze schoorsteen en het reinigen van de dakgoten. Ook voor andere werkzaamheden schakelen we hun in. Nieuwe nokvorsten, lekkages en ee... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Garantie op papier maar niet komen opdagen
Het herstel van de nokvorsten is goed verlopen ECHTER er is 1 aansluiting vergeten met lekkage tot gevolg. Garantie dus! Echter de man in kwestie heeft al 7 keer afgezegd / is niet komen opdagen. Smoes als telefoon vergeten, telefoon kapot.
Ons platdak laten vernieuwen door…
Ons platdak laten vernieuwen door daktechniek garant super goeie uitleg gehad en de jongens waren super netjes en alles netjes afgewerkt en opgeruimd voor ons een top bedrijf bedankt daktechniek garant en directie voor de vlotte communicatie gr
3x hebben ze een afspraak verzet
3x hebben ze een afspraak verzet, monteur was schijnbaar ziek, maar 3x afzeggen dan bij je in mijn ogen een amateur, ik had 3x verlof aangevraagd, Vind je het dan gek dat ik zeg laat maar zitten?
Top bedrijf
Top bedrijf! Fijne communicatie en uitvoering.
heel nieuw pannendak aan gelegd +lood binnen 2 dagen was de klus klaar en zag er super netjes en strak uit!
Echt een aanrader.
Vandaag zaterdag is ons platte dak…
Vandaag zaterdag is ons platte dak vernieuwd 70m2 in totaal nieuwe:
• isolatie
• onderlaag
• toplaag
• dakrand
• afvoertjes
Wij zijn zeer blij met het eindresultaat en er is super hard gewerkt, ook de communicatie met TOON verliep hartstikke goed!
BEDANKT
Door het vorige dakdekkersbedrijf
Door het vorige dakdekkersbedrijf, zijn wij met grote lekkages komen te zitten…
Daktechniek Garant was zeer vlug bij ons op locatie, om ons platte dak te inspecteren… na verschillende fouten in het dak gezien te hebben, besloten wij toch het dak alsnog opnieuw te laten maken..
Voortaan zitten we droog!!
Daktechniek Garant BEDANKT!!
Niet betrouwbaar
Afspraak gemaakt om goten te reinigen. Zouden ook de huizen van mijn beide buren meenemen. Op de afgesproken ochtend natuurlijk niemand gezien of gehoord. Dus maar gebeld. "Telefoonnummer kwijt, niet aan gedacht een mail te sturen en een van zijn medewerkers was 's nachts vader geworden.....". Zou wel wat extra korting willen geven eventueel. Ik was al helemaal klaar met dit bedrijf en de reviews hebben dat alleen maar bevestigd. Dus de hele bende gecancelled. Wat waardeloos weer!
OPLICHTERS KIJK UIT!!!
Wij zijn ook slachtoffer van deze…
Wij zijn ook slachtoffer van deze criminele oplichters. Hadden gebeld voor lekkage aan het dak. Zijn twee uurtjes bezig geweest en moesten 4000 euro betalen. Dak lekt nog steeds!
Hele aardige sociale jongen goed in ze…
Hele aardige sociale jongen goed in ze werk echt vakmanschap
Goeie ervaring hoop ook voor jullie in de toekomst
Top bedrijf
Top bedrijf,
Snelle service en geen lekkage meer echt een aanrader!
Dit bedrijf weet totaal niet waar ze…
Gelukkig optijd al deze reviews en op google tegen gekomen voordat we ooit akkord gegeven hadden
Gevaarlijke mensen vooral voor ouderen!
Afgelopen vrijdag zouden zij bij mijn bijna 91(!)-jarige broer voor €25 de dakgoten schoonmaken. Echter hebben ze hem omgepraat tot een totale dakinspectie, was nu niet nodig zei mijn broer, maar “we zijn er nu toch dus beter om het nu te doen”. Uiteindelijk moest hij €3250 afrekenen (pin en cash) én had hij -helemaal van slag door het enorme bedrag- €250 aan cash teveel afgegeven, dus totaal €3500 betaald…
Ga niet met dit bedrijf in zee
Ga niet met dit bedrijf in zee, het zijn pure oplichters! Ze willen alleen maar een zo hoog mogelijke rekening uitschrijven vooral bij oudere. Afspraken nakomen doen ze niet, ze werken met onbetrouwbare personen en laten je keihard vallen zodra je hulp nodig hebt. Zelfs na meerdere verzoeken krijg je geen antwoord of hulp, en ze laten je spullen zomaar verdwijnen. Daarnaast zijn ze onbeschoft en onprofessioneel. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurt als ik ooit de garantie moet aanspreken. Vermijd dit bedrijf ten koste van alles!
Malafide praktijken
Offerte aangevraagd voor een nieuw garagedak, maar helaas bleek dit "bedrijf" niet te vertrouwen.
De eigenaar heeft meerdere bedrijven op zijn naam staan, wat al voor twijfels zorgde. Hij probeerde misbruik te maken van mijn gebrek aan ervaring. Als je een betrouwbaar bedrijf zoekt dat eerlijk zaken doet, zou ik je aanraden verder te zoeken.
Oplichters
Oplichters! Mooie woorden geen daden! Totaal geen idee wat ze aan het doen zijn.
Malafide
Wij hadden een offerte aangevraagd voor een nieuw garagedak.
Maar helaas compleet anders verlopen dan verwacht, en geëindigd in langslepend juridisch geschil.
Geen kwaliteit geleverd en zonder toestemming beschadigd, 2e hands materiaal gebruikt.
Dakleer vol gaten, geen afschot, loszittende stenen, balken en steunbalken onjuist geplaatst en onvoldoende/niet ondersabelt.
Communicatie belabberd, bedreigend en intimiderend. Geen aanrader.
Niet mee in zee gaan!
Niet mee in zee gaan, oplichters! Deze mensen zijn er alleen op uit een zo hoog mogelijke rekening te schrijven bij het liefst oudere goedgelovige mensen! Meteen wegsturen dus! Irriteer me mateloos aan dit soort praktijken.
Had gebeld met het bedrijf voor een…
Had gebeld met het bedrijf voor een vrijblijvende offerte voor mijn platdak van garage en voor mijn pannendak offerte werd netjes gemaild en we waren overeengekomen om het uit telaten voeren en na twee weken zijn de werkzaamheden netjes en super uitgevoerd en de mannen waren netjes en beleefd voor mijn ervaring een super bedrijf
Niet mee in zee gaan….ze laten je…
Niet mee in zee gaan….ze laten je gewoon vallen als een baksteen!!! Vragen 1 klein dingetje en je moet er 2 maanden om vragen maar helaas…ze laten je gewoon barsten!