Produkt ondermaats en service na verkoop slecht. Koekoeksklok gekocht waarvan het vogeltje van begin af aan niet werktte zoals het moest en nu al helemaal niet meer.Klok loopt 20 minuten achter. Con... Toon meer
Omwille van een verhuis tijdens de Corona-lockdown schipperden we tussen twee adressen. Daar ging het bij de post waarschijnlijk even mis. Toen het pakje na een week nog niet was aangekomen, vroegen w... Toon meer
Twee ritsrunners besteld en vergeten er een eindstop bij te bestellen. Direct een mailtje gestuurd met de vraag of er bij deze bestelling nog twee eindstoppen konden worden verstuurd, uiteraard teg... Toon meer
Een gepersonaliseerde lakstempel gekocht bij Andries. Alles verliep vlot en vriendelijke klantendienst. Niveau stempel is ondermaats. Volgens Andries 'omdat express-bestellingen bij een andere fir... Toon meer
Andries B.V. is founded in 2016 and locate in The Netherlands. We are specialized in building and managing websites and web shops and would like to welcome you in one of our webshops.
Energieweg 9, 3343LE, Hendrik ido ambacht, Nederland
- +31 6 13732644
- contact@andries.org
- andries.org
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Retourafhandeling is zeer dubieus…
Retourafhandeling is zeer dubieus verlopen.
Product is ongeopend geretourneerd, terwijl Andries anders beweerd. Na 7 weken nog geen geld of product terug. Er is kort na retournering aangegeven dat product teruggestuurd zou worden vanwege opening doos. Dat is niet het geval. Geen geld en product.
Bol.com op de hoogte gesteld van deze praktijk.
Advies aan lezer dit bericht is “bestel niet bij dit bedrijf”.
Ik ben zelf ondernemer met meerdere ondernemingen, maar zo ga ik niet met mijn klanten om. De schuld bij de klant neerleggen en zelf verzaken. Het gaat nota bene om €38. Triest.

Antwoord van Andries B.V.
Goed bedrijf
Zeer snelle levering. Goed verpakt.Produkt was zoals beschreven
Prima tevreden
Mijn bestelling is perfect en heel snel…
Mijn bestelling is perfect en heel snel aangekomen. Ik ben zeer tevreden!
Nog al had ik geen track code , was ik heel verbaasd hoe vloeg mijn paketje volgende dag al aan de deur stond.
Ik heb originele gisou lip mask besteld, die sold out is op het site zelf. Dus Andriez heeft mij een grote favor gedaan. Bedankt!
Betreft Ritswinkel.nl, ter plekke top geholpen
Rits jas ging niet meer dicht. Er bleek een zogenaamde 'stopper' te ontbreken. Dit is ter plekke gerepareerd door Andries, Service (geen kosten) en ik kreeg ook nog extra losse rits onderdelen mee. Bij het naaiatelier vroeg men 30 euro omdat de rits vervangen zou moeten worden?! Niet dus...
Hardstikke bedankt, ben blij dat mijn rits weet werkt.
aankoop gedaan via bol.com van een…
aankoop gedaan via bol.com van een slaapkussen met 30 dagen PROEF-periode , maar Andries B.V. gaat zijn belofte NIET na = geen terugbetaling omdat het kussen gebruikt is geweest ??? volgens hen is kussen onwijs vies en vuil ?? wat NIET waar is ....beter GEEN aankopen doen bij Andries B.V. , noch rechtstreeks , noch via Bol.com , want ook Bol.com volgt mijn standpunt = NIET ??? terwijl ik een zeer goede klant ben bij Bol.com ??? Beter nog enkel bestellingen doen bij Amazon.com .be of .nl of .de of .fr = bij al deze Amazon's "belofte = belofte" , geen discussies .
Slechte service na verkoop
Produkt ondermaats en service na verkoop slecht.
Contact opgenomen met firma maar kon ons geen oplossing geven omdat aankoop al 17 maanden geleden was.
Bestel er nooit iets weer
Bestel er nooit iets weer! Vreselijk bedrijf! Alles wat mis kon gaan ging mis.
Verkeerde ritsrunners besteld
Verkeerde ritsrunners besteld. Retour gezonden en ondanks beschadigde en onvolledige ontvangen enveloppe toch volledig vergoed.
Ik heb hier een gepersonaliseerde…
Ik heb hier een gepersonaliseerde stempel besteld en ben heel tevreden. Van te voren duidelijke communicatie over wat mogelijk was qua de stempel. Levertijd zou 3 wkn zijn, maar was er zelfs in een week. Aanrader!
Zeer tevreden
Zeer tevreden over deze winkel al meermaals besteld en altijd op tijd geleverd en netjes verpakt.
Super bedrijf
Super bedrijf, ritsen waren niet aangekomen
Maar wel nagestuurd!
Nu dus binnen alles goed 🙂
!!! Zeer tevreden klant !!!
* Zeer professionele en correcte afhandeling
* Afspraken worden gerespecteerd
* Tussentijdse feedback gekregen
* Prachtig eindresultaat !!!
Graag wil ik mijn ervaring delen met de…
Graag wil ik mijn ervaring delen met de recente bestelling die ik bij Stempelaar heb geplaatst.
Ik had een eigen logo stempel besteld, samen met 1 zakje wax. Het contact verliep erg prettig, waarbij we samen de beste optie hebben besproken om het logo mooi tot zijn recht te laten komen. Dankzij enkele aanpassingen aan het logo, kreeg ik uiteindelijk een prachtig resultaat!
Na het gebruik van een paar stempels, merkte ik dat één zakje wax niet voldoende was. Bovendien vond ik het omslachtig om de wax met een theelepel te verhitten boven een waxinelichtje en het dan op een envelop te gieten. Gelukkig kon ik vlak voor sluitingstijd nog een bestelling plaatsen voor een speciale wax giet lepel en een houder en wat extra zakjes wax. Ik was blij verrast dat Andries de bestelling zag en deze nog snel heeft verwerkt en verstuurd, zodat ik het de volgende dag al in huis had.
Jullie service was echt geweldig, en ik ben zeer tevreden over de communicatie. Ook de verzending was perfect; ik ontving alles keurig de volgende dag.
Hartelijk dank voor de uitstekende hulp en service! Jullie hebben een zeer tevreden klant aan mij!
Kwaliteits-stempels!
Lakstempel (gepersonaliseerd) en preegstempel (blinddruk) besteld. Mocht eigen ontwerp opsturen voor de blinddruk aanleveren en dat is perfect nagemaakt, ik was echt verbaasd over de kwaliteit van de stempels en de snelheid waarmee het geleverd werd. Zeker een aanrader!
Blij met mijn aankoop!
Logo op de lakzegel ziet er goed uit, snelle service en niet duur. Blij met mijn aankoop!
Bieropeners
Ik heb bieropeners laten bedrukken. Ze waren kwijt geraakt bij de post. Kreeg kosteloos nieuwe opgestuurd. Die zijn binnen. Super tevrede mee.
Een gepersonaliseerde lakstempel…
Een gepersonaliseerde lakstempel gekocht bij Andries.
Alles verliep vlot en vriendelijke klantendienst.
Niveau stempel is ondermaats. Volgens Andries 'omdat express-bestellingen bij een andere firma gemaakt worden. Die firma werkt minder nauwkeurig en graveert minder diep'.
Verhaal gehaald bij Andries, maar na ettelijke mails over en weer, legt hij de fout bij ons. Van de initiële vriendelijkheid schiet weinig over.
Spijtig.
Gepersonaliseerde lakstempel besteld
Gepersonaliseerde lakstempel besteld. Er werd meegedacht over het ontwerp en vervolgens snel geleverd. Zeer tevreden met het product. Hoge kwaliteit en super service
Een zonnepaneel besteld om mijn…
Een zonnepaneel besteld om mijn powerbank onderweg op de fiets op te laden . Zodat ik stroom in de telefoon heb . Werk prima . Laad zelfs op bij bewolking . Ga er op termijn nog 1 bestellen
goede service
Twee ritsrunners besteld en vergeten er een eindstop bij te bestellen.
Direct een mailtje gestuurd met de vraag of er bij deze bestelling nog twee eindstoppen konden worden verstuurd, uiteraard tegen betaling.
Ik kreeg de runners incl. de twee eindstoppen keurig toegestuurd zonder bij te hoeven betalen.
Zo kunnen de ritsen weer zoals vanouds gebruikt worden.