Produkt ondermaats en service na verkoop slecht. Koekoeksklok gekocht waarvan het vogeltje van begin af aan niet werktte zoals het moest en nu al helemaal niet meer.Klok loopt 20 minuten achter. Con... Toon meer

Omwille van een verhuis tijdens de Corona-lockdown schipperden we tussen twee adressen. Daar ging het bij de post waarschijnlijk even mis. Toen het pakje na een week nog niet was aangekomen, vroegen w... Toon meer

Twee ritsrunners besteld en vergeten er een eindstop bij te bestellen. Direct een mailtje gestuurd met de vraag of er bij deze bestelling nog twee eindstoppen konden worden verstuurd, uiteraard teg... Toon meer

Een gepersonaliseerde lakstempel gekocht bij Andries. Alles verliep vlot en vriendelijke klantendienst. Niveau stempel is ondermaats. Volgens Andries 'omdat express-bestellingen bij een andere fir... Toon meer

1. Warenhuis

Andries B.V. is founded in 2016 and locate in The Netherlands. We are specialized in building and managing websites and web shops and would like to welcome you in one of our webshops.

3,4

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Uitzonderlijke service

Uitzonderlijke service, er kunnen altijd onvoorziene zaken plaatsvinden, wat opvalt is de adequate afhandeling, tussentijds is er goed geïnformeerd en dat sierd uw organisatie.

Ton Borsboom

3 december 2021

Een dementieklok besteld voor mijn…

Een dementieklok besteld voor mijn moeder. Was snel binnen, maar bleek een produktiefout te hebben. Scherm bleek in spiegelbeeld. Werd helemaal niet moeilijk over gedaan. Krijg direct een nieuwe!!!!
Wat een klasse service. Maak je nog maar zelden mee!
Echt super.

26 november 2021

Fout heel snel hersteld

Ik heb al een aantal keer wat besteld bij stempelaar.nl. Hele goede wax en ook de andere producten bevallen heel goed. De laatste keer heb ik echter het verkeerde product geleverd gekregen. Hier heb ik een mailtje over gestuurd en ik kreeg binnen een dag excuses en de belofte dat het juiste product alsnog geleverd zou worden. Heel erg goed opgelost!
Zeker een aanrader!

13 oktober 2021

Prima service

Al meerdere keren wax besteld bij Stempelaar-Andries. Van te voren contact gehad om te vragen of de wax op voorraad was. Zelfde avond nog reactie. Pakket was binnen 2 dagen binnen. Prima staat.

21 september 2021

Ik geef normaal gesproken nooit 5 sterren

Ik geef normaal gesproken nooit 5 sterren, maar de klantgerichtheid van dit bedrijf is echt fantastisch! Op het laatste moment een verjaardagscadeau voor mijn dochter aangeschaft, maar 1 stempel was niet op voorraad, dus dat betekende dat het hele pakket later geleverd zou worden.
Even een mail gestuurd en met een enthousiaste reactie van het bedrijf terug, lag het de volgende dag al in de brievenbus! Ik kreeg zelfs nog de vraag of alles goed was aangekomen. Ontzettend fijn als een bedrijf net even dat stapje extra zet. Hartelijk dank!

7 september 2021

Een gepersonaliseerde lakstempel

Een gepersonaliseerde lakstempel, lepeltje en wax gekocht. Lepeltje en wax meteen aangekomen na 2 dagen! De stempel zou wat langer duren doordat het gepersonaliseerd is. Na 4 weken een brief in de bus dat deze bij de douane is aangekomen en ik bij moet betalen. Meteen naar Andries gestuurd en hij heeft direct een nieuwe onze richting uitgestuurd. Deze is na 3tal weken mooi ingepakt hier aangekomen!

Fijn mailverkeer, snel antwoord op mijn vragen en goede levering. Fijne samenwerking en mooi resultaat! In het vervolg zal ik hier al mijn benodigdheden aankopen!

29 augustus 2021

Zo goed als perfect

Erg fijn contact met de vertegenwoordiger gehad. Goede service, luistert goed naar de wensen en noden van de klant. De accessoires werden vooruit gestuurd en er werd snel contact opgenomen voor het ontwerp. Duurde even 3 weken, maar het was het zeker waard.
TOP!

22 augustus 2021

Geen reactie

Ik had iets besteld bij bol.com wat door dit bedrijf geleverd zou worden, de levering was vlot maar ik kreeg een beschadigd product binnen. Ik zit nu al een week te wachten op een antwoord. Ondertussen heb ik het product retour gemeld maar ik kan het ook niet retour sturen omdat Andries ook hier niet op reageert. Ik ga nooit meer iets bij deze man aanschaffen.

9 augustus 2021

Professionaliteit is onvindbaar in Andries zijn woordenboek

Andries is alles behalve een capabale man. Hij haalt teveel hooi op zijn vork en dat is terug te zien in zijn werk. Het beantwoorden van emails is erg moeilijk, zijn telefoonnummer staat voor de sier op zijn website om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van het product.

Hij doet er een hele pandemie over om iets te leveren en wat die levert is verre van de kwaliteit die in het originele ontwerp naar voren kwam. Erg misleidend dus.

De coronapandemie is eerder opgelost dan dat Andries antwoord op zijn email. Blinkt die toch ergens in uit.

2 augustus 2021

Ik wil hierbij iedereen waarschuwen om geen zaken te doen bij Andries BV

----Ik wil hierbij iedereen waarschuwen voor deze man----

Komt afspraken niet na, heb meer dan 7 maanden moeten wachten tot het bestelde product was afgeleverd. Laat ik niet beginnen over de 10tallen mails die ik heb moeten sturen om met deze man in contact te moeten komen met de vraag waar mijn bestelling blijft. Telkens kreeg ik maar smoesjes te horen dat het zo lang duurt maar oh wat word het toch mooi. Bij ontvangst gelijk kunnen constateren dat Andries zich niet aan de afspraken heeft gehouden, het was een verschrikkelijk lelijk in elkaar gezet design. NIET wat was afgesproken.

Hiervoor hem benaderd om het design te leveren zoals afgesproken. Geen reactie van zijn kant, pas toen er een ingebrekestelling brief zijn kant op kwam heeft hij wat van zich laten horen. Daarna was het doodstil en ik zit nog steeds met een product waar ik niets mee kan.

Het is een vreselijke ervaring en nu is het zelfs zo erg gelopen dat ik mijn Rechtsbijstand moet inschakelen.

Wil je dit niet? Bestel alsjeblieft niet bij deze man! Hij is misschien wat goedkoper dan de rest maar je gaat er kwalitatief zo op achteruit! Afspraken worden niet nagekomen en je moet soms weken wachten tot je überhaupt wat van hem hoort.

Gewaarschuwd mens telt voor 2.

2 augustus 2021

Goede service, vlotte communicatie

Zeer snelle, vlotte en eerlijke communicatie. Ik was mijn huisnummer vergeten door te geven bij bestelling, dit werd direct aangepast.
Bij levering alles zoals gehoopt en deze was zelfs sneller dan verwacht.
Heel goede service! Als je wasstempels zoekt, ben je hier aan het juiste adres!

6 juli 2021

Besteld en betaald

Besteld en betaald bij Andries, en nog steeds niet geleverd door Andries/bol.com! Alle denkbare informatie gestuurd naar bol.com behalve het ordernummer omdat mijn smartphone is gecrasht en daardoor die informatie niet meer heb. Zelfs bewijs van betaling is er nog steeds geen oplossing of willen ze die niet zoeken en oplossen. Ik loop steeds tegen de lamp aan bij bol.com. Erg vervelend en lastig! Dus zie het niet gebeuren dat die zonnebrillendozen nog ooit geleverd gaan worden... En dat terwijl het mij €63,97 heeft gekost! Dus dag geld, dag bol.com wat achteraf een waardeloos bedrijf blijkt te zijn!!

30 mei 2021

Haal hier je (lak)stempels en bijbehoren

Had een stempel compleet besteld, maar op 1 of andere manier was het huisnummer niet overgekomen. Van Andries meteen een mailtje gekregen met het verzoek dit door te geven en nadat dat was gedaan, werd het pakketje meteen per ommegaande verstuurd en de volgende dag in huis, netjes verpakt. Verwacht niks anders van een professioneel georganiseerd bedrijf. Kom hier je stempels halen, beste service, beste prijzen!!

26 maart 2021

Lakstempel

Hele mooie lakstempel gekregen! Heel prettig mailcontact gehad en alles was tip top in orde. Zeker een aanrader!

14 maart 2021

Mooie stempel

Mooie stempel gekregen. Fijn mailcontact. Helft van mijn bestelling was niet geleverd. Snel reactie op de mail daarover.

17 februari 2021