Animefigurer.se är en svensk webbutik för dig som älskar anime, manga och samlarfigurer. Hos oss hittar du noggrant utvalda animefigurer, statyer och samlarobjekt – från ikoniska klassiker till de senaste favoriterna – oavsett om du är nybörjare eller en erfaren samlare. Vi fokuserar på ett sortiment som är lätt att navigera, tydliga produktbeskrivningar och en trygg köpupplevelse. Målet är enkelt: att göra det roligt och smidigt att bygga en samling du verkligen gillar, hitta perfekta presenter till andra fans och upptäcka nya figurer som lyfter din hylla, ditt skrivbord eller din display.

4,3

Uitstekend

Jag är supernöjd

Jag är supernöjd! är så glad att man äntligen har en bra och pålitlig hemsida att köpa anime/manga merch från som dessutom har ett sånt stort utbud. Man får även lite små överraskningar/present i paketet som också visar omtanke för sina kunder. Jag rekommenderar starkt och kommer definitivt handla här igen!

16 april 2026

Antwoord van Animefigurer

Tack Maggie! Kul att du gillar presenterna, dessa ska skickas nu med i alla ordrar framöver till alla.

Bra företag

Väldigt bra kundservice, svarar snabbt och bryr sig om sina kunder. De packar bra och är ett bra företag. Rekommenderar varmt.

10 maart 2026

Tack Josefine!

Super nöjd!

Super nöjd!! Snabb leverans. Väldigt bra packad. Fick massa freebies på köpet och dem är mer än uppskattade!!

18 maart 2026

Tack Gabriella!

Kund i centrum

Tog ett tag att få min beställning, men det stod faktiskt på sidan att den beräknade leveranstiden var 2–3 veckor.

De som ligger bakom hemsidan vet verkligen vad kundservice innebär. De har ett stort utbud från flera olika animeserier. Jag var specifikt ute efter figurer från serien Naruto och hörde av mig till dem. De svarade snabbt och kunde ordna figurer som inte fanns på webbsidan. En sådan service gör mig väldigt glad och visar att de faktiskt lyssnar på vad kunden vill ha. Därför ger jag dem ett starkt betyg.

Jag är egentligen ingen typisk figursamlare, men jag rekommenderar starkt deras sida om man är sugen på att köpa något.

12 maart 2026

Tack Shakar!

Ofantligt nöjd kund ✨✨

Okej asså jag har aldrig skrivit en review eller recension på något i hela mitt liv men jag känner mig nästan tvungen.

Jag köpte en Choso figur från serien jujutsu kaisen från de. Leveransen var snabb och den var packeterad väldigt bra. Det som förvånade mig och gjorde mig ofantligt glad som kund var att jag ÄVEN fick 1 kylskåpsmagnet, 1 sticker OCH en charm på en karaktär från samma serie på figuren som jag beställde. Detta för mig är ett öga för detalj och en genuin ambition att göra sin kunder så glada och nöjda som bara möjligt.

Jag kommer att handla från denna sidan igen. De fick nyss en möjligtvis livslång kund.

3 maart 2026

Antwoord van Animefigurer

Tack så mycket för er betyg och fina respons, glädjer oss att ni ser detaljerna vi gör för er :)!