Anne Buur Studio Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig dejlig service fra Anne. Også selv om den ene produkt ik passede mig. Fik en ny som heller ikke levede op til mine forventninger og Anne udviste bare top service for returnering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte et sæt tøj til en veninde bosat i Kbh., hvor vi var i tvivl om hvilken str. der passede. For at give hende mulighed for at prøve en større str.,have Anne is et ekstra sæt med, så kunne vi ret... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Prima service og hurtig levering - helt i top. ALTID pålidelige produkter blandt andet forstået ved at "læsten" altid er ens, uanset hvilken farve man vælger. Det betyder meget for mig, at jeg kan re... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super dejligt tøj - lavet af skønt blødt materiale, som sidder godt og behageligt på kroppen. Rigtig god service: Kan få lov at prøve tøjet og sende det retur, hvis ikke størrelsen passer. Har læng... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Activewear winkel
  2. Sportkledingfabrikant

Geschreven door het bedrijf

Anne Buur Studio er en lille dansk virksomhed, som designer og sælger activewear - tøj til yoga, dans og fitness. Jeg lægger vægt på pasform, design og lækre farver. Mine styles er altid udført i lækker kvalitet - Du får faktisk lyst til at flytte ind i dem. BLIV FORELSKET... i vores Yoga Pants! Vi har lavet de blødeste og mest behagelige bukser, som du aldrig behøver at komme ud af igen! De er helt perfekte til yoga, pilates, hjemmehygge og til en tur på strøget. Og så glemte vi helt at nævne, at de også kan styles ret lækkert med en blazer, og vupti, så har du et cool og behageligt outfit, måske endda til arbejde. Ja tak til tights... der er højtaljede og bliver siddende, hvor de skal. Det bliver et kæmpe ja tak til tights lavet af blød og støttende materiale, der ikke er gennemsigtigt. Alle vores tights har den samme lækre pasform. Har du endnu ikke prøvet dem, har du virkelig noget at glæde dig til. Som vi siger, så laver vi kun yndlingstights, som man får lyst til at bo i. Anne Buur Studio blev etableret af Anne i 2018. Det er ægte dansk iværksætteri uden en pengestærk investor bag. Vores mål er at lave træningstøj, som du kan inddrage i din hverdagsgarderobe. Vi designer tøj, som man får lyst til at bo i. Anne Buur er uddannet modedesigner og yogainstruktør. Hun designer selv alle kollektioner og tester dem efterfølgende for at opnå det optimale fit og design, der passer kvindekroppen.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

60 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super

Super nice and comfy products, super sweet customer service

22 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig lækre tights i den smukkeste…

Rigtig lækre tights i den smukkeste brune farve! De er et nummer for små og jeg bytter dem nu til et nummer større. Skrevet sammen med Anne Buur og aftalt jeg sender dem retur og rigtig sød og god kommunikation ❤️ Her kommer jeg til at handle meget mere og ønsker mig allerede mere af det virkelig pæne trænings/yoga tøj 😍

11 februari 2025

Nemt

Nemt, hurtigt og tøj i top kvalitet med fin pasform👍

3 februari 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ang bukserne er jeg i tvivl om de vil blive siddende hvor de skal de får et forsøg mere

3 februari 2025
Logo Anne Buur Studio

Antwoord van Anne Buur Studio

Hej Kit
Tak for anmeldelsen.
Vi er kede af at læse her på Trustpilot, at du er usikker på, om vores leggings bliver siddende, hvor de skal. Skriv eller ring derfor gerne til os og tal med Anne, inden du dømmer vores leggings ude.
Vi er altid til at tale med. Du er meget velkommen.😊
De bedste hilsner
Anne Buur Studio

Lees meer over geverifieerde reviews.