Anthony's Kicks Reviews

2.475

4,5

NIET BESTELLEN ALS JE KLEINE VOETEN HEBT!!! Koop jouw schoenen beter op een andere site waar ze het kindermodel voor de reguliere prijs verkopen zonder je te laten oplichten. Campus 00 besteld da... Toon meer

Al een aantal maal schoenen gekocht snelle levering echt top kwaliteit..mijn kleindochter maken ze al heel lang erg gelukkig met schoenen waar je bij andere sites maanden op moet wachten of gewoon ni... Toon meer

Al lange tijd was ik opzoek naar een specifieke sneaker en eindelijk in de juiste maat gevonden bij Anthony’s Kicks maar…deze site is mij niet bekend! Beetje research gedaan en staat goed aangesc... Toon meer

Na een lange fysieke èn online zoektocht hier uiteindelijk de zo gewilde grijze Adidas Campus sneakers voor mijn dochter gevonden. Er waren een paar andere sites (waaronder Bol.com) die ze ook nog aan... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Anthony's Kicks is een jong bedrijf dat sneakers aanbied voor een concurrerende prijs. Wij streven ernaar om de meest gelimiteerde sneakers zo gemakkelijk mogelijk aan te bieden.

Uitstekend

2K reviews

Alle reviews

(2.475)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Duidelijk en snel!

Heel snel een paar schoenen gevonden voor mijn zoon. Een dag na de bestelling kreeg ik al een melding dat de schoenen verzonden waren en weer een dag later liep mijn zoon op zijn nieuwe schoenen! Snel, duidelijk en betaalbaar! Niks meer aan doen 👍

5 mei 2024

Leuke keuzes

Leuke keuzes, net even anders dan andere, makkelijk te bestellen en super snelle service. Top! Heel blij met mijn nieuwe adidas sneakers😃zeker een aanrader

7 mei 2024

Betrouwbare webwinkel.

Betrouwbare webwinkel.
Jordan 4 Retro Metallic Gold gekocht. Nieuwe, originele schoenen, snel geleverd in een neutrale verpakking, geen extra service kosten. Erg blij mee👍🏻

2 mei 2024

Top!

Snel verzonden en goed op de hoogte gehouden via de mail. Schoenen zaten goed verpakt, niks op aan te merken.

9 mei 2024

Snelle levering. had even mijn twijfels of ik er wel goed aan had gedaan, maar volkomen onterecht. Binnen enkele dagen had mijn kleindochter haar sneakers.
zou de volgende keer dezelfde keuze maken. prima!!!

7 mei 2024

Super

Aangezien het een kado voor m'n zoon was heb ik eerst contact gezocht met klantenservice. Daar kreeg ik netjes antwoord dat de schoenen op voorraad waren en ze op tijd binnen zouden zijn. Toen besteld en ze waren de volgende dag al binnen. Keurig verpakt in extra doos, zodat de schoenendoos ook nog netjes is. Alleen maar complimenten voor deze verkoper.

2 mei 2024

Snelle en goede verzending

De sneakers zijn snel verzonden en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden tijdens het verzendproces. Verder goed geïnformeerd over de werkwijze van Anthony’s Kicks.

4 mei 2024

Geweldige regeling!

Zeer goede kwaliteit schoenen die ook nog eens heel snel aankomen. Zo kon ik heel snel van mn Adidas Campus’ genieten. Ik zou hier zeker nog een keer sneakers bestellen! Top bedrijf!

30 april 2024

Bestelling

Ik heb hier grijze adidas campus 00s besteld in grijs, hij was overal uitverkocht dus ik was er wel over om 10 euro meer te betalen.
Ik kreeg meteen een mailtje dat ze de bestelling hebben ontvangen, en minder dan een uur later was mijn bestelling al verzonden.
De dag daarna kwam hij al binnen, kreeg extra veters erbij dus helemaal top!!

1 mei 2024