Deze mensen hebben hart en ziel voor hun mooie bedrijf. We zijn er zeer vriendelijk geholpen en vervolgens keurig op de hoogte gehouden over het verloop van onze aankoop. De bezorging gaat zorgvuldig... Toon meer
Fijne, meedenkende en behulpzame verkoper. Mooie zaak met veel keuze! We zijn heel blij met onze nieuwe ‘oude’ kast. Bij het brengen van de kast bleek er een barst in een glazen zijwand te zitten. De... Toon meer
Vorig jaar september 2024 hebben 4 stoelen gekocht , breekt er vorige week een poot kapot . We hebben contact met hun opgenomen via de mail en binnen 2 uur al een telefonische reactie van Ingmar . He... Toon meer
Mooi bedrijf, goede bezorging. Als feedback wil ik nog meegeven dat er wat emotioneel gereageerd werd, toen ik wat aanmerkingen had over het geleverde product. Dat vond ik onterecht en ook niet klantv... Toon meer
Steen Antiek is een toonaangevende voorraadhouder van unieke industriële meubelen van vintage kwaliteit voor onder andere woningen, hotels, bars en restaurants. Als familiebedrijf begrijpen we het belang van service en gaan we tot het uiterste om de klant te voorzien van een passend meubelstuk. We hebben een breed assortiment op voorraad, wel meer dan 1000 unieke vintage industriële items. Daarnaast bieden we ook producten die geschikt zijn voor zowel thuis als in restaurants, bars, bistro’s en cafés. We zijn gevestigd in Almelo en als je zin hebt om een kijkje te nemen, onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag.
Virulyweg 2, 7602 RG, Almelo, Nederland
- +31 (0)546 45 59 11
- info@antiekgroothandel.com
- antiekgroothandel.com
Op zoek naar een antiek grenen kast…
Op zoek naar een antiek grenen kast kwamen we uit bij Steen Antiek in Almelo. Keuze uit een grote hoeveelheid aan prachtige kasten. Buitengewoon vriendelijk geholpen door mijnheer Steen. Afspraak gemaakt voor het aanbrengen van extra planken in onze gekozen kast. En thuisbezorging en montage. Perfect geregeld. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kast. Bert Zwolle
Onlangs mijn industriële audio/tv…
Onlangs mijn industriële audio/tv meubel door Steen Antiek op maat laten maken en ben hierover zeer tevreden. Ik werd goed door Maxime geholpen. De contacten verliepen hfdz. via de App en dat was prima. Wie weet, tot een volgende keer. 👍
Een zeer ruime aanbieding van mooie oud…
Een zeer ruime aanbieding van mooie oud grenen meubelen. Een ontzettend vriendelijk en professioneel team. Echt de moeite waard om te bezoeken.
Top bedrijf!
Ik heb laatst een industriële eettafel aangeschaft bij Steen Antiek. Ik ben echt perfect geholpen door het vriendelijke personeel en ben erg blij met de eettafel.
Geweldige service en mooie kast.
Geweldige service en mooie kast.
Onlangs een antiek grenen kast gekocht bij Steen, ben erg tevreden over de kwaliteit van de kast. Daarnaast goed geholpen door Mart, erg vriendelijk en behulpzaam.
Echt een aanrader!
Goed en eerlijk advies
Goed en eerlijk advies, snelle en correcte levering!!
Unieke ervaring
Mooi bedrijf. Goed en makkelijk bereikbaar ook. Erg veel variatie van kwalitatieve en unieke meubelen. Professioneel personeel met verstand van zaken. Ik heb hier mijn eettafel en stoelen gekocht. Ook mijn tv kast en kledingkast. Alles is netjes bezorgd en op de plaats gezet.
Scherpe prijzen. Een aanrader!
tevreden klant
Product zoals geadverteerd
Medewerkers erg behulpzaam met extra fotos van artikel.
Mooi wisselend assortiment
Mooi wisselend assortiment, vriendelijke behulpzame mensen en natuurlijke prachtige kasten, tafels en heel veel meer. Je moet dit beslist eens komen bekijken!
SUPER bedrijf!!!
SUPER bedrijf en geweldig personeel!!!! Ik heb hier voorheen al een keer een grenen kast gekocht, nu ben ik recentelijk verhuisd en had ik nog een nieuwe eettafel nodig. Ik belde het bedrijf en ze hebben mij geholpen met een industriële tafel en ze hebben hem ook nog is bezorgd. Ik zou iedereen dit aanraden. Ik weet zeker dat ik er nog een keer heen zou gaan.
Super bedrijf!
Een tijdje geleden heb ik een salontafel en een tv dressoir gekocht voor mijn nieuwe woning. Ik kwam op de zaak en gelijk hadden de medewerkers alle tijd voor me en gaven zij mij advies over hun meubels. Mijn meubels zijn netjes en schadevrij bij mij thuis bezorgd. Dikke aanrader dus!