Leuk om elke week nieuwe werken van musea in de shop te zien. (werken uit private collecties in de shop vind ik daar eigenlijk niet thuishoren) De informatie die bij elk werk staat is n.m.m. voldo... Toon meer

Leuk aanbod aan kunst en de actie 'Tegen elk aannemelijk bod' was erg aantrekkelijk. Het bod uitbrengen ging niet helemaal goed en daarna erachteraan gemaild omdat ik geen reactie kreeg. Nadat bod was... Toon meer

Super bedrijf om mee te werken, alles netjes geregeld en thuis afgeleverd.

1. Kunst en antiek
  2. Antiek meubilair winkel
  3. Antiekwinkel
  4. Kunsthandelaar
  5. Verzamelaarswinkel
  6. Museum

De MuseumDepotShop is een uniek initiatief in de Nederlandse museumwereld. Wij zijn een webwinkel waar musea objecten, die niet meer tot hun kerncollectie behoren, kunnen aanbieden. Particulieren krijgen de mogelijkheid om de zogenoemde “ontzamelde” museale objecten te kopen, bijvoorbeeld als geschenk of gewoon voor in de eigen woonkamer. Daarmee haal je het museum letterlijk in huis!

4,5

Uitstekend

Uitstekende service!

Volledige informatie van te voren. Meedenken over een passende aflevering. Extra service. Kwalitatief hoogstaand product gekregen.
Ik ben er heel erg blij mee!

2 april 2025

Antwoord van MuseumDepotShop

Dat is fijn om te horen!

Ik vind het vaak ingewikkeld hoe ik…

Ik vind het vaak ingewikkeld hoe ik mijn aankoop in bezit krijg. Ik heb er dikwijls voor in de trein gezeten.
Als ik nog een andere suggestie mag doen: laat het aan de klant of deze het risico wilt nemen om aankopen onaangetekend te laten verzenden. Vermeld dit nadrukkelijk
Succes met de website.

7 maart 2025

Antwoord van MuseumDepotShop

Dag Rob, Dank je voor jouw suggestie. Niet aangetekend betekent ook niet verzekerd en niet traceerbaar. Gezien ook de mooie objecten die jij in de loop der tijd hebt gekocht, lijkt me dat niet verstandig. Zeker omdat het verschil tussen gewone post en aangetekende post slechts een paar euro is. Maar als iemand hier voor kiest kunnen we dat zeker regelen.

Weer blij met mijn aankoop

Het is de tweede keer dat ik iets koop bij de museum depot. Wordt snel en goed gecommuniceerd.

5 maart 2025

Antwoord van MuseumDepotShop

Dank je voor jouw reactie. Wij blijven ons best doen.

Mooie ervaring.

Mooi aanbod, goed overleg over mogelijke aankoop en zeer correcte afhandeling. Helemaal goed.

7 maart 2025

Antwoord van MuseumDepotShop

Dag Kees, Dank je voor jouw mooie reactie.

Prettig en goed en snel contact!

Snelle reacties op mail. Bod doen op item was mogelijk. Snel en zeer goed verpakt en verzonden. Mooi item bemachtigd!

18 februari 2025

Antwoord van MuseumDepotShop

Leuk om te horen, veel plezier ermee!

Geweldige objecten

Geweldige objecten, super communicatie en snelle levering. Bij het zelf ophalen erg vriendelijk ontvangen en geholpen.

12 februari 2025

Antwoord van MuseumDepotShop

Dat is goed om te horen!

Professionals met zorg voor de cliënt

De Museum Depot Shop staat voor een snelle en prettige service. De afwikkeling vanaf aankoop tot levering aan de deur verloopt professioneel en snel. De persoonlijke aandacht en zorg die men geeft wekt veel vertrouwen en maakt het shoppen wel zo plezierig 👍🏻

7 februari 2025

Antwoord van MuseumDepotShop

Dat is leuk om te horen, veel plezier nog met je aankoop!

Super aanbod en bij het afhalen super…

Super aanbod en bij het afhalen super vriendelijk geholpen. Echt een feestje om hier iets uit te zoeken. Nu elke dag genieten van al het moois op de muur.

28 januari 2025

Antwoord van MuseumDepotShop

Dat is leuk om te horen, geniet ervan!

Super

Fijn, duidelijk contact en mooi kunstwerk opgehaald!

23 januari 2025

Antwoord van MuseumDepotShop

Geniet van het mooie werk!

Duidelijke informatie,

Duidelijke informatie,
Jammer dat ik 1 artikel en niet een 2e kon aangeven

8 januari 2025

Antwoord van MuseumDepotShop

Voor een volgende bestelling kan je altijd even contact met ons opnemen als je er niet uit komt, we helpen je graag!