Heb het Leeuwen Liefde schilderij besteld en ben er super tevreden mee snelle levering en uitstekende klantenservice. De kwaliteit van het schilderij is super hoog. Dankjewel!

Goede service, prettig contact toen ik nog wat vragen had. Erg tevreden over het product, mooi afgewerkt. Echt een meerwaarde in mijn moderne woning. Dus zeker een aanrader.

1. Schilderijenwinkel
  2. Kunsthandelaar
  3. Kunstatelier
  4. Decoratie- en interieurwinkel
  5. Kunstgallerij
  6. Schilderij

Unieke en moderne kunst voor iedereen! Wij bieden een ruim assortiment moderne kunst aan. Maak jou huis, kantoor of winkel unieke met een van onze kunstwerken. U kunt kiezen uit schilderijen met lijst of zonder lijst, bekijk onze webshop voor meer informatie en alle exclusieve ontwerpen!

4,6

Uitstekend

Heb het Leeuwen Liefde schilderij…

28 maart 2025

Antwoord van Divin Art

Hi Pepijn, Bedankt voor de review!

Ze hebben ons heel goed geholpen

Ze hebben ons heel goed geholpen. Houden ons up to date en communiceren heel goed in adviezen.

Wij zijn erg dankbaar voor de prestatie!

29 januari 2025

Antwoord van Divin Art

He Relf, Dankjewel voor de review!

Erg tevreden

Een gehard glas schilderij besteld bij dit bedrijf, echt tevreden met de kwaliteit!

8 december 2024

He Leon,

Bedankt voor je review.

Team Divin Art

Na lang kijken en persoonlijk advies…

Na lang kijken en persoonlijk advies heel leuk schilderij uitgekozen voor in me kamer. superblij mee en snel bezorgd ook heel netjes al om al

22 oktober 2024

Beste Sef,

Bedankt voor de review!

De website straalt luxe en klasse uit

De website straalt luxe en klasse uit. De levering was erg snel en volgens afspraak. Het schilderij is prachtig en straalt in mijn woonkamer, een echte eyecatcher!

21 oktober 2024

He Patricia Bergmans,

Dankjewel voor de review

Zeer goeie website

Zeer goeie website. Overzichtelijk, duidelijk en scherpe afbeeldingen.
Mooie kunstwerken zeer zeker aan te raden

16 oktober 2024

Hi Musé Minnebach,

Boven verwachting

Echt heel tevreden met de kwaliteit en de service! Zeker een aanrader!

15 oktober 2024

Hi Seraya Luijks,

Bedankt voor het plaatsen van een review!

Enorm hoge kwaliteit en service

De website van divinart is super overzichtelijk en handig om het ultieme kunstwerk te vinden voor wie of waar dan ook. De klantenservice ligt hoog in het vaandel bij dit bedrijf en de kwaliteit van de betaalbare kunstwerken sluit volledig aan bij de goede service!! Ik kom hier zeker terug voor een nieuw schilderij, aangezien mijn ervaring top is.

11 oktober 2024

He Sep Oosting,

Bedankt voor het plaatsen van review

Mooi product

Beste Marjon van Sprang,

Bedankt voor het plaatsen van een review!

Prachtige kunstwerken van hoge kwaliteit!

Ik ben enorm blij met mijn glazen schilderij van Divin Art. Het vakmanschap en de kwaliteit zijn echt indrukwekkend. De kleuren zijn helder en de details komen prachtig naar voren op het glas. Het schilderij voegt een moderne en luxe uitstraling toe aan mijn interieur en vangt het licht op een schitterende manier.

De service was uitstekend, met snelle levering en zorgvuldige verpakking. Dit is absoluut een eyecatcher in mijn huis en ik krijg er veel complimenten over. Ik kan Divin Art aan iedereen aanraden die op zoek is naar unieke en hoogwaardige kunst!

Beste Merel Schuurbiers,

Bedankt voor de review, we zijn blij dat u tevreden bent met de bestelling!

Super service!

Makkelijk om te bestellen, netjes verpakt en geweldige kwaliteit!

He Bas de Bruijn,

Bedankt voor de positieve review!

Echt een top service en snelle…

Echt een top service en snelle levering! Het schilderij is mooi en ook nog is voor een goede prijs.

10 oktober 2024

Hi Kim,

Aanrader!…

Paar dagen geleden een dicipline schilderij besteld en nu al binnen en echt een hele goede kwaliteit schilderij! Ik ben er zeer tevreden over. Aanrader!

12 oktober 2024

Beste Djayden Van poppelen,

Bedankt voor het plaatsen van een review!

Ik heb een prachtig schilderij besteld…

Ik heb een prachtig schilderij besteld op de webshop en in het echt nog mooier dan ik had verwacht. Ik twijfelde over welk formaat maar ook daarbij ontzettend goed geadviseerd geen vraag was teveel. Kan dit bedrijf absoluut aanbevelen.

12 oktober 2024

Hi Danielle Van Dijk,