Fantastisk fitness center. Godt fællesskab, gode maskiner, hurtig service af skader på maskiner. Drives af folk, som lytter til medlemmers ideer og ønsker. Kæmpe anbefaling.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg knuselsker Anytime Gym! Jeg træner der primært med min 4 årlige søn, da de åbnede dørene varmt for os, og gjorde os opmærksomme på, at der var plads til alle. Jeg har ingen skæve øjne fåe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Absolut intet positivt at sige om dette fitnesscenter og jeg vil råde alle til at holde sig langt væk! Der er klamt og beskidt, og maskinerne er i stykker flere uger før de bliver lavet, hvis ikke vi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har endelig fundet mig et helt unikt Gym som adskiller sig fra andre. Det her er uden tvivl det bedste Gym jeg har været medlem af. Først og fremmest er udstyret godt derhenne. Stemningen er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Anytime Gym er et fitnesscenter, der ligger i centrum af Roskilde på Københavnsvej 69. Centret har over 60 forskellige træningsmaskiner fordelt på over 500 kvadratmeter. Vi har ti (10) bælter til fri afbenyttelse, over 35 forskellige greb og reb til vores tårne og Pull-down maskiner, ›Speciality bars‹, Belt Squat, Hack Squat, Pendulum Squat, Rogue Donkey – Reverse Hyper Extension GHD kombo maskine, håndvægte op til 70 kg og meget mere. Vi sælger også vores eget tøj, accessories og diverse kosttilskud i træningscentret fra Elit Nutrition, Barebells, Nutramino, Monster Energy, Functional Nutrition m.v. Anytime Gym blev grundlagt i 2013. I 2014 blev centeret kåret til Danmarks bedste træningscenter af Bodystore Magazine – altså kun lidt over ét år efter åbning. I 2017 overtog Charlotte Bendsen Anytime Gym. Hun er selv aktivt trænende, og er at finde i centret næsten hver dag. Da Charlotte overtog Anytime Gym, havde hun en helt klar vision: hun ville skabe et mindre, hardcore miljø for seriøst trænende mennesker – ikke et center for Hr. og Fru Danmark, men et center, hvor der stiles højt, arbejdes hårdt, fællesskabet er stærkt og tæt, og der opnås seriøse resultater.
Københavnsvej 69, 4000, Roskilde, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super Gym. Maskiner til det hele. God stemning. Især på morgenholdet .

Antwoord van Anytime Gym
Fantastisk sted. Gode maskiner og mange vægte.
10 ud af 10

Antwoord van Anytime Gym
Jeg skriver til jer, fordi jeg er dybt frustreret og oprigtigt vred over den måde, Anytime Gym driver forretning på.
Jeg meldte mig ind med forventningen om et ordentligt træningscenter, men blev hurtigt skuffet. Jeg har kun trænet der omkring 12 gange i alt, og det var mere end nok til at konstatere, at det ikke var noget for mig. Lokalet er trangt og uhygiejnisk, toiletterne er beskidte, og udstyret er slidt og gammelt. Ja, det er åbent 24/7, men når der kun er én person (ejeren) til at drive det hele, bliver der tydeligvis ikke gjort meget ved vedligeholdelse. Det er ærligt talt et lortecenter, og jeg er langtfra den første, der har påpeget det. Det værste er dog jeres handelsbetingelser og den måde, I behandler kunderne på. Jeg opsagde mit abonnement for tre måneder siden. Jeg accepterede at betale for jeres bindingsperiode på 3 måneder, det er fair. Men denne her måned sku være den sidste og da I forsøgte at trække pengene automatisk, lå de på en anden konto, så trækket mislykkedes. Jeg forsøgte derefter selv at betale manuelt både igennem appen og hjemmesiden, men det kan man ikke. Fire dage senere opdager jeg så, at I har sendt en mail (der naturligvis røg i spam), hvor I meddeler, at min opsigelse er annulleret. Annulleret? Hold da kæft, hvor er det absurd. Hvis I var et ordentligt fitnesscenter, ville I gøre det nemt og fair at opsige. I stedet har I opbygget en forretningsmodel, der tydeligvis lever af at snuble kunder med bøder og automatiske forlængelser. Det er ikke bare smart, det er en beskidt måde at drive forretning på. I kan tilbyde så lav en pris netop fordi I regner med, at mange ender med at betale for måneder, de aldrig bruger. Jeg har trænet omkring 12 gange, men skal nu betale for 5-6 måneder. Det er fuldstændig ude af proportioner og helt urimeligt. Tænk en ekstra gang før i melder jer ind i anytime gym.
Rasul
Hej igen,
Jeg har et par kommentarer til dit svar.
Du mener altså, at jeg har været i strid med jeres regler, fordi jeg skrev, at jeg havde trænet 12 gange, mens jeres system kun viser 9? Det var bare et cirka tal, det er da lidt useriøst at hænge sig i det 😂
Og uanset om du er enig eller ej, så er det ikke muligt for mig at betale manuelt via Wondr appen. Jeg har prøvet flere gange, og det virker ikke. Du har heller ikke fortalt, hvordan man gør det, hvis det skulle være muligt.
Jeg synes stadig, at jeres princip med at annullere ens opsigelse er forkert. Det er måske lovligt, men det er et ret skørt koncept at annullere en opsigelse og automatisk binde folk til endnu en bindingsperiode, bare fordi den automatiske betalingen ikke er gået igennem.

Antwoord van Anytime Gym
Jeg knuselsker Anytime Gym!
Jeg har ingen skæve øjne fået over, at have min søn med, og han elsker at være i AG, lige så meget som jeg.
Det generelle publikum i AG er helt almindelige og super rare mennesker, der er hjælpsomme og snaksagelige, også med min søn.
Jeg fortsætter mine træninger i AG, så længe stedet eksisterer ❤️

Antwoord van Anytime Gym
Skide godt center hvor der er plads til alle og menneskerne er søde :)
Alle maskinerne og udstyr er 10/10👍🏽

Antwoord van Anytime Gym
Jeg har nu trænet sammenlagt 3-4 år i Anytime, og det er altid en fornøjelse, det er ikke det største center men de har prioriteterne på plads der de bedste maskiner og der mangler intet. De passer godt på deres udstyr og tjekker jævnligt igennem og vedligeholder det. På de 3-4 år jeg har trænet der har jeg aldrig haft nogle dårlige oplevelser, og aldrig oplevet at skulle vente mere end højst et par minutter på en maskine og det sker stort set aldrig. Det bedste for mit vedkommende er stemningen både blandt dem der har centret og de andre medlemmer. Det minder mig mere om en klub en bare et fitness center hvor man kommer og går. Jeg er selv meget udadvendt og der sku altid nogen der klar på en lille debat, og folk hjælper hinanden både med og spotte og lige få presset de sidste reps ud, ligeså vel som hvis man er nysgerrig på en maskine eller øvelse. Så ja hvis du leder efter et center der giver en hjemmelig følelse og det fedeste udstyr er det altså bare stedet. Beliggenheden er os god der flere handle muligheder og et indkøbscenter indenfor 500 m, og der ligger tæt på motorvejs afkørslen ved Roskilde.👌🏼

Antwoord van Anytime Gym
Hvis du tager din træning seriøst, så er det i din bedste interesse, at omringe dig folk som deler dette fælles narrativ. Anytime gym tilbyder klassiske og gode maskiner fra mærker med international anderkendelse, et markant udvalg af greb og udstyr, et fællesskab af dygtige, ambitiøse medlemmer og en træningskultur hvor man kan forbedre sin træning og dele sin viden ved at hjælpe hinanden.

Antwoord van Anytime Gym
Super, super godt lille privatejet træningscenter.
Maskinerne er af god kvalitet og bliver vedligeholdt. De 2 ejere af centeret er super søde, altid klar på en snak, og lytter til både god og dårlig kritik, samt tager forespørgsler til betragtning - og de er i centeret hver dag.
Det er et niche center, der er tiltænkt en mere rå og seriøs træning dvs. ingen ældre eller folk der optager maskinerne i 30 minutter, for at sidde på deres telefon. Man er dog stadig meget velkommen selvom man ikke er en bodybuilder eller atlet. Centeret har et 90er agtigt hiphop tema, som er super fedt. Udover det, er der et rigtig godt fællesskab i centeret, man kan snakke med alle, men behøver selvfølgelig ikke.

Antwoord van Anytime Gym
Det absolut bedste træningscenter jeg har været medlem af!!!!
De har de bedste maskiner, der er en god atmosfære og der bliver virkelig kræset for medlemmerne….

Antwoord van Anytime Gym
Forfærdeligt småt fitnesscenter. Billederne er taget på en måde så det ser større ud end hvad det er i virkeligheden og man har en klaustrofobisk følelse når man er derinde og træne. Ejeren er derudover komplet inkompetent og den mindst kundeservice mindede person og man undrer sig over, hvordan hun kan drive en forretning. Jeg har prøvet flere fitnesscentre i mit liv og aldrig haft så dårlig en oplevelse som jeg har haft i anytime gym. Har prøvet at finde en løsning med ejeren men hun er ligeglad og kontakten er stoppet. Vil ikke anbefale det her fitness center.
Edit: Det er ret imponerende at jeg har prøvet at finde en rationel løsning med dig, og du i stedet truer med advokat og politi. Det er du mere end velkommen til. Dette illustrerer overfor dine potentielle kunder hvilken slags forretning du driver og hvad man kan forvente fra dig og din virksomhed.

Antwoord van Anytime Gym
Jeg har snart været medlem i mere end 3 år og det er med god grund. Træningscenteret rummer nemlig alt hvad man skal bruge og fungerer som det skal. De gange hvor jeg har glemt noget, har jeg altid kunne finde det næste dag.

Antwoord van Anytime Gym
Et super fedt træningscenter! hvor du finder alt, hvad du har brug for. Medlemmerne er imødekommende og skaber en god atmosfære, der gør det fedt at træne her. Kan helt sikkert anbefale det til enhver, der leder efter et godt sted at træne!

Antwoord van Anytime Gym
Lækkert træningscenter, hvor der trænes seriøst! Centeret har det bedste udstyr fra bl.a. Hammer Strenght og Cybex.

Antwoord van Anytime Gym
Jeg er meget glad for Anytime Gym og har været medlem siden 2019 hvor jeg flyttede til Roskilde. Centeret er fyldt med gode mennesker, fedt udstyr og god musik.

Fantastisk gym.
Der er alt hvad man skal bruge, og mere til! Altid god stemning og atmosfære medlemmerne iblandt
Kan klart anbefales til alle!

Antwoord van Anytime Gym
Mega lækkert center med god stemning & musik. Stor anbefaling herfra.

Antwoord van Anytime Gym
Først og fremmest er udstyret godt derhenne. Stemningen er god og folk er venlige.
Musikken er nice.
Derudover så formår Anytime Gym, altid at lave gode forbedringer/opdateringer i centeret, som holder det spændene at være medlem!
Alt i alt har jeg kun positive ting at sige om Anytime Gym! :-)

Antwoord van Anytime Gym
You can tell that a great amount of love and dedication was put into this gym.
I went there 3 times during my 4 day stay in Roskilde and really liked it every time.
A great selection of Machines, more different grips and handles than you could ever imagine and its also clean.
I contacted the owner via e-mail since I wasn‘t able to buy an entry via their Website because I‘m not an Danish citizen - she responded very quick, offered me an easy an uncomplicated way to enter the gym and was very nice in general.
If you are ever in Roskilde and want to work out in a very nice „oldschool“-Type of Gym I highly recommend to give this one a try, you certainly won’t regret it!

Antwoord van Anytime Gym
Uden tvivl et af de bedste centre jeg har været i! Mega god stemning, føler sig virkelig velkommen.
Pladsen er udnyttet rigtig godt.
Masser af fede maskiner og håndtag, til en seriøs træning.
Kan klart anbefales!

Antwoord van Anytime Gym
Lees meer over geverifieerde reviews.