Bedrijfsgegevens

1. Schoonmakers

Geschreven door het bedrijf

Hos AO-Rengøring ApS går vi ikke bare op i rengøring – vi går op i kvalitet, tillid og detaljen, der gør forskellen. Vi ved, at rene omgivelser ikke kun handler om udseende, men om trivsel, arbejdsglæde og et godt førstehåndsindtryk. Vi er et dedikeret rengøringsfirma, der sætter en ære i at levere resultater, du både kan se og mærke. Med fokus på grundighed, stabilitet og professionel service sørger vi for, at vores kunder altid får en løsning, der passer præcis til deres behov. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille – vi tager ansvar for hver eneste opgave og leverer altid med et smil. Vi tilbyder blandt andet: - Kontorrengøring - Hovedrengøring - Slutrengøring - Rengøring af festlokaler - Vinduespolering - Algebehandling af tag og fliser - Rensning af graffiti Vi arbejder med respekt for både vores kunders tid og omgivelser, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Når du vælger AO-Rengøring ApS, vælger du en samarbejdspartner, der er til at stole på – hver gang. AO-Rengøring ApS – når kun det bedste er godt nok.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og effektiv…

Rigtig god service og effektiv rengøring. Stærk anbefaling herfra, jeg ser frem til næste gang 👍😃

8 april 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Safaa! 🙏😃

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både vores service og den effektive rengøring.

Vi sætter stor pris på din stærke anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen næste gang! 👍

Super oplevelse med AO-rengøring

Super oplevelse med AO-rengøring.
Da vi var i gang med en flytning, og blev brændt af i sidste øjeblik af et andet rengøringsfirma. Her var AO-rengøring behjælpelige og kunne hjælpe os professionelt i sidste øjeblik. Kundeservice var super søde og hjalp os med at sende de sødeste og dygtigste piger ud til os. Det var en meget skøn oplevelse og lettelse i en meget stresset proces. Tusind tak til jer, og det bliver absolut ikke sidste gang.
Mange tak for hjælpen.
Anbefales STORT.
Mange mange stjerner her fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 april 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, AS! 🙏⭐️

Det glæder os virkelig at høre, at vi kunne hjælpe jer i en stresset flytteproces, og at både vores kundeservice og team levede op til jeres forventninger.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og flotte anbefaling – det betyder meget for os!

AO Rengøring 👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med dette rengøringsfirma. Fra første kontakt var kommunikationen professionel, venlig og effektiv, og det var tydeligt, at de går op i kundetilfredshed. Arbejdet blev udført grundigt og med stor opmærksomhed på detaljer. Man kunne virkelig mærke, at der var lagt tid og omhu i opgaven, og resultatet fremstod både rent og velplejet. Derudover var medarbejderne punktlige og respektfulde, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Jeg sætter især pris på den høje standard og den pålidelighed, firmaet leverede. Det er tydeligt, at de har styr på deres arbejde og tager det seriøst. Jeg vil helt klart anbefale dem til andre, der ønsker en professionel og grundig rengøringsservice.🤩

8 april 2026

Antwoord van Ao Rengoring

Tusind tak for din flotte og meget detaljerede anmeldelse, Sarah! 🙏🤩

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse fra start til slut, og at du har lagt mærke til både vores kommunikation, grundighed og pålidelighed.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tillid – det motiverer os til at fortsætte med at levere arbejde i høj kvalitet hver gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt jer flere gange og været…

Vi har brugt jer flere gange og været tilfredse hver gang. Altid hurtige og effektive. Tak ⭐⭐⭐⭐⭐

25 maart 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, SJ! 🙏⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er så glade for at høre, at I har været tilfredse hver gang, I har brugt vores service. Det betyder meget for os at vide, at vores hurtighed og effektivitet gør en forskel for jer.

Tak for jeres fortsatte tillid – vi ser frem til at hjælpe jer igen!

Super god oplevelse med Ao Rengøring

Super god oplevelse med Ao Rengøring! De er grundige, professionelle og efterlader altid stedet skinnende rent. Kan klart anbefales.

Tak for god service 👌

2 april 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Mina! 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og at du er tilfreds med både vores arbejde og service.

Tak for din anbefaling – det betyder rigtig meget for os!

Slutrengøring ved fra flytning

Jeg havde fornøjelsen af at have AO rengøring til at stå for slutrengøring af lejlighed ved fraflytning. Omar kom selv og udførte arbejdet.
Kan med stor tilfredshed sige at der var ingen anmærkninger fra udlejer og fik hele mit depositum retur.

28 januari 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Camilla! 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med slutrengøringen, og at alt blev godkendt uden anmærkninger. At du fik hele dit depositum retur, er præcis det resultat, vi altid stræber efter!

Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og vi sætter stor pris på din tillid.

Rensning af Terrasse / indkørsel

Vi har i år haft stort glæde af at fået besøg fra AO Rengøring, til at for rense fliser. Både hele indkørsel og vores terrasse.
Så fantastisk stykke arbejde samt professionel service fra start til slut.
Kan KLART anbefales !!

23 maart 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Haider! 🙏

Vi er utrolig glade for at høre, at I er tilfredse med rensningen af både indkørsel og terrasse. Det betyder meget for os, at I oplever både et godt resultat og en professionel service hele vejen igennem.

Tak fordi I valgte AO Rengøring – og for den klare anbefaling! Vi står selvfølgelig klar igen, hvis I får brug for os i fremtiden 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak for et fantastisk stykke…

Tusind tak for et fantastisk stykke arbejde. Vi fik rengørings hjælp af AO- rengøring, og det var virkelig en god oplevelse, gøres gerne en anden gang.
Anbefales.

12 maart 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, SS! 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse med vores rengøring, og at du er tilfreds med resultatet.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og hjælper dig meget gerne igen en anden gang! 👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik hjælp med rengøring af…

Vi fik hjælp med rengøring af AO-rengøring, og det var en skøn oplevelse. Vi havde mange bolde i luften, da vi skulle flytte og havde meget travlt. Vi fik poleret alle vores vinduer samt, en fuldkommen slut rengøring. Alt var som det skulle, og var over alle forventninger. Jeg anbefaler varmt og trygt AO-rengøring, til en hver tid. Tak for hjælpen 🙏🏻

16 maart 2026

Kære Jannie

Tusind tak for de varme ord! 🙏 Vi er glade for at høre, at I havde en positiv oplevelse med vores slutrengøring og vinduespolering, især midt i en travl flytteperiode. Det betyder meget for os, at vores arbejde levede op til jeres forventninger.

Vi håber at kunne hjælpe jer igen i fremtiden – og tak for, at I varmt anbefaler AO-rengøring!

AO-rengøring

Lees meer over geverifieerde reviews.