Nem Flytning Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har for nyligt haft glæden af at benytte mig Nem-Flytning fra Kolding til Tønder Det var bare en super oplevelse! - fleksibel booking med kort varsel - GOD pris - de er forsigtige... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde virkelig en god oplevelse med Nem Flytning. Jeg var selvfølgelig lidt spændt på selve flyttedagen, men det viste sig heldigvis at være helt uden grund. Flyttemændene var simpelth... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuizer
  2. ook in
  3. Pianoverhuisservice

Geschreven door het bedrijf

NemFlytning er et professionelt flyttefirma med stor erfaring inden for private flytninger, erhvervsflytninger og transport i hele Danmark. Vi hjælper både private og virksomheder med sikre, fleksible og effektive flytteløsninger til fair priser. Vi tilbyder: • Private flytninger • Erhvervsflytninger • Flyttebiler med lift • Professionelle flyttemænd • Klaver- og tungløft • Opbevaring og transport • Beskyttelse af møbler med professionelt flytteudstyr og flyttetæpper Hos NemFlytning går vi meget op i kvalitet, god service og kundetilfredshed – og det kan ses på vores 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Vi sørger naturligvis for sikker håndtering af alle møbler og ejendele under hele flytningen, og alle flytninger er forsikret. Ingen skjulte gebyrer – alt er inkluderet i prisen. 📞 50305969 🌐 https://nem-flytning.dk ✉️ info@nem-flytning.dk

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

98 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kolding til Tønder INGEN problem :-)

Det var bare en super oplevelse!

- fleksibel booking med kort varsel
- GOD pris
- de er forsigtige med at flytte ting
- de kører endda forsigtigt
- fleksible med uventede ting som også måtte flyttes

Tiberiu og hans makker er simpelthen i topklasse, meget flinke, på trods af at de ikke taler så godt dansk (endnu) så taler de perfekt engelsk

Husk at tilbyde dem lidt snoller det fortjener de, da de er ekstremt dygtige fagfolk ;-)

Jeg vil klart bruge dem næste gang jeg selv flytter og selfølgelig anbefale dem til alle jeg kender som måtte få brug for et godt flyttefirma :-)

22 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk flyttefirma - kæmpe anbefaling herfra!

Flyttemændene var simpelthen så søde, venlige og hjælpsomme. De kom som aftalt, havde godt humør og arbejdede virkelig effektivt.

Samtidig passede de rigtig godt på mine ting, hvilket jeg selvfølgelig satte stor pris på. Det bedste var faktisk, at de bare havde styr på det hele. Jeg skulle ikke stå og bekymre mig om, hvordan tingene blev flyttet - de tog hånd om det og gjorde bare deres arbejde.

Det gjorde hele flyttedagen meget nemmere og mindre stressende for mig. Jeg synes virkelig, man får meget for pengene, og jeg er super tilfreds med både servicen og hele oplevelsen.

Tusind tak til Nem Flytning - I gjorde min flytning meget nemmere, end jeg havde forventet! :)

Jeg vil helt klart bruge jer igen og kan varmt anbefale jer til andre, der skal flytte.

1 oktober 2026

Anbefale mega meget Nem-Flytning

Anbefale mega meget Nem-Flytning.
Det var en super god oplevelse at få flyttet alle mine ting. Meget fleksible og super professionelle mennesker. De er venlige, hurtige og man føler sig helt trygt ved at overlade sin flytning til dem.
Jeg fik den hjælp jeg mangler og er super glad at jeg har valget dem.
Super Nemt, hurtigt og professionelt arbejde.

30 september 2026

Søde flyttefolk

Søde flyttefolk - alt var generelt bare i orden.

De får min varmeste anbefaling.
Jeg vil uden tøven vælge dem en anden gang.

23 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flyttede fra Jylland til København med…

Flyttede fra Jylland til København med Tiberiu og Alex, og det var en meget positiv oplevelse. Der kom en skarp pris på flytningen. Der er styr på aftaler og hurtige svar på mine spørgsmål. Kan kun anbefale at bruge Nem Flytning. 5 store stjerner herfra.

28 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en super god oplevelse at få…

Det var en super god oplevelse at få flyttet alle mine ting. Meget fleksible og super professionelle. De er venlige, hurtige og man føler sig helt trygt ved at overlade sin flytning til dem. Min bedste anbefaling herfra.

15 september 2026

Fantastisk flyttefirma!

NemFlytning lever helt klart op til deres mange femstjernede anmeldelser! Vi flyttede den 15. september, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke takket været Tiberiu. De to flyttemænd leverede et virkelig effektivt og professionelt stykke arbejde – og så var de super flinke!🌸 Prisen var både yderst rimelig og gennemskuelig. Jeg kan varmt anbefale NemFlytning!🤩⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bedste flyttefolk jeg har mødt

De bedste flyttefolk jeg har mødt.
De kom 4 timer efter jeg ringede til dem. De flyttede alt uden skader på rekordtid og var usædvanligt hensynsfulde overfor de skrøbelige møbler.
Jeg kan varmt anbefale dem og jeg vil helt sikkert selv bruge dem igen.

10 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Best moving experience to date

I have moved quite a few times and this was honestly the nicest moving experience I have ever had.
We had way more furniture than expected and they were still happy to do the job. It was very affordable and the movers were friendly and incredibly helpful when we ran into furniture size challenges. They placed the furniture in the house where we needed it and were very careful with the items while moving. They gave us a bottle of wine to congratulate us on the house which was a very pleasant surprise.
I would recommend them in a heartbeat 10/10

5 september 2026

Vi er imponerede

Vi er imponerede! Vi oplevede et team, der var utroligt effektive, professionelle og behagelige- og så ovenikøbet til en fair pris. Tak for hjælpen- vi havde aldrig selv klaret at flytte alle de ting op på 3. sal!

4 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor tak til nem flytning

Stor tak til nem flytning, de har flyttet for os i dag. Der kom to stærke meget søde fyre, som på bedste vis gjorde alt for, at vores flytning skulle blive nem og hurtigt, på blot 3,5 time sad vi i vores lejlighed, med alt placeres i de rigtige rum inkl. 8 tunge havekrukker og havemøbler. Og til en meget rimelig pris. Vi ringer helt sikkert igen. Tak for hjælpen.

2 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Nem Flytning :-)

Ind- og udbæring blev foretaget hurtigt, nænsomt og effektivt. Prisen var fuldt ud rimelig for den lange distance jeg flyttede. Tiberiu er en klog mand som det bestemt er værd at tale med i løbet af køreturen. Jeg kan varmt anbefale Nem Flytning og vil bruge dem igen når/hvis jeg flytter næste gang.

31 augustus 2026