Jeg har for nyligt haft glæden af at benytte mig Nem-Flytning fra Kolding til Tønder Det var bare en super oplevelse! - fleksibel booking med kort varsel - GOD pris - de er forsigtige... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Flyttede fra Jylland til København med Tiberiu og Alex, og det var en meget positiv oplevelse. Der kom en skarp pris på flytningen. Der er styr på aftaler og hurtige svar på mine spørgsmål. Kan kun an... Toon meer
Jeg havde virkelig en god oplevelse med Nem Flytning. Jeg var selvfølgelig lidt spændt på selve flyttedagen, men det viste sig heldigvis at være helt uden grund. Flyttemændene var simpelth... Toon meer
Det var en super god oplevelse at få flyttet alle mine ting. Meget fleksible og super professionelle. De er venlige, hurtige og man føler sig helt trygt ved at overlade sin flytning til dem. Min bed... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
NemFlytning er et professionelt flyttefirma med stor erfaring inden for private flytninger, erhvervsflytninger og transport i hele Danmark. Vi hjælper både private og virksomheder med sikre, fleksible og effektive flytteløsninger til fair priser. Vi tilbyder: • Private flytninger • Erhvervsflytninger • Flyttebiler med lift • Professionelle flyttemænd • Klaver- og tungløft • Opbevaring og transport • Beskyttelse af møbler med professionelt flytteudstyr og flyttetæpper Hos NemFlytning går vi meget op i kvalitet, god service og kundetilfredshed – og det kan ses på vores 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Vi sørger naturligvis for sikker håndtering af alle møbler og ejendele under hele flytningen, og alle flytninger er forsikret. Ingen skjulte gebyrer – alt er inkluderet i prisen. 📞 50305969 🌐 https://nem-flytning.dk ✉️ info@nem-flytning.dk
Contactgegevens
Denemarken
- nem-flytning.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Usædvanlig hurtig og ekstra god…
Usædvanlig hurtig og ekstra god service. Det bedste flyttefirma jeg har haft, blandt ret så mange.
Meget nem og effektiv flytning til god…
Meget nem og effektiv flytning til god pris
Min datter er flyttet i dag jeg fik et…
Min datter er flyttet i dag jeg fik et godt tilbud fra Nem Flytning de kom 2 mand og alt gik perfekt jeg anbefaler dem på det kraftigste og vil helt sikkert bruge dem igen
De kom til aftalt tid venlig mennesker…
De kom til aftalt tid venlig mennesker og god flytning.
Vil gerne bruge dem igen hvis det bliver nødvendigt.
Helt igennem en proffesionel indsats
Jeg vil helt klart anbefale nem-flytning for andre. Flytte holdet ankom præcist som aftalt, arbejdede fokuseret og professionelt, og i løbet af 5 timer var en hel husholdning (2 voksne og 2 børn) pakket ned, flyttet til en anden landsdel, og båret ind og monteret. Super indsats - og så var flyttemændene super behagelige at omgås:)
De kom til tiden
De kom til tiden, passede på vores ting, var effektive og søde.
Jeg var lidt skeptisk men blev positivt overrasket
Jeg var lidt skeptisk da prisen var halvdelen af hvad ALLE andre tilbød. Men jeg blev positivt overrasket! Super gode og effektive som passede ordentligt på mine ting. Så snart de så at noget var værdifuldt så spændte de det fast så det ikke kunne vælte.
Jeg ville helt klart bruge dem igen!
Utrolig god flytning
Utrolig god flytning, fra Nykøbing Mors til Støvring. Hurtige og effektive mænd, høflige og dygtige, mine bedste anbefalinger 💪👍
Hurtig og effektiv flytning af to…
Hurtig og effektiv flytning af to friske fyre til god pris 😊😊
Mega god service og flinke flytte mænd
5 Stjerner til Nem Flytning
Nem Flytning har D. 3/8-2026 flyttet for mig .
Det var en rigtig god oplevelse søde og dygtige flyttemænd og prisen var meget billig .
Jeg kan varmt anbefale dette flyttefirma .
Venlig hilsen Gitte Trustrup
NemFlytning, den bedste flytning!
Jeg har haft den aller bedste flytte-oplevelse d.31/7! NemFlytning er professionelle, stærke folk der arbejder hurtigt, og samtidig passede de max på alle møbler og ting! Jeg har absolut ikke betalt for meget, tværtimod!
Under telefonsamtale, forberedelser og hele flyttedagen, har deres ansatte kun mødt os med smil og venlighed!!
Vores flyttedag var en rigtig god dag!
Jeg kan i aller højeste grad kun give NemFlytning mine allerbedste anbefalinger!!!
De har mine varmeste anbefalinger
De har mine varmeste anbefalinger! Jeg havde svært ved at vælge et firma som virkede troværdig og kunne løse opgaven til en fair pris, men så fik jeg et tilbud fra Tiberiu! Og alt er siden da gået som smurt, der har ikke været noget at sætte en finger på!
Vi aftale omkring 9 tiden, de ringede 8.30 og fortalte de ville være der 9.15, ca 2 timer senere var hele lejligheden pakket ned og jeg sendte dem til Skagen hvor min mor tog i mod og 1 time senere var tingene på plads i den nye lejlighed!
Alt fra planlægning/tilbud, selve flytningen og betaling har været fuldstændigt smerte frit og uden nogen former for problemer, skal jeg bruge flytte folk igen, så er det NemFlytning der skal flytte mine ting!
Alex og Nelo mange tak
Tak Alex, Nelo(håber det er rigtigt) og Daniela for en rigtig god oplevelse
Fremragende service hele vejen, Daniela ringede mig med det samme op for at uddybe min forespørgsel og blive enig om parameteren. 2 afhentningsteder et afleverings sted, en fast pris, ingen skjulte gebyrer, ingen pjat. Og når de siger det, så mener de det. Jeg har det helt dårligt med hvor hårdt Alex og Nelo arbejdede i 32 graders varme. Jeg tror de havde undervurderet i deres faste pris hvor meget arbejde mit flyt ville tage, men der var ikke en eneste sure mine eller kommentar derom, hverken under flyttet, eller derefter. Ren gå på måde. Absolut klasse
Den bedste flytning
Det er altid hårdt at flytte men med hjælp fra Nem Flytning blev det faktisk en hel del nemmere. Jeg oplevede en fantastisk service fra første kontakt og helt til de lånte flyttekasser blev afhentet.
På flyttedagen var der overskud til at sætte mine møbler på plads og hjælpe med at skrue ben på en seng. Samtidig med at der var højt tempo og godt humør.
Jeg kan 100% anbefale Nem Flytning næste gang du skal flytte.
Flytning nemt og smertefrit
Flytning 14. juni 2026 fra depot til lejlighed i Odder gik nemt og smertefrit. Nem Flytning stillede til tiden og var færdige på et par timer. Kan virkelig anbefales varmt.
Nem flytning har bare været en super oplevelse
Nem flytning har bare været en fantatisk oplevelse, helt fra start!!!! Utrolig hjælpsomme, imødekommende og effektive! Og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger! Det var første gang jeg prøvede at bruge et flyttefirma, og kan kun sige, at hvis jeg engang skulle få brug for et igen, så er det helt bestemt nem flytning jeg vil bruge igen.
Alex og Radu var med hjælpsomme, hurtige og meget professionelt med pakning af bilen (meget imponerende)
Flinke og professionelle
Virkelig flink, og god service. Jeg kan klart anbefale dem
Fantastisk hjælp til vores flytning
Fantastisk hjælp til vores flytning, der ikke krævede så lidt. Selv klaveret kunne de klare, og energien og venligheden var i top hele dagen.
Kæmpe anbefaling
Vi var rigtig glade for vores flytning fra Aarhus til København med NemFlyt. De to flyttemænd var både godt selskab, søde, fleksible, hårdtarbejdende og stærke. Kæmpe anbefaling.
Kh Anna og Theis