Jeg har for nyligt haft glæden af at benytte mig Nem-Flytning fra Kolding til Tønder Det var bare en super oplevelse! - fleksibel booking med kort varsel - GOD pris - de er forsigtige... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Flyttede fra Jylland til København med Tiberiu og Alex, og det var en meget positiv oplevelse. Der kom en skarp pris på flytningen. Der er styr på aftaler og hurtige svar på mine spørgsmål. Kan kun an... Toon meer
Jeg havde virkelig en god oplevelse med Nem Flytning. Jeg var selvfølgelig lidt spændt på selve flyttedagen, men det viste sig heldigvis at være helt uden grund. Flyttemændene var simpelth... Toon meer
Det var en super god oplevelse at få flyttet alle mine ting. Meget fleksible og super professionelle. De er venlige, hurtige og man føler sig helt trygt ved at overlade sin flytning til dem. Min bed... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
NemFlytning er et professionelt flyttefirma med stor erfaring inden for private flytninger, erhvervsflytninger og transport i hele Danmark. Vi hjælper både private og virksomheder med sikre, fleksible og effektive flytteløsninger til fair priser. Vi tilbyder: • Private flytninger • Erhvervsflytninger • Flyttebiler med lift • Professionelle flyttemænd • Klaver- og tungløft • Opbevaring og transport • Beskyttelse af møbler med professionelt flytteudstyr og flyttetæpper Hos NemFlytning går vi meget op i kvalitet, god service og kundetilfredshed – og det kan ses på vores 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Vi sørger naturligvis for sikker håndtering af alle møbler og ejendele under hele flytningen, og alle flytninger er forsikret. Ingen skjulte gebyrer – alt er inkluderet i prisen. 📞 50305969 🌐 https://nem-flytning.dk ✉️ info@nem-flytning.dk
Contactgegevens
Denemarken
- nem-flytning.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fantastisk hurtig respons
Fantastisk hurtig respons. Flytning samme dag som vi kontaktede firmaet. Alt blev omhyggeligt indpakket og håndteret.
De får mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk god service
Fantastisk god service! Jeg skulle flytte fra Aalborg til Kolding og fik i den forbindelse lov til at låne flyttekasser uden beregning. Prisen for at flytte mine ting, var en fast pris og yderst rimelig. Selv da jeg var nødt til med kort varsel at rykke flyttedatoen et par dage, var de søde og fleksible - ingen ekstraomkostninger. Wauw :-) De to flyttemænd var meget varsomme med mine ting og påpasselige med ikke at lave mærker på vægge/gulve, da de bar det ind i det nye hus. Afslutningsvis ønskede de tillykke med det nye hus med en flaske vin fra firmaet :-). Jeg har kun den STØRSTE ROS til dette firma og de søde effektive medarbejdere.
Super oplevelse
Super oplevelse. Høflige og hjælpsomme folk som fik flyningen, selv af store tunge ting, til at se let ud. 5 stjerner og bedste anbefalinger.
Super service
De overholder aftaler, og arbejder effektivt, prisen er fair 👍🏻 de kan varmt anbefales 💪🏻
Kunne ikke være bedre :)
Kunne ikke være bedre fra start til slut. Hurtig, god kommunikation, venlig og imødekommende booking og virkelig god pris. Super flinke, hurtige og omhyggelige flyttemænd som klarede alt til UG. Kan kun anbefales, juli 2026.
Kæmpe anbefaling
Vi havde Nem Flytning til at udføre en flytteopgave for os. De får vores varmeste anbefalinger. Al gik over forventning - det var tydeligt at mærke, at det var meget professionelle. Vi vil til hver en tid bruge dem igen.
Nem-Flytning en professionel virksomhed
Det 2 flyttemænd var ekstremt dygtig. De var både hurtigt og effektivt. Jeg kan anbefale Nem-Flytning til alle!
Fantastisk hurtig og effektiv og…
Fantastisk hurtig og effektiv og professionel flyttehjælp til en rigtig god pris
De formåede at gøre flytning væsentlig…
De formåede at gøre flytning væsentlig mindre ubehagelig, end det plejer at være. Meget fair pris. Vil jeg bruge dem igen? Absolut.
Professionel og pålidelig flytning
I dag havde jeg en af de mest behagelige flytteoplevelser. Teamet, der hjalp mig med transporten af møbler fra Hjørring til Løkken, var præcis det, man håber på i en ellers stressende dag: punktlige, rolige, omhyggelige og meget effektive.
Jeg satte stor pris på, hvordan de håndterede hver eneste genstand – med respekt og forsigtighed, som om det var deres egne ting. Alt forløb glat, uden unødvendig hast, uden ridser og uden overraskelser. En sjælden kombination af professionalisme og menneskelighed.
Jeg anbefaler dette firma af hele mit hjerte. De gjorde en ellers kompliceret dag overraskende let.
God kommunikation op til og under…
God kommunikation op til og under flytningen. Påpasselige og hjælpsomme. Bedste pris af de tilbud, jeg fik på opgaven.
Meget samvittighedsfulde og venlige
Meget venlige, omhyggelige, tager deres arbejde meget alvorligt og udfører det til perfektion 😊
Hele vejen fra vores første forespørgsel til flytningen er udført, har været præget af imødekommenhed, positivitet og hurtig tilbagemelding.
Hermed min største anbefaling og ros til NemFlytning 🤗🤗
Anbefaling.
Effektivt, pålideligt og godt flyttefirma. Arbejdet blev udført samvittighedsfuldt. Fuld tilfredshed, så den bedste anbefaling herfra.
A. Pedersen,
Jeg havde en god oplevelse med…
Jeg havde en god oplevelse med NemFlytning.
De kom og flyttede mine ting som aftalt. Havde respekt for mine ting og var høflige.
Løsningsorienteret
Super flinke, fleksible og løsningsorienteret. Skilte og samlede min sofa igen for at få den gennem dørene ind til min stue. Du kan roligt vælge Nem Flytning 🤗
Perfekt flytning
Perfekt flytning - før, under og efter.
Eget hjælpsomme.
Alle aftaler overholdt.
Passede godt på vores ting
Fantastisk flyttefirma
Håber næsten at jeg snart skal flytte igen, sikke en fornøjelse det var at flytte med disse to 😃🙏🏻
På dagen for flytningen ringer Tiberiu og makker 30 min inden ankomst og ankommer til aftalt tid med et kæmpe smil. Jeg flytter fra 2-etages rækkehus til lejlighed på 1. sal i en ældre villa med en stejl, smal trappe. Ingen problem siger Tiberiu og de to gutter kaster sig ud i opgaven.
2 timer efter er flytningen overstået og jeg har endnu ikke fundet en skramme på hverken boliger, møbler eller resten af mine ting 😃👌🏻 Ville ønske jeg kunne give 1000 stjerner ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
TAK TIBERIU OG MAKKER, I ER FOR VILDE 🤩
Vælg Nem-flytning hvis du mangler et godt flyttefirma :-)
Hurtige, effektive og søde flyttefolk. Jeg havde en utrolig god oplevelse med dette flyttefirma, fra første telefoniske kontakt, planlægning og udførslen på selve flyttedagen. Faktisk har jeg ikke noget negativt at sige om min oplevelse med Nem-Flytning. De kan fylde og pakke en flyttebil til perfektion. Tilmed til en utrolig skarp pris. Mine varmeste anbefalinger og skal jeg en gang flytte igen er det helt klart dem jeg vil række ud til på ny.
Ekstremt effektiv flytning med et smil.
Ekstremt effektiv flytning med et smil.
Ingen problemer med flytningen, og de var meget forsigtige med vores møbler. Kan ikke anbefale dem nok.
Vi skulle flytte fra Odense til…
Vi skulle flytte fra Odense til Randers. Gennem Flyttetilbud.dk fik vi kontakt til nem-flytning.dk. Det var simpelthen den bedste oplevelse vi har haft i forbindelse med en flytning. Alt hvad vi spurgte om blev afklaret med det samme. Flyttebilen ankom til tiden. Flyttemændene var bare super behagelige og meget høflige. De arbejde hurtigt og meget professionelt. Alt fungerede der var intet at komme efter. Vi kan kun varmt anbefale firmaet. Hvis vi skal bruge et flyttefirma igen bliver det helt sikkert nem-flytning.dk
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.