Nem Flytning Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har for nyligt haft glæden af at benytte mig Nem-Flytning fra Kolding til Tønder Det var bare en super oplevelse! - fleksibel booking med kort varsel - GOD pris - de er forsigtige... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flyttede fra Jylland til København med Tiberiu og Alex, og det var en meget positiv oplevelse. Der kom en skarp pris på flytningen. Der er styr på aftaler og hurtige svar på mine spørgsmål. Kan kun an... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde virkelig en god oplevelse med Nem Flytning. Jeg var selvfølgelig lidt spændt på selve flyttedagen, men det viste sig heldigvis at være helt uden grund. Flyttemændene var simpelth... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en super god oplevelse at få flyttet alle mine ting. Meget fleksible og super professionelle. De er venlige, hurtige og man føler sig helt trygt ved at overlade sin flytning til dem. Min bed... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuizer
  2. ook in
  3. Pianoverhuisservice

Geschreven door het bedrijf

NemFlytning er et professionelt flyttefirma med stor erfaring inden for private flytninger, erhvervsflytninger og transport i hele Danmark. Vi hjælper både private og virksomheder med sikre, fleksible og effektive flytteløsninger til fair priser. Vi tilbyder: • Private flytninger • Erhvervsflytninger • Flyttebiler med lift • Professionelle flyttemænd • Klaver- og tungløft • Opbevaring og transport • Beskyttelse af møbler med professionelt flytteudstyr og flyttetæpper Hos NemFlytning går vi meget op i kvalitet, god service og kundetilfredshed – og det kan ses på vores 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Vi sørger naturligvis for sikker håndtering af alle møbler og ejendele under hele flytningen, og alle flytninger er forsikret. Ingen skjulte gebyrer – alt er inkluderet i prisen. 📞 50305969 🌐 https://nem-flytning.dk ✉️ info@nem-flytning.dk

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

98 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde bestilt nem-flytning til at…

Vi havde bestilt nem-flytning til at flytte vores ting d. 2/3. Vi har i vores levetid flyttet meget rundt og mødt mange flyttefirmaer. Nem-flytning udførte jobbet hurtigt, professionelt og med godt humør. Der var under hele flytningen fin dialog og ingen tøven da der skulle køres et ekstra læs havebøger , krukker og planter. Det der skal fremhæves er: effektivt flyttefirma, godt humør og en fair pris. Kan varmt anbefale drengene fra nem-flytning.

2 maart 2026

flyt fra Kolding til Sjælland

Vi flyttede fra Kolding til Sjælland, og Nem Flytning stod for det hele. Og helt ærligt – det kunne ikke være gået bedre.

Fra start var kommunikationen god og nede på jorden. På selve flyttedagen mødte de op med godt humør og gik straks i gang. De arbejdede hurtigt og effektivt, men uden at det føltes forhastet – og vores ting blev behandlet med respekt og omtanke.

Det gjorde en kæmpe forskel for os i en ellers travl og lidt kaotisk periode. Vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem, og det gav virkelig ro i maven.

Vi er meget tilfredse og vil uden tvivl anbefale Nem Flytning til andre, der skal flytte.

28 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtige folk til gode priser

NemFlytning stod for min flytning fra Aarhus C til Ikast, og det hele gik efter planen. Det er i den grad et par dygtige, hårdtarbejdende folk, som gør sig umage med at behandle indboet ordentligt.

På trods af at jeg flyttede fra en førstesal uden særlig gode parkeringsforholde ude foran opgangen, var der ingen sure miner. Det var blot en udfordring, der skulle løses - og det blev den til UG.

Til den pris, NemFlytning tilbyder, synes jeg i den grad, at jeg har fået en masse værdi og god service for pengene, og jeg kan på det kraftigste anbefale at bruge dem.

26 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig god oplevelse med…

Vi havde en rigtig god oplevelse med dette flyttefirma. Flyttemændene mødte op til tiden, var professionelle og meget effektive. De håndterede vores møbler med stor omhu, og alt kom frem uden skader.

Kommunikationen både før og under flytningen var klar og tryg, og prisen stemte overens med det aftalte tilbud.

Jeg kan varmt anbefale firmaet til andre, der står overfor en flytning.

21 februari 2026

Indbo på tværs af Fyn

Vi fik flyttet vores indbo på tværs af Fyn i går, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Det viste sig undervejs, at der var behov for en ekstra tur, selvom vi kun havde booket to. Det klarede de uden den mindste tøven eller irritation - tværtimod. De tog det hele med et smil.

Hver gang de ankom mellem adresserne, var de i topform og i fantastisk humør, selvom vi har en del gamle og tunge møbler. De knoklede på helt til aften og holdt energien og overskuddet hele vejen. Det var virkelig imponerende.

De var ordentlige og passede godt på vores ting, spurgte altid, hvis de var i tvivl, og tog ansvar. Samtidig var de sjove, stærke og utrolig venlige mennesker med god humor - snaksagelige på den rigtige måde, selv midt i det hårde arbejde. Det gjorde hele dagen meget lettere, og vi oplevede et rigtig godt teamwork mellem os og dem.
Dagene op til flytningen har budt på snestorm i hele Syddanmark, og vejene var stadig usikre, selvom stormen havde lagt sig, og vi havde fået ryddet så meget sne på adresserne som muligt. I kommunikationen op til gav firmaet hele tiden udtryk for, at de tog tingene, som de kom - og det gjorde nogle ellers stressede dage langt mere trygge for os. Vi var selvfølgelig vejr-nervøse på deres vegne, men de var professionelle, rolige og ordentlige hele vejen igennem. Kommunikationen op til flytningen var i det hele taget god og imødekommende.

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse. Vi kan varmt anbefale dem.

14 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel flytning til en god pris.

Fra ende til anden en god oplevelse. Men flytning flyttede for mig i det værste snevejr. Jeg ved faktisk i tvivl om, hvorvidt de ville komme, men de kom og det lige til tiden. Dernæst flyttede de alle mine ting med yderst forsigtighed. De passede godt på alle de skrøbelige ting og kørte mega forsigtigt. Efter alt var flyttet hjalp de endda med at flytte to senge fra et rum til et andet.
Jeg er meget tilfreds.

6 februari 2026

Fantastisk oplevelse

Vi brugte Nem Flytning til en flytning fra Frederiks til Rørvig, og må sige at det var en positiv oplevelse hele vejen igennem. De var her til tiden, de var effektive og professionelle, og hurtige. Kom kl. 8 og kørte kl. 10. Kl. 15.15 var alt på plads i Rørvig. Helt igennem en god oplevelse af 2 flinke folk, som kan deres kram.

3 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er yderst tilfreds med deres…

Jeg er yderst tilfreds med deres service og måden, de håndterede hele flytningen på☺️

Fra start til slut var de professionelle, effektive og meget imødekommende.

De havde fuldstændig styr på både pakning og håndtering af vores ting, og alt blev udført med stor omhu.

Samtidig mødte de op med en positiv indstilling og godt humør, hvilket gjorde en ellers stressende dag både nemmere og mere behagelig.

Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der står overfor en flytning.🙏🏻

27 januari 2026

Super

Super, fantastisk og professionelt flyttefirma 👌 Vi har nu flyttet en del gange, men aldrig haft så gode oplevelser som med NemFlytning!! Kvalitet og service på højeste niveau 🤩

26 januari 2026

Flyttefirma i verdensklasse

De bedste anbefalinger gives fuldt fortjent til NemFlytning.

Deres skarpe prissætning skilte dem allerede fra start ud fra de øvrige firmaer, der bød på opgaven – og det uden nogen form for kompromis i kvaliteten af udførelsen. De arbejdede målrettet og vedholdende, helt indtil opgaven var fuldført, selv om flytningen trak ud til langt ud på natten på grund af den lange transporttid mellem de to huse.

Vi oplevede blandt andet:

• Grundig og udførlig information om processen inden opstart

• Klar forventningsafstemning om, hvad prisen dækkede, samt hvilke eventuelle tillægsomkostninger der kunne være ved væsentlige overskridelser af opgavens omfang (før opstart og stadig til meget konkurrencedygtige priser)

• Flittige og hårdtarbejdende medarbejdere, som hele tiden håndterede vores ejendele med stor omhu

• Aldrig bange for at gå det ekstra skridt for at få tingene placeret præcis efter vores ønsker

• De var glade, venlige og imødekommende – med fokus på at skabe et godt og trygt forløb i en stor og langvarig flytning

• De kørte uopfordret på til opgaven var helt afsluttet

Alt i alt en super oplevelse – de varmeste anbefalinger fra os.

26 december 2025