A Plus Trafikskole Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde Fahid som kørelærer gennem hele vejen til kørekortet. Og han lærte mig alt om at køre bil og være en god bilist. Teori proces var både meget informerende og sjov at være med til. De ved hvor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tog mit kørekort hos A plus trafikskole. Jeg var så heldig at få Fahid som kørelærer der lærte mig alt om bilen og hvordan man er en god bilist. Køretimerne var meget hjælpsomme. Teorien var også... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan klart anbefale A plus trafikskole. Jeg har været elev der, og jeg har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Kørelærerne er dygtige, tålmodige og gode til at forklar tingene på en ro... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

It was a great experience with them .kørelærer is also very very good .teaching very good way 100% recommended 👍

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Tag kørekortet hos os, hvis du ønsker en seriøst undervisning med yderst høj kvalificeret service til billige penge!

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det der gjorde det til en god oplevelse…

Det der gjorde det til en god oplevelse var at de er rigtig flinke og deres teori undervisning er meget bedre end andres teori undervisning.
De er fantastiske til at tag hensyn til ens behov
Jeg vurdere denne oplevelse 10 ud af stjerner

29 november 2023

The best school ever

The best school ever ! The theory lessons was good and the driving lessons was super good! I took my driving and lessons in English!
I recommend APlus Trafikschole to everyone hi wants to take the driving license! 10 stars !

29 november 2023

Tag dit kørekort her!

Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, og har generelt haft et rigtigt godt forløb ved A Plus Trafikskole: Undervisningen er struktureret og gennemført, underviserne er gode til at inddrage en og sikre, at man har forstået det hele, og der har været god og nem kommunikation med skolen og underviserne hele forløbet igennem. Derudover er det nogle søde og rare folk, som går op i, at man er klædt godt nok på til sine prøver. Klart anbefalelsesværdig.

24 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse med A…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med A plus trafikskole, jeg hvidste allerede lidt om dem på forhånd, fordi min søster også tog sit kørekort der. De er meget grundige og sørger for at du har styr på hver eneste detalje, og går rigtig meget op i at du som elev bliver en god bellist når du kommer ud på vejene. Hvis du overvejer at tage kørekort så er A Plus et rigtig godt bud, hvis du gerne ville have en god oplevelse, det i vært fald min mening.

31 oktober 2023

A plustrafikskole 100%

Hej Fahid, Det har virkelig været en kæmpe fornøjelse at have dig som kørelærer. Jeg nød virkelig hver eneste gang, vi havde teoritimer, og vores køretimer udefra skolen. Jeg vil helt klart anbefale dig til mine venner og bekendte. A plustrafikskole er 100% en af de bedste i vestegn med god energi. Jeg håber virkelig, at vi mødes ude på vejen en dag, hvor du kan sige, at det var dig, der lærte mig at køre!

15 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft en god oplevelse på denne…

Har haft en god oplevelse på denne køreskole, bestod teoriprøven og køreprøven første forsøg. Synes der har været god kommunikation og viden om forløbet osv. alt i alt helt iorden køreskole.

18 september 2023

Hello guy

Hello guys , thank you for taking the time and passion for teaching everything from 0 I was a green student but I passed both exams at first sight :)

Best instructors and mentors … amazing professional cars and nice vibes

If you want to pass at first take this school A+ trafik the best and magic !

20 september 2023

Bedste oplevelse

Skulle tage mit kørekort lidt sent i livet var blevet 33 år gammel og nervøs for om jeg kunne klare det. Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg.
God køreskole, meget nede på jorden uformelle mennesker, som dog ikke er useriøse men derimod gode professionelle kørelærer!.

Kan kun anbefales til alle der skal tage kørekort!.

19 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rare kørekort proces og hyggelige oplevelser

Hej jeg havde det bedste oplevelse da jeg var til teoritimerne, de var meget hyggelige, de var spændende og køretimerne hyggede vi os jeg havde Fasal, han er virkelig den sødeste og rareste kørelærer noglesinde, jeg var meget nervøs i starten men Fasal forklaret mig hvad jeg skulle vide for at komme igennem og hvordan jeg gøre tingene og jeg kan 100% anbefale Fasal som kørelærer på køreskolen, jeg vil også anbefale køreskolen fordi det er billigt og det er meget hyggeligt. Mvh. Wiktoria

9 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har gået på A plus trafikskole

Jeg har gået på A plus trafikskole, og det har været en fornøjelse.

13 september 2023
Logo A Plus Trafikskole

Antwoord van A Plus Trafikskole

Hej Ziham,

Tak for dine meget pæne ord samt anmeldelse☺️.

Vi kan kun sige det samme om dig☺️.

Hav det rigtig godt.

Hav en god eftermiddag.

A+ Trafikskole.

Jeg vil stærkt anbefale A plus Trafikskole

Jeg vil stærkt anbefale A plus trafikskole til alle, der søger en fremragende køreuddannelse. De er udstyret med erfarne instruktører, velplanlagt undervisning og moderne ressourcer. Jeg følte mig virkelig klar til både teori- og køreprøver takket være deres professionelle forberedelse. En topklasse køreskole, der virkelig bekymrer sig om deres elevers succes!

25 augustus 2023

Bestemt en anbefaling værdig

Rigtig god undervisning, dygtige teoriundervisere, der formår at gøre det sjovt at have tavle-undervisning.
Min kørelærer Fahid har masser af gode fif og huskemetoder, og han siger tingene som de er hvis man har lavet en fejl. Jeg bestod på teoriprøve og praktisk prøve i første forsøg selvom jeg bar vanvittigt nervøs. Det, Fahid havde lært mig, sad fast på rygraden allerede ved køreprøven.

14 augustus 2023

De varmeste anbefalinger😊

De varmeste anbefalinger til Aplus trafikskole🙏 De er alle søde, imødekommende, omsorgsfulde og hjælpsomme😊 De vil deres elever det bedste, De spiller med åbne kort, så ingen uforudsete priser, jeg er sindssyg glad for deres kærlige pres, især Fasal, han kan uden tvivl få dig i mål, i dag var det min tur til at bestå❤️

7 augustus 2023

A plus trafikskole

Tusind tak til a plus trafikskole,
super gode og pædagogiske personale, og meget lærigt. Tusinde tak til min kørelære Fasal som har støttet og hjulpet mig gennem det hele.😊

23 juni 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.