Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Riktigt besviken över att man betalar stora summor för ett par skor som sägs vara äkta men som inte ens går att använda på grund av dåliga sömmar. Inga jordans jag kikat på i butik har ens synliga... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skorna var såklart äkta och såg helt perfekta ut. De paketerades utmärkt och som grädde på moset skickade de med 4 par skosnören när vi hade beställt 1 par. När jag ska köpa skor igen beställer jag hä... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Är nöjd med i princip allt! Leveransen gick snabbare än förväntat trots att skorna var restorder. Fick även riktigt trevligt och snabbt bemötande via mejl. Kommer definitivt köpa fler skor här ifrån!

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Idéen bakom Apollo Sneakers är att göra eftertraktade sneakers och andra begränsade streetwear-produkter tillgängliga för alla. Vi anser att alla ska ha en chans att få tag på limiterade produkter. Därför har vi ett brett utbud av exklusiva produkter på vår hemsida. Allt på vår hemsida har äkthetsgaranti då de kontrolleras manuellt.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skorna går inte att använda.!…

Inga jordans jag kikat på i butik har ens synliga sömmar på insidan av skon och än mindre har dom sömmar som skär i fötterna på en så skorna inte ens går att använda utan att användaren förstör sina fötter.
Att dessutom få mail där Apollo sneakers anser att man inte kan se något fel när jag tydligt informerat att skorna måste kännas på är under all kritik. Nästföljande Mail med förslag från min sida på hur vi kan lösa det har företaget inte ens bemödat sig med att svara på. Gör er och er plånbok en tjänst, köp skorna i butik istället.

1 juli 2022

Besviken & missnöjd

Så besviken på den felaktiga informationen om leveranstid på hemsidan, tog över en månad och nonchalant återkoppling när man väl mailat flertalet gånger. Skorna kom fram till slut men kommer INTE beställa ifrån Apollo Sneakers igen.

15 oktober 2022

Hej Amal,
Vi är ledsna över att du inte känner dig nöjd. Vi ber återigen om ursäkt för den försening som skedde pågrund av leveransföretaget. 🙌
Vi har svarat på alla dina mail och försökt uppdatera dig om din order så gott det går men vi uppskattar innerligt din feedback så vi vet vad vi kan göra bättre i framtiden. 👟

Hoppas du känner dig nöjd med skorna!

Ha det fint! 🚀

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

My sneakers did not come yet I order…

My sneakers did not come yet I order almost two weeks now and still not here. I message the customer service but they did not response any.!!!!!!

27 september 2022

Hej RoAnn,
De skor du har beställt en "restorder" vilket betyder att det tar mellan 5-10 vardagar innan skorna skickas från vårt lager i Köpenhamn. I dagsläget har det endast gått 8 vardagar från att du beställde dina skor. Vi har meddelat dig via mail att du kan spåra din order så fort de skickas från oss. Om du kollar din inkorg ser du även att vi har svarat på dina mail. Hoppas du blir nöjd när skorna kommer hem till dig!

Emilia // Apollo Sneakers🚀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stora fina skoblock till bra pris

Stora fina skoblock till bra pris, levererade med ackuratess, rekommenderar:-))

6 september 2022

Hej Michael,
Det glädjer oss att höra att du är nöjd med dina nya skoblock! Vi hoppas få packa några fler ordrar åt dig i framtiden!

Emilia // Apollo Sneakers🚀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gick fort och uppdaterades bra om…

Gick fort och uppdaterades bra om leveransen

21 juli 2022

Hej Felicia,
Vad roligt att höra att du är nöjd samt att du tyckte det var bra uppdateringar kring frakten. Det uppskattar vi väldigt mycket! ⚡ Hoppas vi får packa en order till dig snart igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grymt enkelt och bra från beställning…

Grymt enkelt och bra från beställning till leverans. Kan varmt rekommendera flera att köpa

21 juli 2022

Hej Linda,
Vad kul att du är så nöjd med både ditt köp och servicen, det uppskattar vi väldigt mycket! Vi ser fram emot att få packa din nästa order! 🤗

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fick min skor i toppskick och är…

Fick min skor i toppskick och är supernöjd. Lång leverans jämfört med andra men klart värt.

18 juli 2022

Hej Joel,
Vad glad vi blir att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss! Leveranstiden är något längre när det är en restorder (5-10 vardagar) jämför med skor vi skickar direkt från vårt lager! Vi tackar så mycket för din feedback och ser fram emot att packa din nästa order!🚀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Really great service and fast delivery!

I had great experience purchasing a pair of Dunks from Apollo Sneakers!

Really great service and fast delivery!

15 juli 2022

Hi William,
We are glad to hear that you had a great experience with us and that you are happy with your new Dunks!

We looking forward to packing your next order! 🤗

Best regards,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig fragt og nem returnering.

15 juli 2022

Hej Merethe,
Vi tycker det är roligt att höra att du har haft en bra upplevelse med oss! Vi ser fram emot att packa din nästa order! 🚀

Kundservicen är utmärkt

Kundservicen är utmärkt, man få information om beställning på varje uppdateringen. Snabb leverans. Mycket nöjd med Apollo sneakers. Jag kommer absolut beställa igen från dem.

4 juli 2022

Hej Leon,
Vad glada vi blir att du uppskattar vår service och att du är nöjd med ditt köp hos oss!
Vi ser fram emot att packa din nästa order! 👟

Emilia // Apollo Sneakers 🚀

Inga svar på Mail

Inga svar på Mail. Order gjord för väldigt längesedan utan info att det skulle dröja

14 juni 2022

Hej Carolina,
Vi är ledsna över att du känner att vi inte har uppdaterat status angående din order. Men dessvärre har vi inte mottagit något mail från dig och önskar nästa gång att du ringer oss direkt när du upplever detta problem! Då kan vi även ge dig mer information om din order! 👟

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det tog jätte lång tid och så svarade…

Det tog jätte lång tid och så svarade ni inte på mina mejl

13 juni 2022

Hej Ann-Christin,
Vi är ledsna över att leveransen vart något försenad och att vi inte hade nån makt att påskynda den. Dessvärre har vi inte mottagit något mail från dig. Så om du upplever detta problem igen rekommenderar vi dig att ring oss så vi kan hjälpa dig, vilket är vår högsta prioritet! 🚀

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gick smidigt att få hem skorna inom…

Gick smidigt att få hem skorna inom rimlig tid, det enda var att man inte direkt fick någon mer information om leverans till ert lager men annars bra!

3 juni 2022

Hej Linus,
Vad roligt att du är nöjd med din order hos oss! Vi tar emot din feedback för att kunna förbättra vårt företag! 🚀

Hej Cecilia,
Det glädjer oss att se att du är nöjd med vår service & leverans! Vi ser fram emot att packa din nästa order! 👟

Jättenöjd!

Jättenöjd! Snabb leverans och fina produkter!

26 mei 2022

Hej Felicia,
Vad glada vi blir att höra att du är nöjd med både vår service & produkterna! Det uppskattar vi! 💌

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Otroligt lång väntan och dålig respons

Fick vänta på min beställning i lite mer än 2 månader. Trots att det stod att det endast skulle ta 10 dagar!!! Och när jag hörde av mig till dom så svarade dom endast en gång av fem jag skrev.
Hoppas det var en engångsföreteelse.

20 mei 2022

Hej Filip,
Vi beklagar så hemskt mycket för den försening som uppstod pågrund av situationen mellan Ukraina & Ryssland och ber om ursäkt över att du fick vänta så länge! Angående kommunikationen har vi inte fått något mer än 1 mail så nästa gång du upplever detta ber vi dig ringa oss eller kolla så det är rätt mailadress! Vi hoppas att du i slutändan blev nöjd med dina skor du fick hem!

Emilia // Apollo Sneakers 👟

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej David,
Vi är så ledsna över att ditt första par försvann i frakten men hoppas du i slutändan blev nöjd med det andra paret vi skickade dig! 🚀

Emilia // Apollo Sneakers 👟

Nöjd

Mer tydligare med leveransinformation/villkor, tog längre tid än vad jag hade tänkt! Annars nöjd!

9 mei 2022

Hej Emil,
Tack för din feedback, det är något vi vill jobba på att förbättra! Vi är glada över att höra att du är nöjd med dina skor! Hoppas få packa din nästa order snart igen! ⚡

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tog lång tid för skorna att komma sen…

Tog lång tid för skorna att komma sen var skorna inte i bra skick

1 mei 2022

Hej Eliott!
Vi beklagar att det blev försening av leveransen pågrund av situationen mellan Ukraina & Ryssland! Vi har skickat dig en retursedel på mail där att kunna lämna tillbaka skorna! Hoppas vi kan gottgöra dig med din nästa order! 🚀

Bästa hälsningar,
Emilia // Apollo Sneakers!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.