Applied Store Tactical & Outdoor Gear Reviews 938

TrustScore 5 uit 5

4,8

Winkelen om gear of tuch zoals we dat noemen is steeds een geweldige ervaring by Applied. Je weet dat hun gamma bestaat uit producten met de beste kwaliteit en ben je dan toch niet tevreden als je het... Toon meer

Uitstekende service, producten zijn van hoge kwaliteit en waren snel binnen. Hier kan je, naar hartenlust, je benodigde materiaal aanschaffen! Ik had spullen nodig voor de 30ste van december. De dag... Toon meer

Precies wat je van een webshop mag verwachten. Heldere site, helder bestellen, makkelijk betalen, snelle verzending. Duidelijk met aandacht - en dat maakt alles mooier. En een beslist mooi assortime... Toon meer

Kreeg in eerste instantie de verkeerde spullen geleverd (dankzij verwarrende naamgeving van de fabrikant). Heb Applied Store gebeld en degene die ik aan de lijn kreeg was zeer vriendelijk en heef... Toon meer

1. Buitensportkleding- en uitrusting

Applied Store is jouw winkel voor uitrusting op het gebied van tactical gear, & outdoor. We bieden graag goede producten voor eerlijke prijzen en zijn van mening dat een winkel eigen voorraad moet hebben; zodoende vindt je bij ons van de diverse merken die wij voeren ook écht de voorraad. Daarnaast bieden we ook advies, zowel voor als na de aankoop.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Artikel niet gekregen

Artikel niet gekregen

30 mei 2024

Hi Leon,

wat jammer om te horen dat je je brievenbuspakket niet hebt ontvangen, maar nog spijtiger om te lezen dat je ons dit kenbaar maakt middels een 1-ster review zonder op enige wijze contact met ons op te nemen. Wij zijn de beroerdste niet, dus wellicht kun je ons e-mailen met jouw klacht zodat wij op de juiste manier de vervolgstappen met PostNL hadden kunnen ondernemen :-)

Via de mail kunnen we er vast wel uitkomen, echter zijn we van mening dat bij transparantie ook hoort te vermelden dat er geen enkel contactmoment is geweest en de zending in ons systeem en in dat van PostNL staat vermeld als 'ontvangen' - dus dat je geen product geleverd hebt gekregen is ons ook niet bekend. Echter zijn we van mening dat een 1-ster review niet de manier is dit kenbaar te maken.

We horen je graag per mail, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Rachelle

Prima service

Verkeerde maat besteld product uit de verpakking gehaald, even een belletje snel opgelost kon nieuw product bestellen en de verkeerde retour sturen.

5 februari 2024

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Mooi opgelost zo Ricardo! Dank je voor het prettige contact en tot de volgende weer! - Applied Orange

Top!!

Snelle levering en een leuke persoonlijke touch! 10/10!!!

31 januari 2024

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Altijd CG! We met zulke mooie gear maken we er graag een feestje van! Dank je en hopelijk tot snel weer! - Applied Store

Beste gear winkel in Nederland

Goede service, snelle verzending.

Ooit in de winkel ook geweest en deze lui weten wat ze doen en wat ze verkopen.

29 januari 2024

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Still going strong, dat horen we graag Erik. Dank je voor de bestelling en mooie review! - Applied Orange

Toppie

Snelle service en transport!

23 januari 2024

Top te horen DL! Dank je en graag weer tot een volgende keer! - Applied Orange

Hele goede service

Hele goede service, goede oplossing na de tekortkomingen van de bezorgdienst!
Mooie producten👌🏼

22 januari 2024

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Blij dat we het zo mooi hebben kunnen oplossen Michel! Het valt soms niet mee met de pakketdiensten maar gelukkig kunnen we altijd een oplossing verzinnen. Heel veel plezier met de aankoop en graag weer tot een volgende keer. - Applied Orange

Altijd een plezier om bij ze te bestellen

Prima producten, ruime keuze, super dienst verlening en snelle levering. Zelfs tijdens hun verhuizing.

12 januari 2024

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Ah top te horen dat alles weer naar wens was Jacques. Dank je voor de mooie order en graag weer tot een volgende keer! - Applied Orange

Ferro concept verdeler in BeNeLux

Alles proper en snel geleverd.

14 november 2023

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Merci Olivier! Blij te horen dat je weer wat moois bij ons hebt kunnen vinden! Fijne dagen alvast en tot snel weer - Applied Store

Altijd goed

Goede merken, snelle levertijd

10 november 2023

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je voor de mooie order en review Arjen! Fijne dagen alvast en tot snel weer - Applied Store

Gewoon Top!

Zeer snelle verzending, mooie aanbiedingen en het persoonlijke bedankje maakt dit een zeer fijne shop belevenis.

8 november 2023

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je Antoine voor de mooie bestelling en review. Fijne dage alvast en hopelijk tot snel weer! - Applied Store

Favoriete winkel voor gear

Persoonlijk advies, en uiteraard gelijk demonstratie en uitleg over de nieuwe spullen! Top geholpen zoals altijd!

3 november 2023

Dank je wel weer Hielke! Fijne dagen alvast en tot snel! - Applied Store

snelle levering

2 november 2023

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Bedankt voor de mooie order weer Hub! Tot snel en heel veel plezier met de aankopen! - Applied Store

Prettige manier van communicatie

Prettige manier van communicatie. Spullen kunnen halen buiten de openingstijden op afspraak.

30 oktober 2023

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Bedankt voor het langskomen wee Jef! Inderdaad, alles is mogelijk op afspraak :). Tot snel - Applied Store

snelle levering

snelle levering en duidelijk communicatie

3 november 2023

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Bedankt Giovanny! Dank je voor de mooie order en graag weer tot snel! - Applied Store

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Dank je voor je mooie bestelling en review Robin! Hopelijk zien we je snel weer terug op de site en in de tussentijd heel veel plezier met de aankoop! - Applied Store

Uitstekende service!

Tijdens de betaling liep iets mis helaas, maar via telefoon was dit meteen verholpen. Enorm vriendelijke man aan de lijn. Netjes op tijd afgeleverd 👌

25 oktober 2023

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear

Jij ook bedankt voor het prettige gesprek Ruben! Heel veel plezier met de aankoop en graag tot een volgende keer. - Applied Store