Winkelen om gear of tuch zoals we dat noemen is steeds een geweldige ervaring by Applied. Je weet dat hun gamma bestaat uit producten met de beste kwaliteit en ben je dan toch niet tevreden als je het... Toon meer
Uitstekende service, producten zijn van hoge kwaliteit en waren snel binnen. Hier kan je, naar hartenlust, je benodigde materiaal aanschaffen! Ik had spullen nodig voor de 30ste van december. De dag... Toon meer
Precies wat je van een webshop mag verwachten. Heldere site, helder bestellen, makkelijk betalen, snelle verzending. Duidelijk met aandacht - en dat maakt alles mooier. En een beslist mooi assortime... Toon meer
Kreeg in eerste instantie de verkeerde spullen geleverd (dankzij verwarrende naamgeving van de fabrikant). Heb Applied Store gebeld en degene die ik aan de lijn kreeg was zeer vriendelijk en heef... Toon meer
Applied Store is jouw winkel voor uitrusting op het gebied van tactical gear, & outdoor. We bieden graag goede producten voor eerlijke prijzen en zijn van mening dat een winkel eigen voorraad moet hebben; zodoende vindt je bij ons van de diverse merken die wij voeren ook écht de voorraad. Daarnaast bieden we ook advies, zowel voor als na de aankoop.
Nieuwe Haven 87A, 3116 AB, Schiedam, Nederland

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear
Alhoewel de zending niet kompleet was, toch dank goede klantenservice een prima ervaring

Snelle service!!!
Een product was niet op voorraad, toen heeft de helpdesk direct contact met me opgenomen, dezelfde dag nog kon de bestelling met een vervangend product de deur uit !!! Top!!!

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear
Probleem met PostNL is snel en goed opgelost door de winkel! Product is geheel naar wens.

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear
kwalitatief goede producten. competente adviezen.
en ook ruimte voor een gezellig praatje.

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear
Wederom prachtig spul binnen gekregen van dit mooie bedrijf! Kan nu al niet wachten op de volgende lading!😉

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear
kwaliteit van de wapen riem is heel goed, ik vind dus dat jullie goede spullen verkopen en erg betrouwbaar.

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear
Had een tas besteld en had problemen met betaling, heb een email gestuurd en had binnen 5 min antwoord en kunnen betalen. Erg fijne en snelle klantenservice dus!

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear
Top geholpen! Door omstandigheden was er een product dat ik had besteld niet op voorraad. Dit werd netjes gemeld en er werd mij een compensatie aangeboden.
Verder een mooie ruime keuze uit goede gear.

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear
door een foutje in de webshop was een besteld product niet beschikbaar, de volgende dag bericht over gehad en mocht wat anders kiezen samen met een cadeautje voor het ongemak, netjes opgelost!

Antwoord van Applied Store Tactical & Outdoor Gear
Snelle levering van de bestelling en bij vragen oplossingsgericht meedenken. Top winkel😊