Wiele razy składałam zamówienie w AptekaLeki Uk, nigdy się nie zawiodłam, zamówienia zawsze docierały w nienaruszonym stanie i dobrze zabezpieczone. Na stronie zakładając konto można śledzić proces za... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy! Szybka dostawa, faktura. Wszystkie produkty bezpiecznie opakowane. Dostałam w prezencie kilka saszetek dobrej jakości herbaty.Nastąpiła jedna pomyłka w prze... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Zrobiłam kolejne zamówienie przed wyjazdem na wakacje i wszystko przyszło bardzo szybko. Dostałam też prezent ❤️ Bardzo fajny pomysł ☺️ Dzwoniłam też tam i Pani poprosiła o wystawienie opinii i poinfo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w AptekaLeki UK. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, wszystko było dobrze zapakowane, a produkty zgodne z opisem. Proces zakupu był prosty i przejrzysty, a ceny... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
AptekaLeki.co.uk is a UK-based online health and wellness store serving the Polish community and customers across the United Kingdom. We offer a wide range of over-the-counter healthcare products, food supplements, herbal products, natural juices, cold-pressed oils, and cosmetics from trusted Polish and European brands. All products are sourced from verified suppliers to ensure authenticity and quality. Our goal is to provide safe, convenient online shopping with reliable dispatch and responsive customer service. Every order is carefully packed and processed promptly to ensure a smooth and professional experience. We are committed to transparency, customer satisfaction, and maintaining high standards in everything we do. Nazwa „AptekaLeki” nawiązuje do tradycyjnego polskiego pojęcia apteki jako miejsca kojarzonego ze zdrowiem i dobrym samopoczuciem. Thank you for choosing AptekaLeki.co.uk.
Park Street, LU1, Luton, Verenigd Koninkrijk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Absolute waste of time to try contact them.
They sent me 2 bottles of vitamins only with few days go expiry date.
Scammers will not reply on any email.
I have been blocked from contacting them !!!! Please do not irder anything from them.

Antwoord van AptekaLeki UK
Just received my order with free delivery and just one day of delay. Well packed items. Had problem with tracking number as I haven't received any so that make me bit worried about my order. But finally got wath I expected. Thank you.

Antwoord van AptekaLeki UK
Potwierdzenie przelewu przyszło, ale potwierdzenia przyjęcia zamówienia/realizacji BRAK, potwierdzenia wysłania paczki lub rzekomego dostarczenia BRAK …
Paczki nie otrzymałam, pisałam wiadomości to Pani oddzwoniła w niedzielę i powiedziała że paczkę dostarczono w czwartek. A skąd miałam o tym wiedzieć skoro żadnego maila potwierdzającego nie mam ani karteczki od kuriera że zostawił niby gdzieś ta paczkę ? Poza tym szukałam wszędzie u paczki nie ma. Czyżby paczka widmo? Nie wiem czy scam, czy niefortunny przypadek, ale widzę dużo takich opinii negatywnych. Sprawa zgłoszona do banku.

Antwoord van AptekaLeki UK
Massive scam.Please read their policy before you buy,you will not believe it.I'm angry with myself for not looking at it.One big joke,now they just ignore my emails,fcbook msges.No way to contact the company.They should be reported

Antwoord van AptekaLeki UK
,,Firma “ Jak oszukac Polaka za granica . Sa idealni . Nie odbieraja tel ,nie odpisuja na meile . Towaru ani kasy Niema . Zglosilam do banku . Nie polecam !

Antwoord van AptekaLeki UK
Złodzieje , zamowienie niedostarczone . Zero odpowiedzi na email, nie odbieraja telefonu

Antwoord van AptekaLeki UK
Złodzieje. Nie wyslali. Nie odpbiefaja tele. Nie odpisuje na maile. Gdzies to zglosze i zachecam.

Antwoord van AptekaLeki UK
Kupiłem leki na kwotę £50, nigdy ich nie otrzymałem, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile, zero kontaktu. ZŁODZIEJE I TYLE !!!!

Antwoord van AptekaLeki UK
Banda oszustow!!! Dawno temu zamówiłam coś u nich i pieniądze od razu zostaly pobrane, a oczywiście nic nie dostalam. Wiele razy wysylalam email do nich i zero odzewu. Nie kupujcie nic od nich, bo was oszukaja!!!!

Antwoord van AptekaLeki UK
Dostałam przesyłkę bardzo szybko.

Antwoord van AptekaLeki UK
po zamowieniu czytalam recenzje i juz bylam pewna ,ze zostalam oszukana a dzis przyszly ,leki ,czekalam 4 dni tylko.
dziekuje!

Antwoord van AptekaLeki UK
Na początku składałam zamówienia i nie były na ogromną sumę to zawsze otrzymywałam zamówienie po kilku dniach. Tym razem złożyłam zamówienie na ponad £60. Pieniądze zostały pobrane a od ponad dwóch tygodni po moim zamówieniu ani śladu. Próbowałam dzwonić kilkanaście razy, wysłałam e-mail jak i również wiadomości na Messengerze. Nie otrzymałam żadnej odpowiedzi więc ruszyłam po pomoc do banku i wczoraj dostałam zwrot środków. Smieszne jest to jak próbowałam dzwonić i wysłałam wiadomość na Facebooku ukazał się nowy post. Oszuści i najlepiej trzymać się od nich jak najdalej.

Antwoord van AptekaLeki UK
Money taken no delivery and no customer service! Do not order from them ever!

Antwoord van AptekaLeki UK
Koszmarna firma. Oszusci. Dostalam przeterminowane, nie zamowione rzeczy w paczce. Zero odpowiedzi. Radze nie kupowac u oszustow!
Horrible company. No customer service. Scam.

Antwoord van AptekaLeki UK
Szybka dostawa i zawszw dochodzi paczka. Nie wiem skad tyle negatywnych opini.

Antwoord van AptekaLeki UK
Despite all the negative reviews I read, my product arrived in 2 days. Everything is correct. Thank you!

Antwoord van AptekaLeki UK
Leki zamòwione 2 stycznia 2024 doszły 4 stycznia.Byc moze ze apteka nie odpowiada na email I nie odbiera telefonow ale leki dochodza.Drugi raz juz tam zamawiałam I doszły.
Barbara.

Oszusci !
Brak komunikacji
Nigdy nie otrzymalam towaru and zwrotu pieniedzy!

Antwoord van AptekaLeki UK
Opnię o sklepie przeczytałam po zakupie i bylam pewna, że to scam. Ku mojemu zdziwieniu dzisiaj otrzymałam przesyłkę, zaledwie 4 dni po zakupie. Zamawiałam ze strony bez loga w wyszukiwarce.

Antwoord van AptekaLeki UK
Nie otrzymałam zamówionych produktów, nie zwrócono pieniędzy. Nie odbierajaą telefonów, nie odpisują na maile.