Mijn eerste ervaring met Arcavinda was prima. De spullen waren snel geleverd en direct dezelfde avond had ik al een voorstel, welke mijn verwachtingen overtrof. Dus direct geaccepteerd en binnen een... Toon meer
Arcavindi geeft snel reacties. Zijn duidelijk in de uitleg. Het is een uitkomst als je snel en gemakkelijk wilt ontspullen, maar verwacht geen hoofdprijs. Wanneer je veel tijd wilt steken in het kwijt... Toon meer
Gemakkelijk. Prijs die ik verwachtte. Complimenten aan de telefoniste. Ik zat te wachten op telefoontje en kreeg bericht dat ik niet bereikbaar was. Degene die mij had moeten bellen had er duidelijk... Toon meer
Met een beetje terughoudend gevoel items naar Arcavindi gestuurd, maar alles is zeer snel en goed verlopen. De communicatie, taxatie en uitbetaling verloopt zeer netjes. Een punt van kritiek is is d... Toon meer
We’re excited to launch Arcavindi our European sister company to our UK business, Vintage Cash Cow. The #1 service to sell all your valuables in one go. Good for the planet. Good for your pocket.
Toekomst 4, 6921 PW, Duiven, Nederland
- arcavindi.com
Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord
Omdat alles voorspoedig en snel verliep
Spullen van waarde
Een goede manier om je spullen nog een tweede kans te geven.
Ik heb een intakegesprek gehad en daarin werd me duidelijk gemaakt wat ik beter wel of juist niet moest opsturen.
Het duurde alleen heel lang voordat ik reactie kreeg. Pas na een telefoontje kreeg ik een bod.

Antwoord van Arcavindi
Na het opsturen van twee digitale…
Na het opsturen van twee digitale camera's, telelens en alle toebehoren een belachelijk laag bedrag aangeboden (€ 24). Dit geweigerd. Spullen zouden retour gezonden worden. Na ruim drie weken en enige mails niets meer van ze vernomen.
Oplichters zijn het.....

Antwoord van Arcavindi
Goed contact, slechte ervaring met bod
De contacten liepen heel netjes en goed. Een doos gevuld met zeer diverse spullen, het duurde zeer lang voor er een bod kwam. Hierove ontving ik netjes mededelingendat het erg druk was. Uitiendelijk een bod ontvangen van €33, dat veel te laag was. De door is netjes teruggestuurd met alle spullen ering, maar ik kon aan de manier van verpakking zien dat ze niet van de individueel verpakte artikelen ook maar opengemaakt hadden

Teleurgesteld
Had een laptop en een tablet en een Sony videocamera en verschillende horloges gestuurd
Zagen er geen waarde aan , prima van mijn kant
Ze sturen het terug
Maar daar zit de videocamera en horloges niet meer in
Kunnen ze niet weer vinden
Dit vind ik echt heel slecht
Waarschijnlijk dus wel iets van waarde ??
Krijg nu €20

Waardeloze ervaring
Waardeloze ervaring! Ik had een doos gevuld met o.a. een zo goed als nieuwe mulberry portemonnee met aankoopbewijs, vintage mulberry tasje, echt zilveren guldens, diverse munten en nog wat zilveren theelepels en mijn doos is meer dan 3 weken in hun bezit geweest en toen kwam het bod van wel €22,-!!! Ja ja mensen zet je spulletjes maar op marktplaats dan krijg je er nog meer voor!

Antwoord van Arcavindi
Het is allemaal snel gegaan ikzelf had…
Het is allemaal snel gegaan ikzelf had op wat meer gerekend maar snap wel dat jullie er ook wat aan moeten verdienen dus kijk uit naar de volgende keer gr Bas
regelmatige meldingen van de voortgang.
regelmatige meldingen van de voortgang.
de afwerking zelf duurt lang.
verder kan je zelf niet beoordelen wat het criterium is van de waarde schatting
Verkoop gerust!
Prettig contact met firma.
Goed overleg via telefoongesprek.
Aanvaardbaar bod.
Keurig verzorgd
Keurig verzorgd. Prima updates.
Doen wat ze beloven
Het was weer een fijne ervaring met Arcavindi
De communicatie met Arcavindi was weer perfect en alles werd prima afgehandeld en uitbetaald. Ik heb een ster minder gewaardeerd (4 sterren) omdat de vervoerder DPD van Arcavindi ontzettend traag is met versturen/afleveren en omdat de informatie van DPD (DPD website) weer niet klopte. Het is niet fijn en zorgwekkend om op deze manier kostbare goederen te versturen. Hopelijk verandert Arcavindi van vervoerder in de toekomst....
Pakket gestuurd kreeg een bod van € 15…
Pakket gestuurd kreeg een bod van € 15 schandalig.
Moest het even uittesten
Via marktplaats zou ik zo.n € 150 voor hebben gevangen,dus maar via marktplaats verkocht.

Antwoord van Arcavindi
Mijn pakket is zoek geraakt en nu komen…
Mijn pakket is zoek geraakt en nu komen ze met een aanbod van 120 euro maar dat accepteer ik niet of mijn pakket terug DpD heeft het wel afgeleverd daar

Netjes afgehandeld
Via Arcavindi een aantal dingen die voor mij geen waarde meer hadden en eigenlijk gewoon in de weg lagen in een doos gedaan en gratis opgestuurd , een paar dagen later een bod gekregen wat mij best wel meeviel, Al met al een prettige ervaring en een aanrader
Alles heel duidelijk en snel behandeld
Alles heel duidelijk en snel behandeld.
Je krijgt een bod voor de hele doos dus geen specificatie.
Perfecte service en afhandeling
Snelle service
Snelle service, had meer geld verwacht, uitbetaling nog steeds niet
Dit is de moeite waard zeg
Duidelijke afspraken en communicatie. Werd per app regelmatig op de hoogte gebracht over de stand van zaken.
Ik wilde naar kringloop brengen tzt. kreeg bod van €249. Had nergens op gerekend. Dus mooie meevaller. Chapeau dat dit bestaat. Ga nog rondje in huis doen om doos te vullen.