Mijn eerste ervaring met Arcavinda was prima. De spullen waren snel geleverd en direct dezelfde avond had ik al een voorstel, welke mijn verwachtingen overtrof. Dus direct geaccepteerd en binnen een... Toon meer
Arcavindi geeft snel reacties. Zijn duidelijk in de uitleg. Het is een uitkomst als je snel en gemakkelijk wilt ontspullen, maar verwacht geen hoofdprijs. Wanneer je veel tijd wilt steken in het kwijt... Toon meer
Gemakkelijk. Prijs die ik verwachtte. Complimenten aan de telefoniste. Ik zat te wachten op telefoontje en kreeg bericht dat ik niet bereikbaar was. Degene die mij had moeten bellen had er duidelijk... Toon meer
Met een beetje terughoudend gevoel items naar Arcavindi gestuurd, maar alles is zeer snel en goed verlopen. De communicatie, taxatie en uitbetaling verloopt zeer netjes. Een punt van kritiek is is d... Toon meer
We’re excited to launch Arcavindi our European sister company to our UK business, Vintage Cash Cow. The #1 service to sell all your valuables in one go. Good for the planet. Good for your pocket.
Toekomst 4, 6921 PW, Duiven, Nederland
- arcavindi.com
Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord
simpel - snel - reëel bod - praktisch
simpel - snel - reëel bod - praktisch
Prima ervaring dus…
Na welkomst gesprek ,met duidelijke…
Na welkomst gesprek ,met duidelijke uitleg spullen opgestuurd en een mooi bedrag ontvangen.
Goede service en contact snelle…
Goede service en contact snelle betaling
👍
Een goede ervaring
Het pakket versturen is geheel gemakkelijk. je krijgt van te voren een boekje waar wat voorbeelden in staan. Of het geld dat je krijgt ook echt naar waarde is gegeven kan je niet beoordelen omdat je niet per item hoort wat iets waard is. Ik had er van alles ingestopt oude dinky toys autootjes, zilveren lepeltjes, schaaltje, wat buitenlands geld, oude sieraden. Spullen die lagen te verstoffen en die ik anders naar de kringloop had gebracht. Ik kon er dus eigenlijk niets aan verliezen. Binnen een week bericht. Toch nog een flink bedrag gekregen. Stond de volgende dag al op mijn rekening.
Pas op!
Pas op! Arcavindi is niet transparant. Of je nu één of 10 artikelen inzendt, je krijgt slechts een bod voor alles tezamen: geen specificatie per artikel. Zo krijg je geen enkel zicht op de waarde die Arcavindi hecht aan verschillende categorieën, zoals goud, zilver, camera’s etc. Controle is niet mogelijk. Arcavindi heeft ook geen geschillenbeslechtingsmechanisme. Het is ‘take it all or leave it all’. Begin er niet aan zolang deze werkwijze niet verandert.

Goed aanbod
Goed aanbod. Duurde alleen wat langer dan aangegeven, maar dat werd goed gecommuniceerd.

Grote problemen bij Arcavindi
"Binnen 7 werkdagen een bod" staat er met grote letters bovenaan de website van Arcavindi. Meteen laten verwijderen. Ik lees alleen maar berichten over weken! Ikzelf wacht al bijna een maand op een bod. Tussendoor worden er bij telefonisch en e-mail contact onwaarheden verspreid. Telefonisch op 23 maart uw pakket is officieel aangemeld en wacht op taxatie. Per mail op 31 maart. Wij verwachten dat uw pakket "binnenkort" officieel ingechekt wordt. Voor mij is het duidelijk. Arcavindi weet het niet meer en is het overzicht en de controle helemaal kwijt! Ik raad iedereen aan om voorlopig GEEN paketten meer naar Arcavindi op te sturen zodat ze de achterstand kunnen wegwerken. Ik heb ze op advies van mijn rechtsbijstand inmiddels aansprakelijk gesteld voor eventuele gebreken aan en/of het verdwijnen van mijn ingestuurde goederen. Ik raad een ieder in een gelijke situatie aan hetzelfde te doen.
Update: leuke reactie hier van Arcavindi. Ik heb inmiddels ook een mail van ze ontvangen. Of ik even wil aangeven wat er in de door mij opgestuurde en door Arcavindi ontvangen doos zat. Of ik misschien foto’s had. Ik denk dat mijn aangeleverde spullen zoek zijn cq verdwenen. Heb Arcavindi inmiddels aansprakelijk gesteld.

Betrouwbaar
Over het algemeen ben ik tevreden over de gang van zaken, vriendelijke medewerkster, snelle uitbetaling etc Wat niet goed was:
Geen bericht van ontvangst van mijn spullen; pas nadat ik er om vroeg per mail;
Geen aanbod binnen 7 werkdagen maar pas na weken. Niet erg maar dat moet je dan duidelijk communiceren.

Prettig en snel contact
Prettig en snel contact, snelle afhandeling van de zaak.
Heelemaal gevreden :)
Heelemaal gevreden :) heeft bijna een maand gedured voor dat ik een antwoord kreeg....maar heeft een heel prettige gesprek gehad met de meedewerkers
Goed contact me arcavindi
Goed contact me arcavindi
Leuk prijsje voor mijn opgestuurde artikelen gekregen
Zeer tevreden 😊
Ze maken het je heel makkelijk
Ze maken het je heel makkelijk, je kunt spullen kwijt die alleen maar stof vergaren. Zo ook heb ik spullen opgestuurd en er 299€ voor ontvangen. Dit alles in een week

Antwoord van Arcavindi
Zeer laag bod en lang moeten wachten
Na 6 weken eindelijk bericht. Bod van €33 euro.
Blijkbaar een standaard bedrag want ik ken meer mensen die ook een bod kregen van €33.
Er zaten echt wat waardevolle spulletjes bij van tin onderandere.
Zeker 12 voorwerpen die ik kan verkopen voor tussen de 20 en 130 per item. Ga uiteraard niet akkoord. Ben benieuwd of ik alles daadwerkelijk weer terug ontvang en in de staat waarin ik het verzond.
Ik dacht dat dit handig was. Eén koper die een normaal bod gaf. Ik realiseer me dat dat dan minder is dan ik los zou verkopen. Maar €33 euro is wel heel extreem laag. Van mij geen aanbevelingen en ook niet van de andere mensen die €33 euro kregen.

Antwoord van Arcavindi
Ik heb 20 februari een pakket verstuurd…
Ik heb 20 februari een pakket verstuurd en tot op heden niets vernomen of een bod ontvangen. Wel meldingen dat ik nog maar een korte tijd heb om te verzenden en zojuist een nieuw verzendlabel. Zou graag vernemen of mijn pakket al bekeken is en een bieding ontvangen. Totaal anders dan dat ze je beloven.

Goede service snelle reactie
Goede service snelle reactie. Waarde viel wel wat tegen en ik miste bij terugzending een gouden ring. Ik heb hierover nog geen antwoord helaas.....

Antwoord van Arcavindi
Geld krijgen voor ongebruikte spullen.
Het begon al met het duidelijk boekje en de adres sticker. De doos gevuld en opgestuurd. Je krijgt een ontvangst mail en wordt in tussen tijd op de hoogte gehouden zodat je weet dat ze met je pakket bezig zijn.
Dan krijg je het bod. Ik was er tevreden mee, dus geaccepteerd.
Verschillende malen een doos opgestuurd…
Verschillende malen een doos opgestuurd en kreeg toch altijd een realistisch bod.
Vriendelijke mensen aan de telefoon en alles naar tevredenheid afgehandeld.
Het is de moeite zeker waard.

Antwoord van Arcavindi
Mijn eerste ervaring met Arcavindi is zeer goed! Voor herhaling vatbaar! Goed aan te raden bij anderen!
Mijn eerste ervaring met Arcavindi is heel goed verlopen van begin tot eind:
-Na aanvraag verzendpakket, heel plezierig telefonisch contact met vriendelijke medewerker (betr. uitleg van alles)
-Ontvangen duidelijk boekje met benodigde informatie
-Na verzenden* van mijn pakket (gratis verzending!) hele goede communicatie per mail betr. verder verloop
-Na taxatie heel goed telefonisch contact met vriendelijke medewerker betr. aanbod: ik was daar heel tevreden mee! Bedrag werd na enkele dagen op mijn rekening gestort.
*Al met al werd e.e.a. binnen 2 1/2 week volledig afgewikkeld!

Antwoord van Arcavindi
Snel contact en goede afhandeling
Voor het eerst iets ingeleverd
Voor het eerst iets ingeleverd. Snelle afhandeling en werd van alles op de hoogte gehouden. Toen het bod kwam stond het binnen 2 dagen op de rekening. Echt top. Op zoek naar andere dingen