Topservice gisteren nacht besteld, vandaag ontvangen!! Ga er direct gebruik van maken. Merci voor deze leuke snelle service. 👌🔝 Alleen heeft de koerier niet gebeld en mijn pakje in de zwarte... Toon meer
Ik gebruik al een aantal jaren Arganolie om mijn gezicht te masseren maar sinds een tijdje had ik ondefinieerbare plekken op mijn gezicht die ik niet kon plaatsen,droog strak het voelde niet als mijn... Toon meer
Goede opvolging van bestelling Snelle dienstverlening Financieel support ok. Maar: Uiterlijke verzorging van bestelling is niet aantrekkelijk. Manier van verzending(kleine fles in grote doos)... Toon meer
☀️ Bij de Arganwinkel besteld en ben absoluut meer dan tevreden. Wat een fantastische producten! De arganolie is puur goud waard. Bij mijn bestelling ontving ik twee kleine flesjes culinaire ar... Toon meer
Over ArganWinkel.nl - Premium Arganolie
Witteweg 45, 1431GZ, Aalsmeer, Nederland
- 020 261 0004
- info@arganwinkel.nl
- arganwinkel.nl
Het geeft je een zachte huid en mijn…
Het geeft je een zachte huid en mijn nagels breken niet meer,ervoor waren ze heel broos.Dus ik ben een tevreden mens.
Ik ben zeer tevreden over Arganwinkel
Ik ben zeer tevreden over Arganwinkel. De site ziet er prachtig en duidelijk uit. Heb je een vraag dan wordt deze correct en snel afgehandeld. Kortom, ik ben al jaren fan en de producten zijn top.
Ik vind deze arganolie perfect!!
Heerlijke echte Arganolie die zeer goed…
Heerlijke echte Arganolie die zeer goed intrekt en je huid en haar zacht maakt. Ook de klantenservice is top. Nadat er iets ontbrak in mijn bestelling is dit direct en met uitstekende service opgelost. Je krijgt hier absoluut waar voor je geld en ze zijn makkelijk bereikbaar. Absoluut 5 sterren!!
Heel fijn mijn huid voelt gladder aan…
Heel fijn mijn huid voelt gladder aan 👍en het trekt snel in de huid
Fijne olie ben er blij mee
Uitstekend product
Uitstekend product !
Wondermiddel voor een mooi en gezond huid ...
Ik ben zeer tevreden over de producten
Ik ben zeer tevreden over de producten. De aleppozeep doet wonderen, ik heb een zeer droge huid en zelfs na enkele dagen gebruik merkte ik al een heel verschil. Na het wassen gebruik ik de arganolie waar ik ook zo tevreden mee ben.
Het is een aanrader voor iedereen.
Groetjes Rita
olie‼️
Ik geef een “tien”‼️
Geweldig
Super service.
Ik was iets vergeten bij de bestelling. Nadat ik een mail gestuurd had hebben ze het artikel handmatig toegevoegd.
De dag erna had ik de bestelling al
Ondanks dat het zó goed verpakt was
Ondanks dat het zó goed verpakt was, had ik een kapot flesje 😥 dus ik kan dus niet echt een mening geven over de Arganolie 😅
Groetjes Maria Boerema

Antwoord van ArganWinkel.nl - Premium Arganolie
Prima product alleen jammer dat een…
Prima product alleen jammer dat een toegevoegde geur bv. grapefruit ontbreekt.
Zeer tevreden over de Arganolie.
Ben zeer tevreden over de Arganolie.
Zoek al heel lang iets om mijn lange grijze haar minder droog en pluizig en minder statisch te maken. Dat is dus eindelijk gelukt met de Arganolie, 2/3 druppels is al genoeg.
Over hoe specifiek grijs haar te behandelen is niets te vinden, terwijl grijs haar toch wel bepaalde kenmerken heeft, zoals dat het fijner van structuur wordt.
Hoe dan ook ik ben blij met deze olie en het is zeker een blijvertje.
super goed.
ging super snel en heel goed winkel, ik raad iedereen aan. de olie ruikt zo lekker. Top dank u wel