Kefir,creme fraiche er pakket i voksbehandlet pap , hele kassen er våd og emballagen om creme fraiche og kefir er. blød og i stykker, kassen er fyldt med kefir som er faldet ud af den ødelagte karton... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har lige modtaget min pakke med os fra Arla Unika. Pakken blev leveret til tiden, rigtig flot indpakket med køleelementer. Osten smager rigtig godt og der følger vokspapir med til at pakke osten ind i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I recently ordered Gammel knas and butter through Arla Unika, and I couldn't be happier with my purchase! The quality is absolutely outstanding – the cheese was rich, flavorful, while the butter was i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Arla Unika wants to elevate dairy to world-class gastronomy in collaboration with the top of the gastronomy. We call our mission New Heights. We achieve this with our three product lines; Unika X, Arla Unika and Essens from Arla Unika.
Contactgegevens
Sønderhøj 48, 8260, Viby J, Denemarken
- unikawebshop@arlafoods.com
- arlaunika.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Måske det er et dyrt måltid, MEN
Det er måske et dyrt måltid, MEN glæden fra levering (ikke mindst emballering) til oplevelsen under serveringen af de specielle oste og tilbehør - DET ER PENGENE VÆRD!
Små rester giver gode minder efterfølgende dage ;-)

Super service !
Super service !
Havde et lille problem med en af deres osteprodukter, men ved henvendelse til Arla omkring problemet blev det rette hurtigt og super godt. De har nogle fantastisk
gode produkter som kan anbefales at prøve.

Antwoord van Arla Unika
Lækre produkter og nem levering.
Bare lækkert☀️
Fantastiske oste og tilbehør
Fantastiske oste og tilbehør. Nem bestilling på hjemmesiden og levering til tiden. Besøg i butikken er altid en oplevelse. Oste smagnings arrangement kan anbefales.
Hurtig levering og en af få forhandlere
Havde ledt internettet rundt for fløde 50, fløde 48 % eller double cream og kunne kun finde disse hos forhandlere der leveret til erhverv og ikke private. Blev derved rigtig glad for at Arla Unika kunne levere fløde 48 % til privatperson og var super nemt og hurtigt. Tak for jer
Ser lækkert ud glæder os til at smage på div.oste
Ser lækkert ud
Altid super og hurtig levering uden…
Altid super og hurtig levering uden bøvl. ☺️
dårlig pakkepost
Fin pakke, godt pakket ind, hurtig levering.
Men pakkefirmaet var ved at køre igen, fordi vi har hund, og kun fordi min kæreste tilfældigvis så det, så fik vi pakken. Det er ikke ok. Jeg betaler (ret meget) for hjemmelevering! Ellers havde Arla fået 5 stjerner. Pakkeposten gør det ikke muligt.
Pakken blev leveret af DHL
Pakken blev leveret af DHL, men desværre til en fejl adresse og den kom aldrig frem. Theis fra Arla shoppen var meget flik og jeg fik tilsendt en ny pakke til sommerhuset i Henne. Så fint for ostene skulle spises i påsken. På grund af bøvlet var der karameller og 2 søde flaske dessertvine i pakken. Tak Theis.

Antwoord van Arla Unika
Eminent levering af dejlige oste
Eminent levering af dejlige oste. Alt vi var bare helt i top.

Antwoord van Arla Unika
Snor lige levering og super lækre oste

Antwoord van Arla Unika
Lækre oste og hurtig levering
Lækre oste m.m. og altid hurtig levering. En dejlig nem måde at få nye osteoplevelser på når man bor på landet uden specialforretninger.
Det er første gang vi har købt ost hos…
Det er første gang vi har købt ost hos Arla Unika med ikke sidste gang. Alle bestilte oste var meget velsmagende. Leveringen var perfekt.

Antwoord van Arla Unika
Udførlig beskrivelse af varerne på…
Udførlig beskrivelse af varerne på nettet.
Lækker og delikat indpakning med køl af varerne.
God kundeservice og info.
Levering til tiden.

Antwoord van Arla Unika
Fantastisk service og fantastiske…
Fantastisk service og fantastiske produkter.
Produkter bliver leveret i kølekasse med køleelementer i. Her på falster modtager jeg vare hen på eftermiddagen og der er køleelementer stadig halvfrosne og vare fint kølet.
Kan kun varmt anbefale Arla Unika.
Er man til smør/ost der bare smager af lidt mere så er det lige her man skal handle.

Høj høj kvalitet
De leverer en apple oplevelse indenfor ost! måden de pakker deres ost er sublim! Høj høj kvalitet