Arla Unika Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kefir,creme fraiche er pakket i voksbehandlet pap , hele kassen er våd og emballagen om creme fraiche og kefir er. blød og i stykker, kassen er fyldt med kefir som er faldet ud af den ødelagte karton... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige modtaget min pakke med os fra Arla Unika. Pakken blev leveret til tiden, rigtig flot indpakket med køleelementer. Osten smager rigtig godt og der følger vokspapir med til at pakke osten ind i... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I recently ordered Gammel knas and butter through Arla Unika, and I couldn't be happier with my purchase! The quality is absolutely outstanding – the cheese was rich, flavorful, while the butter was i... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde ledt internettet rundt for fløde 50, fløde 48 % eller double cream og kunne kun finde disse hos forhandlere der leveret til erhverv og ikke private. Blev derved rigtig glad for at Arla Unika kun... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voedselproducent
  2. ook in
  3. Kaasfabrikant
  4. Kaaswinkel
  5. Voedselfabrikant
  6. Zuivelhandel

Geschreven door het bedrijf

Arla Unika wants to elevate dairy to world-class gastronomy in collaboration with the top of the gastronomy. We call our mission New Heights. We achieve this with our three product lines; Unika X, Arla Unika and Essens from Arla Unika.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Skønne produkter.

14 september 2021

Hej Hans.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du kan lide vores service og vores produkter.

Med ønsket om en dejlig dag.

Perfekt service.

Perfekt service.
Pakken kom dom aftalt. Flink, venlig og høflig chauffør. Osten var pakket helt som beskrevet. Absolut en god oplevelse.

10 september 2021

Hej Kate.

Mange tak for din gode beskrivelse og din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Hav en dejlig dag.

Sublim service.

13 augustus 2021

Hej Kim.

Tusind tak! Det er vi så glade for at høre.

Hav en god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot pakket ind og fik det jeg…

Flot pakket ind og fik det jeg bestilte, smager fantastisk kan klart anbefales her fra :-)

4 augustus 2021

Hej Jimi.

Tusind tak for din gode anmeldelse! Det smelter vores små ostehjerter at høre, at du kan lide vores produkter.

Hav en god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlige oste og levering til døren som…

Dejlige oste og levering til døren som aftalt til tiden. Fungerede fint

30 juli 2021

Hej Hanne.

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, du kan lide vores oste.

Hav en dejlig dag.

Super god service.
Varerne kom som aftalt, de var pakket med vedlagt køl. Nu glæder vi os til en tur i sommerhus hvor vi vil smage, nyde og læse om ostene vi har modtaget .
Vi skal prøve Experiment kassen med 5 oste.

8 juli 2021

Hej Laila.

Mange tak for de fine ord og din anmeldelse. Det varmer vores ostehjerter!

Rigtig god fornøjelse med ostene.
Hav en dejlig sommer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Levering som aftalt med god information…

Levering som aftalt med god information om hvor langt varen var flot emballage lige til og give i gave.
Produkterne var kolde ved modtagelse, selv om at der var 25°C udenfor. bestiller helt sikkert igen
god sommer

8 juli 2021

Hej Dan.

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord. Det sætter vi stor pris på!

Du må også have en god sommer.

God oplevelse

Levering som aftalt, dog er der meget spild emballage.
Produkterne var fine og kolde ved modtagelse, selv om at der var 25°C udenfor.

17 juni 2021

Hej Søren.

Tak for din fine anmeldelse og din feedback. Det er meget værdsat!

I forhold til din kommentar om emballage, så er det en udfordring, vi er meget opmærksomme på. Men da vores produktsortiment er komplekst med både bløde, hårde og skrøbelige varer, som kræver både støtte og køl under forsendelsen, vil der desværre være mere spildemballage i nogle ordrer end i andre. Vi arbejder dog på at optimere vores emballageløsning, så den bliver mere fleksibel, og vi i sidste ende kan minimere mængden af emballage.

Hav en dejlig weekend.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fint leveret 👍🏼 Ønsker desværre ikke opfyldt

Ost fint leveret 👍🏼

Vi havde 3 ønsker til bestillingen, desværre blev intet opfyldt.
1. En bestemt ost i “ostegave”
2. INGEN drikkevare (alkohol) i gave - pakke leveret med guldøl..!
3. “Håndskrevet kort” som lovet var der ikke.

10 juni 2021

Hej Line.

Vi er rigtig kede af, at dine ønsker til din ordre ikke er blevet opfyldt, og at dit kort ikke er kommet med. Det er ellers noget, vi gør os umage med! Da begge dele skrives som en kommentar til ordren og udfyldes i ét felt i checkout, lyder det til, at der er sket en fejl, således din kommentar ikke er gået igennem sammen med din ordre. Vi vil rigtig gerne undersøge, hvad der er hændt i dit tilfælde og gøre, hvad vi kan for at kompensere for det.

Du må derfor meget gerne kontakte os på unikawebshop@arlafoods.com.

Vi beklager fejlen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig gode oste😊 Knækbrød og…

Virkelig gode oste😊 Knækbrød og Tomatmarmeladen er ideelt tilbehør og kan klart anbefales☺️ Levering med GLS til hoveddøren uden problemer.
Vil helt sikkert handle hos jer igen☺️

10 juni 2021

Hej Vivian.

Mange tak for den fine anmeldelse! Det er vi rigtig glade for at høre.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rigtig fine oste

Rigtig fine oste, men der er ALT for lidt. Især tilbehøret - lidt saltede mandler (sådan cirka hvad der kan være i et shot-glas), knækbrød nok til i bedste fald 3 mennesker og tomat-marmelade, der havde været passende til en enkelt mad. Det hele smagte godt, men kan bestemt ikke stå alene.
Og så er det en smule ærgerligt at ud af fem oste er der tre skimmeloste. Mange elsker dem, men selv blandt osteelskere deler skimmelost vandene. Vi havde selv suppleret med en masse tilbehør og brød osv, så ingen gik sultne fra bordet, men det her er vist mest tænkt til at komme efter en hovedret. Mindst.

22 februari 2021

Hej Jesper.

Vi er glade for, at du kan lide vores oste. Men vi er selvfølgelig ærgerlige over, at mængderne i ostebordet ikke levede op til dine forventninger.

Mængderne i vores osteborde er tilpasset efter, at ostebordet indgår som en af flere retter i en menu. Eksempelvis som indledningen eller afslutningen på et måltid. Vi arbejder på at opjustere mængderne i ostebordet på både ost og tilbehør og tydeligere kommunikere, hvordan ostebordet er tiltænkt.

I forhold til din kommentar vedrørende antal skimmeloste i forhold til faste oste har vi valgt, at ostebordet som udgangspunkt skal indeholde to faste oste og tre skimmeloste for at opnå et ostebord med størst mulig variation. Vores sortiment indeholder flere skimmeloste end faste oste, og derfor kan vi sammensætte det mest interessante ostebord, hvis det består af to faste og tre skimmeloste.

Men tak for din feedback. Vi sætter stor pris på det!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For lidt ost

fine oste, men der er bare ikke nær nok i deres osteborde, man skal regne med at det dækker max. 2/3 dele af et 'normalt' ostebord, også selvom at man spise forret eller dessert, så det er øv.

4 december 2020

Hej Morten.

Vi er kede af, at du ikke fandt vores mængder tilstrækkelige i forhold til, hvad du havde forventet.

Men tak for dine inputs – dem tager vi til efterretning.

Bestilte varer for 850 kr - varer ikke modtaget

Bestilte varer for 850 kr
Kontaktede webshop da varerne ikke kom
De sagde pakken var leveret udenfor
Var hjemme men DHL forsøgte ikke personlig at aflevere
Webshop mener nabo må ha taget pakken
Vil ikke sende igen eller refundere
Kan IKKE anbefale at købe på disse betingelser
Dybt skuffet og utilfreds

28 mei 2020

Hej Hannah.

Vi er rigtig kede af situationen med din ordre.

Vores fragtleverandør DHL Express har på nogle tidspunkter og på bestemte ruter travlt og når derfor beklageligvis ikke altid at ringe på hos alle modtagere. Derfor accepterer man som køber på vores webshop betingelsen om, at forsendelsen må stilles på adressen.

Din pakke var korrekt leveret på din adresse på den anviste lokation. Da DHL Express havde dokumentation for, at pakken var leveret på den korrekte adressen, valgte vi i første omgang ikke at gøre mere, da ansvaret for pakken overgår til modtageren så snart den er leveret på adressen.

Vi ønsker naturligvis, at chaufføren ringer på hos alle modtagere ved hver eneste levering, men det er desværre ikke muligt hver gang. Da chaufføren fra DHL Express i dette tilfælde ikke havde ringet på, men blot stillet pakken, anerkender vi, at den konkrete hændelse med din ordre er en gråzone, og vi har efterfølgende refunderet det fulde beløb for ordren til dig.

Hurtigt og nemt

Bestilte en kasse vin for 2 dage siden. Modtog i dag af DHL! Nem og hurtig levering.
Hjemmesiden er overskuelig! Bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler hos ArlaUnika

2 april 2020

Hej Denise.

Hvor er det dejligt at høre, du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Det er vi rigtig glade for.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gode oste men helt håbløs levering med…

Gode oste men helt håbløs levering med DHL.
DHL forsøgte at levere efter vores virksomheds lukketid. Chaufføren besvarede ikke telefoniske henvendelser, DHL kontoret pege på Arla som synderen og Arla på DHL. Jeg blev tilbudt at hente kølevarende på en benzintank på Sydsjælland.
Der var ingen imødekommenhed fra Arlas side overfor et helt håbløst valg af transportør. Det havde været langt bedre om Post Nord havde leveret. De kender dog de lokale forhold.

3 januari 2020

Hej CJ.

Jeg er ked af, du har haft en dårlig oplevelse med vores fragtleverandør DHL Express.

Vi kan desværre ikke garantere levering på bestemte tidspunkter i løbet af dagen. Levering sker på den ønskede leveringsdag mellem kl. 8 og 16 – i nogle tilfælde helt frem til kl. 18 afhængig af, hvor i landet forsendelsen skal leveres til.

Ostene sendes af sted i emballage, der kan holde dem kølige i ca. 24 timer, hvorfor det kræves, at forsendelsen er fremme hos modtageren indenfor et døgn.

Hvis man ikke er hjemme/til stede på modtageradressen på leveringstidspunktet, stilles forsendelsen på den angivne lokation, som oplyses ved bestilling. Hvis det ikke er muligt at stille forsendelsen på adressen, hvilket var tilfældet i denne situation, indleveres pakken til nærmeste DHL Express service point. Dette fremgår af vores handelsbetingelser.

Dejlig oplevelse

Bestilte en Høgelundgård ost på Arlaunika.dk onsdag aften og fik den leveret fredag. Den var pakket ned i en flamingo kasse med frostelementer, så den var dejlig kold. Selve oste så fantastisk ud. Det er ikke sidste gang jeg handler der.

4 november 2016

Hej Merethe.

Det gør os glade at høre, du har haft en god oplevelse med vores produkter og med dit køb på vores webshop.