Kefir,creme fraiche er pakket i voksbehandlet pap , hele kassen er våd og emballagen om creme fraiche og kefir er. blød og i stykker, kassen er fyldt med kefir som er faldet ud af den ødelagte karton... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har lige modtaget min pakke med os fra Arla Unika. Pakken blev leveret til tiden, rigtig flot indpakket med køleelementer. Osten smager rigtig godt og der følger vokspapir med til at pakke osten ind i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I recently ordered Gammel knas and butter through Arla Unika, and I couldn't be happier with my purchase! The quality is absolutely outstanding – the cheese was rich, flavorful, while the butter was i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde ledt internettet rundt for fløde 50, fløde 48 % eller double cream og kunne kun finde disse hos forhandlere der leveret til erhverv og ikke private. Blev derved rigtig glad for at Arla Unika kun... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Arla Unika wants to elevate dairy to world-class gastronomy in collaboration with the top of the gastronomy. We call our mission New Heights. We achieve this with our three product lines; Unika X, Arla Unika and Essens from Arla Unika.
Contactgegevens
Sønderhøj 48, 8260, Viby J, Denemarken
- unikawebshop@arlafoods.com
- arlaunika.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Så fin levering og dejligt at kan få…
Så fin levering og dejligt at kan få leveret på anden adr.

Perfekt service.
Perfekt service.
Pakken kom dom aftalt. Flink, venlig og høflig chauffør. Osten var pakket helt som beskrevet. Absolut en god oplevelse.

Antwoord van Arla Unika
Flot pakket ind og fik det jeg…
Flot pakket ind og fik det jeg bestilte, smager fantastisk kan klart anbefales her fra :-)

Antwoord van Arla Unika
Dejlige oste og levering til døren som…
Dejlige oste og levering til døren som aftalt til tiden. Fungerede fint

Antwoord van Arla Unika
Perfekt oplevelse Såvel bestilling som levering fungerer…
Såvel bestilling som levering fungerer perfekt og varerne er ligeledes verdensklasse.

Super god service.
Super god service.
Varerne kom som aftalt, de var pakket med vedlagt køl. Nu glæder vi os til en tur i sommerhus hvor vi vil smage, nyde og læse om ostene vi har modtaget .
Vi skal prøve Experiment kassen med 5 oste.

Antwoord van Arla Unika
Levering som aftalt med god information…
Levering som aftalt med god information om hvor langt varen var flot emballage lige til og give i gave.
Produkterne var kolde ved modtagelse, selv om at der var 25°C udenfor. bestiller helt sikkert igen
god sommer

God oplevelse
Levering som aftalt, dog er der meget spild emballage.
Produkterne var fine og kolde ved modtagelse, selv om at der var 25°C udenfor.

Fint leveret 👍🏼 Ønsker desværre ikke opfyldt
Ost fint leveret 👍🏼
Vi havde 3 ønsker til bestillingen, desværre blev intet opfyldt.
1. En bestemt ost i “ostegave”
2. INGEN drikkevare (alkohol) i gave - pakke leveret med guldøl..!
3. “Håndskrevet kort” som lovet var der ikke.

Antwoord van Arla Unika
Virkelig gode oste😊 Knækbrød og…
Virkelig gode oste😊 Knækbrød og Tomatmarmeladen er ideelt tilbehør og kan klart anbefales☺️ Levering med GLS til hoveddøren uden problemer.
Vil helt sikkert handle hos jer igen☺️

Rigtig fine oste
Rigtig fine oste, men der er ALT for lidt. Især tilbehøret - lidt saltede mandler (sådan cirka hvad der kan være i et shot-glas), knækbrød nok til i bedste fald 3 mennesker og tomat-marmelade, der havde været passende til en enkelt mad. Det hele smagte godt, men kan bestemt ikke stå alene.
Og så er det en smule ærgerligt at ud af fem oste er der tre skimmeloste. Mange elsker dem, men selv blandt osteelskere deler skimmelost vandene. Vi havde selv suppleret med en masse tilbehør og brød osv, så ingen gik sultne fra bordet, men det her er vist mest tænkt til at komme efter en hovedret. Mindst.

For lidt ost
fine oste, men der er bare ikke nær nok i deres osteborde, man skal regne med at det dækker max. 2/3 dele af et 'normalt' ostebord, også selvom at man spise forret eller dessert, så det er øv.

Bestilte varer for 850 kr - varer ikke modtaget
Bestilte varer for 850 kr
Kontaktede webshop da varerne ikke kom
De sagde pakken var leveret udenfor
Var hjemme men DHL forsøgte ikke personlig at aflevere
Webshop mener nabo må ha taget pakken
Vil ikke sende igen eller refundere
Kan IKKE anbefale at købe på disse betingelser
Dybt skuffet og utilfreds

Hurtigt og nemt
Bestilte en kasse vin for 2 dage siden. Modtog i dag af DHL! Nem og hurtig levering.
Hjemmesiden er overskuelig! Bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler hos ArlaUnika

Antwoord van Arla Unika
Gode oste men helt håbløs levering med…
Gode oste men helt håbløs levering med DHL.
DHL forsøgte at levere efter vores virksomheds lukketid. Chaufføren besvarede ikke telefoniske henvendelser, DHL kontoret pege på Arla som synderen og Arla på DHL. Jeg blev tilbudt at hente kølevarende på en benzintank på Sydsjælland.
Der var ingen imødekommenhed fra Arlas side overfor et helt håbløst valg af transportør. Det havde været langt bedre om Post Nord havde leveret. De kender dog de lokale forhold.

Dejlig oplevelse
Bestilte en Høgelundgård ost på Arlaunika.dk onsdag aften og fik den leveret fredag. Den var pakket ned i en flamingo kasse med frostelementer, så den var dejlig kold. Selve oste så fantastisk ud. Det er ikke sidste gang jeg handler der.