Fin sejltur med begejstret guide i Århus Havn. Sejlede 1,5 time rundt om Aarhus Ø. Dygtig guide der fortalte en masse om bygningerne, havnen for træskibe mm. Dejligt at kunne købe drikkevarer. Men meg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sail Event Aarhus havde dobbeltbooket båden, så vores gruppe på ca. 20 mennesker sad og ventede forgæves på vores sejlads. En senere afgang blev heller ikke mulig pga manglende personale. Det lidt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alt fra Start til Slut🥰 Holdte min 🇩🇰dag med familien og møder bare det mest veloplagte personale, som gjorde det til en mindeværdig dag👏Flag på bordet og Tommy Seebach i højtaleren med hip hurra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Such a beautiful tour! Really cosy decoration, nice information you receive during the tour about different things you see on the way and they have really tasty drinks and snacks! So much recomme... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Aros Cruises ApS tilbyder en unik mulighed for at opleve Aarhus fra havet. Med vores havnerundfarter, charterture og eventsejladser kan du nyde den maritime atmosfære og lære om Aarhus' rige handelshistorie, kultur og berømte seværdigheder. Vores ture er designet til at give dig en afslappende og informativ oplevelse, hvor du kan nyde udsigten over byen fra vandet. Vi tilbyder både offentlige og private arrangementer, der kan tilpasses dine behov, hvad enten det er en firmafest, en polterabend eller en hyggelig dag med familien. Vores båd, M/S Helene, er udstyret med en fuldt udstyret bar, der tilbyder øl, spiritus, sodavand, kaffe og kakao, så du kan slappe af med en drink i hånden, mens du nyder turen. Vi er stolte af at være Tripadvisors #1 Havnerundfart i Aarhus, og vores gæster roser os for vores service og den fantastiske oplevelse, vi tilbyder. Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord og give dig en uforglemmelig oplevelse på vandet.
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super dejlig tur med små gode historier. Vi har været afsted de sidste to år og kommer gerne igen. 😊

Fantastisk hyggelig julesejlads.
Sødt, venligst og service mindede personale 🤓

JUL DAMPEREN!
jul damperen er en super oplevelse. Dog det som gjorde vores oplevelse 10tusind gange bedre en vi havde forventet, var udelukkende pga Niels! Sikke en aften! Tak

Antwoord van Aros Cruises
Skøn tur med rigtig god stemning ombord. Masser af god information undervejs, tilpas doseret, så der også var plads til at danne egne indtryk og bare nyde selve sejlturen. Super hyggelig besætning med glimt i øjet og tjek på sikkerheden

Antwoord van Aros Cruises
Vi havde den skønneste havnerundfart med et sødt og vel oplagt besætning gode fortællinger under sejladsen

Antwoord van Aros Cruises
Vi havde en fantastisk rundtur i Aarhus Havn og rundt om det nye Aarhus Ø og ind i Lystbådehavnen!
Eneste lille minus var at højtaleren var lidt svær at høre når man sad i stævnen af skibet!

Antwoord van Aros Cruises
Helt fantastisk oplevelse med Jazz Boat! Forrygende musikere og fantastisk besætning!

Antwoord van Aros Cruises
Dejlig oplevelse fra søsiden!
Guiden var vidende, humoristisk og god til at fange gæsternes opmærksomhed og deres kommentarer😊
Tak for turen👍

Var på en dejlig sejlads med god information, selv for 2 Aarhusianere😃
Muntre fortællinger, den time det varede fløj afsted.
Vi var tilmeldt arkitektturen, som desværre blev aflyst. Håber meget den vil blive gennemført på et senere tidspunkt.

Antwoord van Aros Cruises
Var på herlig sejltur. Med god underholdning (Jazz, Klüver). Orientering om tur i passede mængde. Dejlig aften

Antwoord van Aros Cruises
Vi var en gruppe af sted på havnerundfart. Det var spændende at se byen fra søsiden, og specielt udsigten til Aarhus Ø med al den særegne arkitektur, var en fin oplevelse. Og så er det en oplevelse i sig selv at sejle med den gamle, fine kutter.

Antwoord van Aros Cruises
En hyggelig time på vandet omkring Aarhus havn. Virkelig en god oplevelse. Havde inviteret 15 af de nærmeste familiemedlemmer med på fødselsdagstur med kagemand og kaffe. Det var SÅ hyggeligt at vi kan finde på det igen. Ekstra krydderi på turen er jo at guide (Lars) har en masse god og sjov viden om det vi sejlede forbi. Ganske enkelt forrygende.

Antwoord van Aros Cruises
Har sejlet både sommer og til jul. Det er den hyggeligste time, man kan forestille sig. Selv os, der har boet i Aarhus hele livet, kan få noget ud af det. Og så gør det ikke noget, der både er humor og hygge inkluderet i værtskabet.

Antwoord van Aros Cruises
Total dårlig service. Vores sejltur blev aflyst og til trods for flere mails til diverse Mail adresse på deres hjemmeside hørte vi ikke noget. Da vi så bad om at få returneret vores penge hørte vi pludselig noget. Vi fik tilsendt tilgodebeviser. Da det ikke er muligt for os at sejle 10 personer på en anden dato ville vi gerne have pengene tilbage. Så nu svarer de ikke igen.
Jeg kan ikke anbefale dem, slet ikke i de her Corona tider vor aflysning nemt kan komme på tale.
Øv øv øv...

Antwoord van Aros Cruises
Det er altid en unik oplevelse at sejle med Aarhus Sail Event! De brænder for det de laver, og det er med til at skabe en fantastisk stemning. Kan varmt anbefales ❤️

Antwoord van Aros Cruises
Skøn sejltur med Jul-damperen. Gode historier, ny viden og lækre æbleskiver samt gløgg.
Kan bestemt anbefales.
Glædelig jul.

Antwoord van Aros Cruises
Var på en superhyggelig julesejltur. Der var pyntet op med både kravlenisser og flettede julehjerter og rigtig hyggelig julestemning. Desuden fik vi fortalt både aktuelle, men også skønne røverhistorier. Kan meget varmt anbefales.

Antwoord van Aros Cruises
Min mand og jeg (76 og 74) fejrede vores 3. (og i denne omgang sidste) stik lillejuleaften med en skøn sejltur rundt i Århus havn. På JULDAMPEREN. Smukt pyntet indendørs, med juletræ og masser af lyskæder. Oveni den bedste gløgg, jeg har smagt længe, og æbleskiver. Det var også en fornøjelse af blive guidet under sejladsen af en, der vidste, hvad han fortalte om.
Vi har allerede bestemt, at vi skal med på en tur igen, når man kan se det hele i dagslys. Så tak til Aarhus Sail Event for en hyggelig time på vandet. Og rigtig glædelig jul.

Antwoord van Aros Cruises
Lees meer over geverifieerde reviews.