Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sail Event Aarhus havde dobbeltbooket båden, så vores gruppe på ca. 20 mennesker sad og ventede forgæves på vores sejlads. En senere afgang blev heller ikke mulig pga manglende personale. Det lidt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt fra Start til Slut🥰 Holdte min 🇩🇰dag med familien og møder bare det mest veloplagte personale, som gjorde det til en mindeværdig dag👏Flag på bordet og Tommy Seebach i højtaleren med hip hurra... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Such a beautiful tour! Really cosy decoration, nice information you receive during the tour about different things you see on the way and they have really tasty drinks and snacks! So much recomme... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Organisator van sightseeingtours

Geschreven door het bedrijf

Aros Cruises ApS tilbyder en unik mulighed for at opleve Aarhus fra havet. Med vores havnerundfarter, charterture og eventsejladser kan du nyde den maritime atmosfære og lære om Aarhus' rige handelshistorie, kultur og berømte seværdigheder. Vores ture er designet til at give dig en afslappende og informativ oplevelse, hvor du kan nyde udsigten over byen fra vandet. Vi tilbyder både offentlige og private arrangementer, der kan tilpasses dine behov, hvad enten det er en firmafest, en polterabend eller en hyggelig dag med familien. Vores båd, M/S Helene, er udstyret med en fuldt udstyret bar, der tilbyder øl, spiritus, sodavand, kaffe og kakao, så du kan slappe af med en drink i hånden, mens du nyder turen. Vi er stolte af at være Tripadvisors #1 Havnerundfart i Aarhus, og vores gæster roser os for vores service og den fantastiske oplevelse, vi tilbyder. Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord og give dig en uforglemmelig oplevelse på vandet.

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

4,4

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

juletur for 3 generationer

Vi var med Juldamperen på havnerundfart. Super hyggeligt. Meget opmærksom og serviceminded personale. Kan på det varmeste anbefales til at komme i julestemning med.

Antwoord van Aros Cruises

Dejligt at vi har kunne hjælpe til med julestemningen!

Hyggelig juletur med Juldamper i Århus

Hyggelig juletur med Juldamper i Århus. Dejlig stemning, pyntet hyggeligt op og med julemusik, humoristisk fortæller og fedt at se Århus fra en anden side. Kan anbefales.

Tak for anbefalingen!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var en rigtig god og hyggelig…

Det var en rigtig god og hyggelig oplevelse med dejlig julestemning. Der var desværre larm og dårlig akustik, der gjorde at vi havde svært ved at høre, hvad der blev fortalt undervejs, hvilket var rigtig ærgerligt.

Antwoord van Aros Cruises

Dejligt I havde en god oplevelse på trods af larm. Vi håber, der er mindre larm ombord næste gang I sejler med :)

Var med (H)Juldamperen

Var med (H)Juldamperen d. 19/11 og havde en helt fantastisk tur, med meget kompetente guide / matroser, og meget dygtig og hjælpsom personale. Det er helt sikker at vi tager på tur med dem igen. De varmeste anbefalinger skal lyde herfra.
Mvh. Jens

Antwoord van Aros Cruises

Tusind tak for anbefalingen. Dejligt at I havde en god tur!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hyggelig tur med dejlige …

Super hyggelig tur med dejlige æbleskiver og gløgg og hyggelige fortællinger om de forskellige bygninger rundt på vandet

Antwoord van Aros Cruises

Det glæder os, at I havde en god tur!

En herlig tur!

Vi stod ud søndag den 28.11.2021 og fik plads på øverste dæk. Sejlturen foregik i smult vande, og vi nød gløgg og æbleskiver og fik en masse spændende at vide om Århus havn med tilliggender af en fantastisk guide! En herlig oplevelse!

Antwoord van Aros Cruises

Dejligt, at I havde en herlig tur! Det glæder os :)

Kan varmt anbefales!

Rigtig god tur med humor og god julestemning! Fedt at se byen og havnen fra en anden vinkel. Kan varmt anbefales.

Antwoord van Aros Cruises

Tak for anbefalingen! Dejligt I havde en god tur :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vildt god tur på juldamperen!

Vildt god tur på juldamperen! Fair pris og en god mand til at fortælle om de ting man kom forbi! Så hyggeligt og god service!

Antwoord van Aros Cruises

Så dejligt at høre, at I nød turen :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dejlig dyr tur

Fin oplevelse med gode fortællinger under turen. Lidt dyrt for en time, et styks drikkevare kunne godt have været inkluderet i prisen

Antwoord van Aros Cruises

Det glæder os, at du alligevel havde en god tur! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget meget hyggelig tur med…

Meget meget hyggelig tur med juldamperen rundt i Aarhus Havn, og omkring Aarhus Ø. God fortæller med meget fakta pakket ind i god humor, hurtig servering af både æbleskiver og øl, alt i alt en anbefalelsesværdig tur 😊

Antwoord van Aros Cruises

Mange tak for din anmeldelse.
Skønt at høre, at du havde en god tur!

Super hyggelig tur

Super hyggelig tur, med gode fortællinger om havnen

Antwoord van Aros Cruises

Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse :)

Fed oplevelse!!

Antwoord van Aros Cruises

Mange tak for anmeldelsen.
Godt vi kunne give dig en fed oplevelse!

Live Blues, Havnehistorier, gløgg m.m

Aldeles fremragende oplevelse!
Super hyggeligt og godt koncept med live Blues, fortællinger om havne miljøet i Aarhus Havn af Lars og Niels fra Aarhus Sail Event - gløgg, æbleskiver, bajere og drinks!
Vi kommer igen 🤗🎤🎸🥁🎹🎺🎷

Antwoord van Aros Cruises

Fantastisk! Vi glæder os til at se jer ombord til et af vores kommende arrangementer :)

Dejlig sejltur

Dejlig sejltur.
Skøn sejltur i havnen, og Ø set fra søsiden, og med en meget vidende guide. Det der trækker ned, var den dårlige lyd fra højtalerne. Det er en ommer.

23 september 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg var en tur med skibet “TUNØ” på en…

Jeg var en tur med skibet “TUNØ” på en havnerundfart i Aarhus havn. En super fin tur til prisen. Man kommer ind i alle kroge og får en super historie til alle bygninger. Dog jeg kunne godt tænke mig at man fik Container terminalen med. Men turen kan stærkt anbefales !!

Antwoord van Aros Cruises

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og nød fortællingerne.
Tak for anbefalingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin sejltur med begejstret guide

Fin sejltur med begejstret guide i Århus Havn. Sejlede 1,5 time rundt om Aarhus Ø. Dygtig guide der fortalte en masse om bygningerne, havnen for træskibe mm. Dejligt at kunne købe drikkevarer. Men meget larm af nogle børn, og her burde de blive fortalt, at de skal være stille når guiden fortæller. Forældre gjorde ingenting, men ellers kan jeg anbefale turen.

Antwoord van Aros Cruises

Vi er glade for anbefalingen. Tak :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rundtur i Aarhus Havn med jazzmusik i…

Rundtur i Aarhus Havn med jazzmusik i Aarhus Festuge. Virkelig god oplevelse. God stemning, besætning med humor og glimt i øjet, fremragende musik (Jens Klüwer mm) og en fin lille tur havnen rundt. Kan absolut anbefales.

Tak for de flotte ord.
Det glæder os, at du havde en god oplevelse!

Lees meer over geverifieerde reviews.