Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds med levering og træet var tip top. Da jeg havde brug for lidt ekstra træ til terrassen blev det lagt sirligt til side på deres adresse som jeg kunne afhente, også efter deres åbningst... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet, hurtig levering. Bestilte en masse profilbrædder - der var et enkelt bræt, som var lidt forslået, ellers var alle andre tip top. Super god oplevelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Levering og som aftalt. Måske jeg burde have undersøgt om Aros kunne høvle brædderne, da de skal bruges til terrasse

Bedrijfsgegevens

1. Houtzagerij
  2. Houthandel

Geschreven door het bedrijf

Aros Savværk - Hele Danmarks lokale savværk - Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med dit næste projekt - Vi sælger til private og leverer i hele Danmark - Besøg os på www.arossavvaerk.dk og læs mere om - Facadebeklædning - Beklædningslister - Profilbrædder - Terrasse - Tømmer - Specialist i Nordiske træsorter - Thermo behandlet Fyr/Gran og Thermo behandlet Ask - Sibirisk Lærk - Douglas Gran - Dansk Lærk - PEFC Certificeret - Aros Savværk - Vi samler på tilfredse kunder

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds med levering og træet…

Meget tilfreds med levering og træet var tip top. Da jeg havde brug for lidt ekstra træ til terrassen blev det lagt sirligt til side på deres adresse som jeg kunne afhente, også efter deres åbningstid.
Vil gerne anbefale Aros savværk og vil bruge dem igen når der skal købes træ til et udhus.

27 april 2026

God kvalitet

God kvalitet, hurtig levering.

1 mei 2026

Mvh Aros savværk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var gode til at besvare mine spørgsmål inden køb og derefter hurtigt levering.

28 april 2026

Dejligt lokalt savværk

Dejligt lokalt savværk, kan klart anbefale det 🌞

31 maart 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse hele vejen rundt

Vi gik hurtigt svar på vores spørgsmål inden ordreafgivelse og det var nemt at placere en ordre. Træet var klar til afhentning 2 dage før forventet - og de havde været generøse med målene. Vi hentede selv træet udenfor åbningstid, hvilket var helt perfekt for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering - god kvalitet træ. Meget fair priser. Nemt at bruge hjemmesiden

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Hurtig betjening af ordren. God kvalitet.

Mvh Aros Savværk

Lees meer over geverifieerde reviews.