Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds med levering og træet var tip top. Da jeg havde brug for lidt ekstra træ til terrassen blev det lagt sirligt til side på deres adresse som jeg kunne afhente, også efter deres åbningst... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet, hurtig levering. Bestilte en masse profilbrædder - der var et enkelt bræt, som var lidt forslået, ellers var alle andre tip top. Super god oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi gik hurtigt svar på vores spørgsmål inden ordreafgivelse og det var nemt at placere en ordre. Træet var klar til afhentning 2 dage før forventet - og de havde været generøse med målene. Vi hentede... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Levering og som aftalt. Måske jeg burde have undersøgt om Aros kunne høvle brædderne, da de skal bruges til terrasse

Bedrijfsgegevens

1. Houtzagerij
  2. Houthandel

Geschreven door het bedrijf

Aros Savværk - Hele Danmarks lokale savværk - Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med dit næste projekt - Vi sælger til private og leverer i hele Danmark - Besøg os på www.arossavvaerk.dk og læs mere om - Facadebeklædning - Beklædningslister - Profilbrædder - Terrasse - Tømmer - Specialist i Nordiske træsorter - Thermo behandlet Fyr/Gran og Thermo behandlet Ask - Sibirisk Lærk - Douglas Gran - Dansk Lærk - PEFC Certificeret - Aros Savværk - Vi samler på tilfredse kunder

4,8

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nej tak ikke ARoS savværk igen

Jeg bestilte thermowood, havde skrevet i kommentarerne til dem, har brug for pænt og ordentlig træ. mange liste var allerede knækket i knasterne da de blev leveret, flere knækkede ved og flytte dem ind. Fik også leveret noget træ til et bord/bænke sæt, her var 2 af de regler jeg havde fået med bark på den ene side, og dybe huller, så de ikke kunne bruges, klagede over træet, de sender 2 mere regler og flere lister. De 2 nye regler jeg får er lige så dårlige. Skriver til dem igen. Men deres svar tilbage er

(Vi er jo faktisk kommet dig i møde - og eftersendt disse u. beregning - det koster os trods alt materiale plus en fragt på 1300kr

prøv at se om du ikke kan komme i mål på trods..

Vi sælger jo normalt disse regler som strøer til terrasser og derfor plejer finish ikke at være et issue. )

Der står altså ikke noget på deres hjemmeside om at der er bark og dybe huller i regler, og de kun bruges til terrasser, kun at de er høvlet på alle 4 sider.

Jeg forventer og få noget ordentlig træ når man betaler mange penge for det. Og oven i købet skriver det til dem.

20 oktober 2025

Godmorgen Michael.
En sjælden gang i mellem møder vi kunder som dig - kunder som fra start til slut er utrolig vrede - og selvom vi altid går utroligt langt for at hjælpe vores kunder i mål med deres projekter må der være en grænse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektiv proces og præcis levering

Hurtig svar på spørgsmål i købsprocessen og fleksibel levering. Her er det ikke alt ansvar er væk når det forlader savværket, nej her er også investeret i god pålidelig og ordentlig levering. Hertil produkter, helt som forventet

13 maart 2026

Fik mere end betalt

Fik mere end betalt, super fint service 👍

12 maart 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God vejledning i forhold til valg af…

God vejledning i forhold til valg af træ, god behagelig kundeservice. Meget hurtig levering. Vi bestilte træ mandag og det ankom allerede onsdag eftermiddag (i København).

10 maart 2026

mvh Aros Savværk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte varer og levering på et…

Flotte varer og levering på et besværligt sted uden problemer. Jeg kan varmt anbefale Aros Savværk

6 maart 2026

Antwoord van Aros Savværk ApS

Tak for den fine anmeldelse - rosen er sendt videre til chaufføren.

5 maart 2026

Klar dagen efter

Efterspurgte træ til dagen efter, og det havde de klar som aftalt. God service, og nemt at afhente.

Ydermere fik jeg et par brædder ekstra grundet at der vidst var nogen der ikke var i helt god nok kvalitet

27 februari 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service med både tilpasning af det bestilte og hjælp til læsning ved afhetning.

26 februari 2026

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Først gang var rigtig godt.

Først gang var rigtig godt.. så valgte jeg at bestille noget mere denne gang.

Der var en del skæve stykker træ.
Og der var flere der var knækket..

Så kan det jo være lige meget med at få dem på 4 meter

5 februari 2026

Antwoord van Aros Savværk ApS

Hej Brian. det er vi kede af at høre - Lageret fortæller at der var sendt et par ekstra lister med - så du er forhåbentlig kommet i mål med projektet. Ellers er du velkommen til at kontakte os, så vi kan sende et par afsted til dig uden beregning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

godt savværk tæt på århus

God kommunikation, hjælp til at læsse og dialog forud for køb :-)

Virkelig et fint sted at handle

11 februari 2026

Super god

Super god og hurtig tilbagemelding på mine mails. Fine priser og smukt træ.
Fin levering med dygtig truckfører.
Så et rigtig godt sted at lægge sin bestilling. Handler der gerne igen.

14 januari 2026

Mvh Aros Savværk

Lees meer over geverifieerde reviews.