Meget tilfreds med levering og træet var tip top. Da jeg havde brug for lidt ekstra træ til terrassen blev det lagt sirligt til side på deres adresse som jeg kunne afhente, også efter deres åbningst... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Udsædvanlig god servicering, såvel før og efter køb. Det er let at opnå telefonisk kontakt til firmaet. 18.05.2026 Erik Nielsen
Bedrijf heeft geantwoord
God kvalitet, hurtig levering. Bestilte en masse profilbrædder - der var et enkelt bræt, som var lidt forslået, ellers var alle andre tip top. Super god oplevelse.
Bedrijf heeft geantwoord
4 brædder var for korte en var ubrugelig - manglede en tydelig advarsel om at det er friskt træ (altså vådt træ) jeg købte derfor nyt træ på en trælasthandel - men ellers var alt da godt;) Ja jeg b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Aros Savværk - Hele Danmarks lokale savværk - Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med dit næste projekt - Vi sælger til private og leverer i hele Danmark - Besøg os på www.arossavvaerk.dk og læs mere om - Facadebeklædning - Beklædningslister - Profilbrædder - Terrasse - Tømmer - Specialist i Nordiske træsorter - Thermo behandlet Fyr/Gran og Thermo behandlet Ask - Sibirisk Lærk - Douglas Gran - Dansk Lærk - PEFC Certificeret - Aros Savværk - Vi samler på tilfredse kunder
Gråskegårdevej 6a, Tirstrup, 8400, Ebeltoft, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det er kvalitetsprodukter i leverer. Bestilling på nettet forløber fejlfrit, men mange af de angivne længder på emnerne var ikke tilgængelige og leveringstiden var næsten to uger.

Antwoord van Aros Savværk ApS
Nem at få kontakt med og super service både ved bestilling og afhentning

Antwoord van Aros Savværk ApS
Anden gang vi handler med Aros savværk. Godt produkt til en fin pris. Fin dialog på telefon og mail.
Varen blev leveret præcis hvor vi gerne ville have det.
Positiv oplevelse.

Antwoord van Aros Savværk ApS
Ja jeg burde have ringet først!

Antwoord van Aros Savværk ApS
Hurtig levering og rigtig rigtig flotte terrassebrædder!

Antwoord van Aros Savværk ApS
Lækker kvalitet af både thermotræ og lærk og super god kundeservice. Jeg var tæt på at købe hos et andet firma, men fortryder ikke, at jeg valgte Aros. De hjalp med alle mine spørgsmål inden køb og jeg fik bygget mig en smuk terrasse. Selv leveringen var super :)

Antwoord van Aros Savværk ApS
Thermowood terrassebrædder. Hurtig levering, virkelig fin kvalitet. Havde bestilt 3m, men de havde ikke nok så supplerede op med 3,6 uden beregning.
Meget fin service

Antwoord van Aros Savværk ApS
På trods af savværkets forestående ferie, mødte jeg en venlig og konstruktiv samtale. Jeg manglede en særlig type træ, som ikke syntes at være på lager, med den pågældende medarbejder gik ud på lageret og fandt de sidste tre stykker af den type som jeg manglede. Iøvrigt en hurtig forståelse af mit terrasseprojekt og en venlig og brugbar drøftelse af materialer og proces. Tak for det.

Antwoord van Aros Savværk ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.