Onderdeel besteld 2x verkeerd geleverd 3de was de passende. Onderdeel is gewoon moeilijk te vinden zonder de uitlaat uitsparing. Maar netjes opgelost. De dag dat ze de onderdeel binnenkregen van de le... Toon meer

Ik heb in het verleden diverse malen iets besteld en altijd na volle tevredenheid. Ze bieden een beperkte range aan onderdelen aan, maar wat ze hebben is beduidend goedkoper geprijsd dan elders. op... Toon meer

Snelle en correcte levering. Keurig verpakt en prima kwaliteit Van de geleverde Kia C'eed onderdelen. Ik ben zeer tevreden over de service en de levering ondanks de zeer negatieve beoordelingen die... Toon meer

Producten voldoen aan de verwachtingen. 1 onderdeel was niet geleverd. Na een mailtje bleek deze niet leverbaar. Gewoon netjes me geld terug gehad voor dit onderdeel. Communicatie kan wat beter (tijd... Toon meer

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

3,9

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onderdeel wordt aangeboden met…

Onderdeel wordt aangeboden met verzendkosten naar België , na vijf dagen email gestuurd aangezien Artaparts niets laat weten ivm levering . 3 dagen later email met antwoord dat het onderdeel niet kan verzonden worden omwille van grootte !! Waarom de bestelling met verzendkosten aanvaarden ipv op de webshop bij het betreffende onderdeel te vermelden dat dit enkel afgehaald kan worden omwille van de grootte ? Een week verloren tijd en terug op zoek .

13 juli 2020

Antwoord van ARTAparts

U heeft een mail ontvangen dat u bericht krijgt wanneer het artikel verzonden zal worden. Daarna heeft u bericht ontvangen dat de motorkap te groot en te zwaar is om te versturen. Deze situatie staat ook op de website beschreven.

Totaal geen reactie op mail contact!

Ik heb meerdere mails gestuurd omdat ik onderdelen wou bestellen en 1 daarvan niet op voorraad leek te zijn.
Ik heb totaal geen reactie ontvangen terwijl het bedrijf zelf aangeeft dat alles via mail contact moet. Telefoonnummer geven ze niet.

8 mei 2020

Antwoord van ARTAparts

U kunt bestellen via de website. Het is niet zinvol om een onderdeel te bestellen wat niet op voorraad is.

Klantonvriendelijk en slechte service

Ik raad af om iets bij dit bedrijf te bestellen, omdat ze op een erg klantonvriendelijke manier met je omgaan! Ik heb een dag van tevoren contact gehad via e-mail over meerder auto-onderdelen. Ik heb 2x duidelijk aangegeven dat ik de onderdelen vandaag wilde ophalen, zowel via de mail als bestelformulier op de site; dit omdat ik een uur moet rijden. Tijdens de 1e communicatie via de mail werd gezegd dat het mogelijk is om de onderdelen vandaag op te halen, maar dat er dan wel eerst een bestelling geplaatst moet worden. Tot mijn verbazing zei een chagrijnige medewerker vanochtend toen ik daar aankwam dat de onderdelen er niet waren...

2 april 2020

Antwoord van ARTAparts

Dat klopt. U kunt onderdelen afhalen, maar wel eerst via de site bestellen. U krijgt dan bericht wanneer het klaar ligt. Dat is u ook via de mail verteld. Maar als u dit negeert en u komt gewoon, dan ligt er dus niets. Ligt dus niet aan ons maar aan het feit dat u de mails niet leest en iets te gehaast was.

Nooit meer zo een ombeschaamde bedrijf !

Nooit meer zo een ombeschaamde bedrijf !!!
Nooit meer !!! Mensen opletten !!!

14 januari 2020

Antwoord van ARTAparts

Geen idee waar het over gaat. Geen omschrijving van het probleem, geen naam. Niets. hier kan niemand wat mee.

Beste mensen

Beste mensen, wij hebben bij arta parts ook bestelling geplaatst en dag is al maand geleden bestelling was betaald pakje nooit aangekomen en arta parts reageert niet op onze berichten dus daarmee willen we jullie waarschuwen voor deze fraude.

17 december 2019

Goede prijs en snelle levering

Afscherm plaat voor en achter besteld voor onderzijde motorcompartiment Peugeot 307SW 2.0 HDI. Goede prijs en snelle levering. Achterste plaat een beetje aan moeten passen. Jammer dat ik geen bevestigings set kon vinden in de webshop. Verder nette kwaliteit van Van Wezel.

13 juni 2019

Zeer slechte ervaring met Artaparts

Zeer slechte ervaring met Artaparts. Ik heb vooraf contact gehad of een product voor mijn auto zou passen op basis van het chassisnummer. Hierbij gaf Artaparts dat het niet nodig is om op deze manier te controleren en het merk/model voldoende is. Nu zit ik met een product dat niet past en Artaparts wil het niet terug nemen of omruilen voor een ander product. De medewerkers zijn zeer onbeschoft in emails en telefonisch wordt de lijn opgehangen.

17 maart 2019

Antwoord van ARTAparts

Wij werken niet met chassisnummers en kentekens. Dit staat ook op de site vermeld. Het verhaal klopt dus gewoon niet. U dient bouwjaar en omschrijving van auto en artikel goed te bekijken. Mocht een artikel niet het juiste zijn, kan het ALTIJD binnen 14 dagen retour. U krijgt dan het juiste artikel of u krijgt uw geld terug. Duidelijk een verhaal wat 100% niet waar is.

Onbeschoft en onvriendelijk

Schandalig behandeld, door een fout van dit 'bedrijf' nu mijn geld kwijt. Zeer ontevreden!

21 februari 2017

bad service

is kleiner dan 1 ster mogelijk?
besteld, twee weken geleden .... niets ontvangen, geen e-mail, geen communicatie van arta.
eindelijk, ik stuur een e-mail aanvragen van een update
"Hey! Hoe gaat het met mijn bestelling? weet je hoeveel lang moet ik wachten?"

Arta: "niets is zeker"

um, ja maar nee. nooit meer....
sorry, maar niet sorry...
rotte bedrijf met slechte service ....

26 oktober 2016

Antwoord van ARTAparts

Dat klopt. Soms is het absoluut niet zeker wanneer een artikel beschikbaar is. Niets is zeker in dit soort situaties. Het komt voor dat we niet kunnen vertellen wanneer een onderdeel ontvangen van de fabrikant of leverancier. Vandaar "niets is zeker". Jammer dat u dit niet begrijpt.

Reviews in alle talen tonen. (52 reviews)