Super vriendelijk personeel, helpen altijd en geven hun eerlijke mening, ze hebben een goede smaak wat leuk is, en kijken altijd of ze je maat nog op voorraad hebben, heb daar al zo veel gekocht, ec... Toon meer
Heb goede ervaringen met deze winkel kom er al jaren en heb laatste keer met de eigenaar/manager staan kletsen, geweldig aardige kerel. bood me zelfs na best grote order een gratis Dsquared2 onderbroe... Toon meer
Zelden ben ik zo aardig en oprecht geholpen. Een man met een hart voor zijn zaak en dat zie je terug in zijn interieur en collectie zorgvuldig samengestelde merken. Een fijne shopping experience incl... Toon meer
Ik ben super lief geholpen door een medewerkster bij het uitzoeken van een montale geur. In eerste instantie niet gekocht, maar uiteindelijk ben ik toch terug gekomen om de geur te kopen. De medewerks... Toon meer
Sinds 2013 staat Arturo High-End Fashion & Accessoires bekend als het verkooppunt wanneer het aankomt op high-end fashion. Met ons grote assortiment dat bestaat uit verschillende designer brands, zoals: Dsquared2, Gianni Versace, Emporio Armani, Palm Angels, en nog veel meer… maar ook onze streetwear collection met Ceasarss en Xplicit. Met ons team dat elke dag voor onze klanten klaar staat om 1-op-1 service te bieden en onze ervaring in fashion, doen wij ons best om voor elke klant een unieke belevenis in onze winkel te creëren.
Nederland
Vraagt klanten om een review
Super leuke en lieve mensen daar 😊je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen
altijd maar beloven maar mijn bestelling komt niet af!!
Online een Canada Goose Wyndham gekocht. Kwam niet uit hun winkel in Nijmegen maar rechtstreeks van een klein elektrotechnisch bedrijf uit Italië. Wat denk je? Volgens de Italiaanse KvK passen er maarliefst 100 bedrijven in het kleine pandje op dat adres. Dezelfde jas gelijk bij Beachim Zandvoort besteld. Een wereld van verschil. Arturo het bewijs gemaild, gebeld. Heel lelijk aan de telefoon, "je kunt toch wel.snappen dat we daar gewoon een magazijn hebben". Zelfs de hoge retourkosten (een fake van € 1380 verzekeren!, retour 2e winkel) mocht ik zelf betalen. @arturo: vernederend om totaal niet serieus te worden genomen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik via een modezaak wordt opgelicht met een dure fake designerjas. Het bewijs heb ik bewaard. Ik zou nu maar geen zoete broodjes bakken, voordat ik me bedenk en alsnog aangifte doe.
Goede hulp van de winkelier, de producten wat deze eigenaar verkoopt zijn kwalitatief goed
Zeker een aanrader om daar te gaan shoppen
Ik heb tennisschoenen gekocht, we vinden ze leuk, de samenwerking is geweldig, ik kan Arturo van harte aanbevelen.👏

Antwoord van Arturofashion
Mijn ervaring met deze winkel was erg teleurstellend. Ik had een tas besteld voor een huwelijk, en ik kreeg te horen dat mijn bestelling verzonden was. Vervolgens bleek plotseling dat de bestelling geannuleerd was, Dit is zeer onprofessioneel en onbetrouwbaar.
Ik raad deze winkel absoluut niet aan en zal hier in de toekomst niet meer bestellen.

Antwoord van Arturofashion
Meer high end zoals heron preston Chrome hearts , amiri ,dat zou mijn shopervaring nog beter maken

Antwoord van Arturofashion
Alle medewerkers zien er verzorgd uit, zijn vriendelijk naar elke klant en geven de beste tips aan de klanten, ik kom al jaren naar Arturo en blijf komen want jullie zijn toppers😁😉

Antwoord van Arturofashion
Goede service leuk pak gekocht. Goede kwaliteit en niet duur!

Antwoord van Arturofashion
Super mooie winkel slaag daar altijd een behulpzaam personeel