Arturofashion Reviews

4,6

Super vriendelijk personeel, helpen altijd en geven hun eerlijke mening, ze hebben een goede smaak wat leuk is, en kijken altijd of ze je maat nog op voorraad hebben, heb daar al zo veel gekocht, ec... Toon meer

Heb goede ervaringen met deze winkel kom er al jaren en heb laatste keer met de eigenaar/manager staan kletsen, geweldig aardige kerel. bood me zelfs na best grote order een gratis Dsquared2 onderbroe... Toon meer

Zelden ben ik zo aardig en oprecht geholpen. Een man met een hart voor zijn zaak en dat zie je terug in zijn interieur en collectie zorgvuldig samengestelde merken. Een fijne shopping experience incl... Toon meer

Ik ben super lief geholpen door een medewerkster bij het uitzoeken van een montale geur. In eerste instantie niet gekocht, maar uiteindelijk ben ik toch terug gekomen om de geur te kopen. De medewerks... Toon meer

1. Kledingwinkel

Sinds 2013 staat Arturo High-End Fashion & Accessoires bekend als het verkooppunt wanneer het aankomt op high-end fashion. Met ons grote assortiment dat bestaat uit verschillende designer brands, zoals: Dsquared2, Gianni Versace, Emporio Armani, Palm Angels, en nog veel meer… maar ook onze streetwear collection met Ceasarss en Xplicit. Met ons team dat elke dag voor onze klanten klaar staat om 1-op-1 service te bieden en onze ervaring in fashion, doen wij ons best om voor elke klant een unieke belevenis in onze winkel te creëren.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Verkoopt neppe parfum!!

Parfum gekocht maar blijkt een Neppe parfum te zijn. Heel erg jammer vooral omdat het geurtje zo duur is. Heel erg teleurgesteld, ik koop hier in ieder geval geen parfum meer!!

6 augustus 2024

Perfect

Perfect. Alles ook!

18 juni 2024

Beste Ramon,

Team arturo

Super aardigen mensen die graag de tijd…

Super aardigen mensen die graag de tijd voor je nemen om de goeden kleding uit te kiezen

28 juni 2024

Beste Bas,

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij om te horen dat je onze service waardeert. Ons team doet altijd zijn best om klanten te helpen en te adviseren bij het vinden van de perfecte kleding. We hopen je snel weer te zien!

Zeker een aanrader

Snelle levering en makkelijke communicate.

25 juni 2024

Beste klant,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en makkelijke communicatie. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Team arturo

Snelle levering en de juiste producten. Telefonisch netjes geinformeerd door winkel over aflevering

14 juni 2024

Beste Frank.

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat de levering snel was en dat u de juiste producten heeft ontvangen. Ook waarderen we uw compliment over onze telefonische communicatie.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard voor u klaar.

Arturo fashion

Fijne winkel.

Fijne winkel.
Vriendelijk personeel en veel voorraad in de winkel. Elke maat is er wel

13 juni 2024

Beste Tina,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad in onze winkel. Ons team werkt hard om vriendelijk en behulpzaam te zijn, en we zijn blij dat dit opvalt. We doen ons best om een brede voorraad te hebben, zodat er altijd iets voor iedereen te vinden is. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Team Arturo

Goed op de hoogte gehouden van een…

Goed op de hoogte gehouden van een technische storing en alsnog heel snel in huis gekregen!

13 juni 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je ondanks de technische storing goed op de hoogte bent gehouden en dat je je bestelling snel hebt ontvangen. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we waarderen je geduld en begrip. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Beste klant,

Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en onze prijzen redelijk vindt. Jouw feedback is waardevol voor ons en motiveert ons om door te gaan met het leveren van goede service en producten. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen!

Top ervaring

Super goede ervaring in de winkel zoals goede service aardige werknemers, bij binnenkomst bieden ze je drinken aan ze zijn meedenkend zoals wat je zou moeten kopen of niet echt een top ervaring zeker nog een keer wat halen!!

7 juni 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor je fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je een super goede ervaring hebt gehad in onze winkel. Het is geweldig dat je onze service, de vriendelijkheid van onze medewerkers, en de extra attenties zoals een drankje bij binnenkomst waardeert. We streven er altijd naar om onze klanten een top ervaring te bieden en het is fijn om te weten dat dit bij jou gelukt is. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen voor je volgende aankoop!

Team arturo

Snelle levering prachtig shirt mooie…

Snelle levering prachtig shirt mooie korting

5 juni 2024

Beste Marc,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, het prachtige shirt, en de mooie korting. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor je volgende aankoop!

Vriendelijk en behulpzaam

Personeel is erg behulpzaam. Er was iets mis gegaan met betalen dit werd de volgende dag gelijk goed opgelost. Kom hier zeker weer terug

10 mei 2024

Goeie prijs, snelle levering

19 april 2024

Beste Jan,

Aardig personeel

Aardig personeel, word goed geholpen, en 'n fijne sfeer

25 april 2024

Beste Joeri,