Aruba Aloe NL Reviews

4,7

De producten leerden we kennen in de fabriek in Aruba zelf. Sindsdien beginnen gebruiken en zeer tevreden van de kwaliteit én de service !!

Duidelijke website, snelle levering. Ik had de bodylotion vorig jaar gekregen, was gekocht op Aruba. Beviel heel goed, nu gelukkig ook online verkrijgbaar Dus ik ben blij met Aruba Aloe NL

Bestelling is netjes verzorgd, maar op mijn vragen die ik via e-mail meerdere keren heb gesteld heb ik tot op heden geen antwoord gekregen. UPDATE: alles is inmiddels netjes opgelost voor Aruba Aloe.... Toon meer

Snelle levering van hele fijne producten. Als ik op Aruba ben haal ik mijn producten daar, maar tussen de eiland bezoeken in bestel ik ze graag online om altijd te kunnen genieten hiervan. Vooral de v... Toon meer

1. Cosmeticabranche

Aruba Aloe Balm N.V. werd in 1890 opgericht door Cornelis Eman en is daarmee het oudste Aloë Vera bedrijf in de wereld en één van de eerste bedrijven die Aloë Vera huid- en haarverzorgingsproducten op eigen bodem cultiveert, oogst, produceert en verpakt. De Aloë’s op Aruba staan bekend als de geneeskrachtigste ter wereld. De kwaliteit van de Aloë’s op Aruba zijn al meer dan 150 jaar de beste in de wereld. De Aloë is hierdoor een zeer belangrijk onderdeel van de cultuur en geschiedenis van Aruba geworden. Dit is ook te zien in het Wapen van het eiland. De Aloë’s die vandaag de dag worden gebruikt zijn nog steeds afkomstig van de plantages die destijds door Cornelis Eman zijn opgezet. De plant ontwikkelt zich het beste in een zeer warm en droog klimaat. Het woestijnachtige klimaat op Aruba is dus ideaal en versterkt de natuurlijke genezingskwaliteiten van de Aloë plant. “For 125 years we have grown our plants to produce the World’s Finest Aloe®” De Aloe planten worden met grote zorg behandeld. De bladeren van de plant worden al een paar uur na de oogst verwerkt. Op deze wijze worden de rijke en krachtige voedingstoffen behouden en gaat er niets van het heilzame effect van de plant verloren. Al onze Aloë Vera huid- en haarverzorgingsproducten worden gemaakt met 100% zuivere Aloë Vera gel. Hierdoor zijn de Aruba Aloe producten van de hoogste kwaliteit. Vanwege de nabijheid van de plantages en de Aruba Aloë fabriek kan de Aloë Vera gel snel verwerkt worden. Alleen verse, niet-geconcentreerde en onbehandelde 100% pure Aloë Vera gel wordt toegevoegd aan de huid- en haarverzorgingsproducten. Aruba Aloe Balm N.V. is één van de weinige bedrijven in de wereld die het volledige productieproces beheert: van het oogsten van de plant op de eigen plantage tot en met het verpakken! Aruba Aloe Balm N.V. opende zijn eerste winkel in 2000, die op de grond staat van de enorme Aloë Vera plantages van Aruba Aloe in Hato, Aruba. Aruba Aloe bezit inmiddels 16 winkels op Aruba. Je kunt onze producten online bestellen binnen Europa!

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top-producten!

11 juni 2025

Beste Didier,
Hartelijk dank voor je mooie woorden en positieve feedback. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
We wensen je een fijne dag toe.

Team Aruba Aloe

Omdat de bestelling zonder haperen…

Omdat de bestelling zonder haperen liep, en de levering was snel en netjes verpakt. Ben er heel blij mee.

10 juni 2025

Antwoord van Aruba Aloe NL

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en je tevreden bent over de levering. Bedankt voor je vertrouwen!

Team Aruba Aloe]

Heerlijk product

Snelle levering, fijne korting en heerlijk product.

10 juni 2025

Hallo Nicole,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering, de korting én het product. We waarderen je positieve feedback enorm.

We wensen je een mooie dag toe!
Team Aruba Aloe

Hele goede creme en snel bezorgd…

Hele goede creme en snel bezorgd gebruik dit al sinds ik op Aruba was

27 mei 2025

Antwoord van Aruba Aloe NL

Hartelijk dank voor je lovende woorden! We stellen het enorm op prijs dat je onze crème blijft gebruiken sinds je verblijf op Aruba. We wensen je een mooie dag toe!

Team Aruba Aloe

Supersnelle verzending en geweldige…

Supersnelle verzending en geweldige producten, top!

23 mei 2025

Antwoord van Aruba Aloe NL

Hartelijk dank voor uw mooie reactie! We zijn blij dat u tevreden bent over de snelle levering en onze producten. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Snelle levering van prima producten

20 mei 2025

Beste Brenda,
Hartelijk dank voor je mooie woorden en positieve review.
We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat je de bodylotion nu ook online hebt kunnen bestellen via onze Nederlandse webshop.

We stellen het enorm op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Geniet van je producten!

Snelle service

Perfecte service snel gelevered

7 mei 2025

Antwoord van Aruba Aloe NL

Beste Joyce, hartelijk dank voor je compliment. We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle en perfecte service!.
Wij wensen je een mooie dag!

Met vriendelijke groet Team Aruba Aloe.

Beste Johan,

Hartelijk dank voor je fijne bericht. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten!

Wij wensen je een mooie dag toe.

Team Aruba Aloe

Bestelling is netjes verzorgd en contact via e-mail is nu wel gelukt!

Bestelling is netjes verzorgd, maar op mijn vragen die ik via e-mail meerdere keren heb gesteld heb ik tot op heden geen antwoord gekregen. UPDATE: alles is inmiddels netjes opgelost voor Aruba Aloe. Danki!

18 maart 2025

Beste Edwin,

Bedankt voor je positieve reactie met betrekking tot de levering.

Graag zou ik willen weten naar welk e-mailadres je je bericht hebt gestuurd, op welk moment, en welke vragen je precies had. Ik controleer namelijk elke ochtend en middag zorgvuldig mijn berichten, maar heb hier niets van gezien.

Super snel geleverd

De bestelling was de volgende dag al binnen en de producten zijn echt fijn!

9 mei 2025

Hallo Cindy,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Fijn om te horen dat de bestelling snel is aangekomen en dat je tevreden bent over onze producten.

We wensen je een mooie en zonnige dag!

Team Aruba Aloe

Snel geleverd en per abuis de…

Snel geleverd en per abuis de moederdagcode vergeten, maar…. Korting toch ontvangen, compliment!, na een mail te hebben gestuurd

8 mei 2025

Antwoord van Aruba Aloe NL

Beste Jacob, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel verliep en dat alles naar wens is verlopen. We zijn blij dat we de Moederdagkorting alsnog hebben kunnen toepassen — bedankt voor je begrip.

We hopen dat je veel plezier hebt van de producten.

Een mooie dag gewenst!

Team Aruba Aloe

Communicatie over verzending mag iets beter

8 mei 2025

Beste M.S. Babel,

Hartelijk dank voor je feedback en positieve woorden over onze service en snelle levering!
We waarderen je opmerking over de communicatie rondom de verzending – we nemen dit ter harte en zullen kijken waar we kunnen verbeteren.

Nogmaals dank, en een mooie dag gewenst!

snelle levering

Super snelle levering

25 april 2025

Beste Alettah,

Hartelijk dank voor je reactie en fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering!

Een mooie dag gewenst en graag tot een volgende keer.

Beste Sanne,

Hartelijk dank voor je reactie en de fijne woorden over de bezorging en kwaliteit.
We wensen je veel plezier van de producten!

Een mooie dag gewenst.

Altijd heerlijke producten

Altijd heerlijke producten. Zonder slechte toevoegingen. Ik koop het normaal altijd op het eiland.

1 mei 2025

Beste Jeffrey,
We waarderen uw positieve feedback zeer. Het is fijn om te horen dat u geniet van onze producten en bewust kiest voor kwaliteit zonder ongewenste toevoegingen.

We hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn — op het eiland of online.

Team Aruba Aloe

Fijn dat deze lijn (Paradise) in NL te…

Fijn dat deze lijn (Paradise) in NL te koop is. Nu ook de body mist gekocht en deze blijft lang geuren.
Bestelling snel in huis en per mail voortgang afleveren kunnen zien.

28 april 2025

Beste mevrouw Robbertsen,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze Paradise-lijn en dat ook de body mist zo goed bevalt. We zijn blij dat de levering snel en naar wens is verlopen, en dat u via e-mail de voortgang heeft kunnen volgen.

We waarderen uw feedback zeer.

Een mooie dag gewenst en graag tot een volgende keer!

Snelle verzending

Snelle verzending

16 april 2025

Hallo Jacqueline,

Hartelijk dank voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle verzending – dat waarderen we zeer.

Ik wens je een mooie, zonnige dag toe.

Heeel goed

Heeel goed, bestelling was snel prima product

14 april 2025

Beste Maddy.
Bedankt voor je positieve reactie!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als het product. We waarderen je mening enorm.

Wij wensen je een fijne dag toe.

Zending niet compleet

Zending niet compleet, E-mail volgt.
1x 13013 geleverd, 2x op pakbon.

16 april 2025

Beste Peter,

Hartelijk dank voor je e-mail met betrekking tot de levering. We hebben je melding ontvangen en direct actie ondernomen.

Er is inderdaad één stuk van artikel 13013 geleverd, terwijl er twee op de pakbon stonden. Onze excuses voor dit ongemak. Het ontbrekende product is inmiddels besteld en zal uiterlijk morgen bij je worden afgeleverd.

Spijtig dat dit zo is gelopen – we doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen.

Alvast dank voor je begrip. We wensen je een fijne dag!

De producten zijn geweldig

De producten zijn geweldig! Ze voelen allemaal een beetje anders vind ik zodat er voor elk moment wel iets passends tussen zit. Persoonlijk had er voor mij geen tot weinig parfum in gemogen. Ik gebruik nl mn leven al ongeparfumeerde producten dus dat is wel even wennen. Ondanks dat gebruik ik alles wat ik heb. Ik weet niet of de parfum iets natuurlijks betreft. Oja de levering is mega snel, nog nooit eerder ervaren zoiets.. direct de vlg dag heb je alles in huis.
Ik moet wel even toevoegen dat de producten puur een parfum geur hebben, maar eenmaal op de huid blijft er geen overdreven geur hangen...

17 april 2025

Wat een prachtige review, Jessy – ontzettend bedankt! 💛
We vinden het geweldig om te horen dat je zo blij bent met de producten en dat er voor elk moment iets passends tussen zit. Heel fijn dat je ondanks de parfum toch alles met plezier gebruikt! We nemen je feedback zeker mee, want we willen natuurlijk dat iedereen zich goed voelt bij wat we maken.

Bij ieder product vermelden we de ingrediënten duidelijk, inclusief of het geparfumeerd is of niet. We streven ernaar om het gebruik van onze producten tot een echte feel good ervaring te maken – een momentje voor jezelf dat helemaal klopt.

En wat leuk dat je de snelle levering benoemt – daar doen we echt ons best voor, dus dat doet deugd om te horen! 😊

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden. We hopen je snel weer terug te zien!