De producten leerden we kennen in de fabriek in Aruba zelf. Sindsdien beginnen gebruiken en zeer tevreden van de kwaliteit én de service !!
Duidelijke website, snelle levering. Ik had de bodylotion vorig jaar gekregen, was gekocht op Aruba. Beviel heel goed, nu gelukkig ook online verkrijgbaar Dus ik ben blij met Aruba Aloe NL
Bestelling is netjes verzorgd, maar op mijn vragen die ik via e-mail meerdere keren heb gesteld heb ik tot op heden geen antwoord gekregen. UPDATE: alles is inmiddels netjes opgelost voor Aruba Aloe.... Toon meer
Snelle levering van hele fijne producten. Als ik op Aruba ben haal ik mijn producten daar, maar tussen de eiland bezoeken in bestel ik ze graag online om altijd te kunnen genieten hiervan. Vooral de v... Toon meer
Aruba Aloe Balm N.V. werd in 1890 opgericht door Cornelis Eman en is daarmee het oudste Aloë Vera bedrijf in de wereld en één van de eerste bedrijven die Aloë Vera huid- en haarverzorgingsproducten op eigen bodem cultiveert, oogst, produceert en verpakt. De Aloë’s op Aruba staan bekend als de geneeskrachtigste ter wereld. De kwaliteit van de Aloë’s op Aruba zijn al meer dan 150 jaar de beste in de wereld. De Aloë is hierdoor een zeer belangrijk onderdeel van de cultuur en geschiedenis van Aruba geworden. Dit is ook te zien in het Wapen van het eiland. De Aloë’s die vandaag de dag worden gebruikt zijn nog steeds afkomstig van de plantages die destijds door Cornelis Eman zijn opgezet. De plant ontwikkelt zich het beste in een zeer warm en droog klimaat. Het woestijnachtige klimaat op Aruba is dus ideaal en versterkt de natuurlijke genezingskwaliteiten van de Aloë plant. “For 125 years we have grown our plants to produce the World’s Finest Aloe®” De Aloe planten worden met grote zorg behandeld. De bladeren van de plant worden al een paar uur na de oogst verwerkt. Op deze wijze worden de rijke en krachtige voedingstoffen behouden en gaat er niets van het heilzame effect van de plant verloren. Al onze Aloë Vera huid- en haarverzorgingsproducten worden gemaakt met 100% zuivere Aloë Vera gel. Hierdoor zijn de Aruba Aloe producten van de hoogste kwaliteit. Vanwege de nabijheid van de plantages en de Aruba Aloë fabriek kan de Aloë Vera gel snel verwerkt worden. Alleen verse, niet-geconcentreerde en onbehandelde 100% pure Aloë Vera gel wordt toegevoegd aan de huid- en haarverzorgingsproducten. Aruba Aloe Balm N.V. is één van de weinige bedrijven in de wereld die het volledige productieproces beheert: van het oogsten van de plant op de eigen plantage tot en met het verpakken! Aruba Aloe Balm N.V. opende zijn eerste winkel in 2000, die op de grond staat van de enorme Aloë Vera plantages van Aruba Aloe in Hato, Aruba. Aruba Aloe bezit inmiddels 16 winkels op Aruba. Je kunt onze producten online bestellen binnen Europa!
Van Salmstraat 54, 5281 RS, Boxtel, Nederland

Antwoord van Aruba Aloe NL
Omdat de bestelling zonder haperen liep, en de levering was snel en netjes verpakt. Ben er heel blij mee.

Antwoord van Aruba Aloe NL
Hele goede creme en snel bezorgd gebruik dit al sinds ik op Aruba was

Antwoord van Aruba Aloe NL
Bestelling is netjes verzorgd, maar op mijn vragen die ik via e-mail meerdere keren heb gesteld heb ik tot op heden geen antwoord gekregen. UPDATE: alles is inmiddels netjes opgelost voor Aruba Aloe. Danki!

Antwoord van Aruba Aloe NL
De bestelling was de volgende dag al binnen en de producten zijn echt fijn!

Antwoord van Aruba Aloe NL
Snel geleverd en per abuis de moederdagcode vergeten, maar…. Korting toch ontvangen, compliment!, na een mail te hebben gestuurd

Antwoord van Aruba Aloe NL
Altijd heerlijke producten. Zonder slechte toevoegingen. Ik koop het normaal altijd op het eiland.

Antwoord van Aruba Aloe NL
Fijn dat deze lijn (Paradise) in NL te koop is. Nu ook de body mist gekocht en deze blijft lang geuren.
Bestelling snel in huis en per mail voortgang afleveren kunnen zien.

Antwoord van Aruba Aloe NL
Zending niet compleet, E-mail volgt.
1x 13013 geleverd, 2x op pakbon.

Antwoord van Aruba Aloe NL
De producten zijn geweldig! Ze voelen allemaal een beetje anders vind ik zodat er voor elk moment wel iets passends tussen zit. Persoonlijk had er voor mij geen tot weinig parfum in gemogen. Ik gebruik nl mn leven al ongeparfumeerde producten dus dat is wel even wennen. Ondanks dat gebruik ik alles wat ik heb. Ik weet niet of de parfum iets natuurlijks betreft. Oja de levering is mega snel, nog nooit eerder ervaren zoiets.. direct de vlg dag heb je alles in huis.
Ik moet wel even toevoegen dat de producten puur een parfum geur hebben, maar eenmaal op de huid blijft er geen overdreven geur hangen...