Aruba Aloe NL Reviews

4,7

De producten leerden we kennen in de fabriek in Aruba zelf. Sindsdien beginnen gebruiken en zeer tevreden van de kwaliteit én de service !!

Duidelijke website, snelle levering. Ik had de bodylotion vorig jaar gekregen, was gekocht op Aruba. Beviel heel goed, nu gelukkig ook online verkrijgbaar Dus ik ben blij met Aruba Aloe NL

Bestelling is netjes verzorgd, maar op mijn vragen die ik via e-mail meerdere keren heb gesteld heb ik tot op heden geen antwoord gekregen. UPDATE: alles is inmiddels netjes opgelost voor Aruba Aloe.... Toon meer

Snelle levering van hele fijne producten. Als ik op Aruba ben haal ik mijn producten daar, maar tussen de eiland bezoeken in bestel ik ze graag online om altijd te kunnen genieten hiervan. Vooral de v... Toon meer

1. Cosmeticabranche

Aruba Aloe Balm N.V. werd in 1890 opgericht door Cornelis Eman en is daarmee het oudste Aloë Vera bedrijf in de wereld en één van de eerste bedrijven die Aloë Vera huid- en haarverzorgingsproducten op eigen bodem cultiveert, oogst, produceert en verpakt. De Aloë’s op Aruba staan bekend als de geneeskrachtigste ter wereld. De kwaliteit van de Aloë’s op Aruba zijn al meer dan 150 jaar de beste in de wereld. De Aloë is hierdoor een zeer belangrijk onderdeel van de cultuur en geschiedenis van Aruba geworden. Dit is ook te zien in het Wapen van het eiland. De Aloë’s die vandaag de dag worden gebruikt zijn nog steeds afkomstig van de plantages die destijds door Cornelis Eman zijn opgezet. De plant ontwikkelt zich het beste in een zeer warm en droog klimaat. Het woestijnachtige klimaat op Aruba is dus ideaal en versterkt de natuurlijke genezingskwaliteiten van de Aloë plant. “For 125 years we have grown our plants to produce the World’s Finest Aloe®” De Aloe planten worden met grote zorg behandeld. De bladeren van de plant worden al een paar uur na de oogst verwerkt. Op deze wijze worden de rijke en krachtige voedingstoffen behouden en gaat er niets van het heilzame effect van de plant verloren. Al onze Aloë Vera huid- en haarverzorgingsproducten worden gemaakt met 100% zuivere Aloë Vera gel. Hierdoor zijn de Aruba Aloe producten van de hoogste kwaliteit. Vanwege de nabijheid van de plantages en de Aruba Aloë fabriek kan de Aloë Vera gel snel verwerkt worden. Alleen verse, niet-geconcentreerde en onbehandelde 100% pure Aloë Vera gel wordt toegevoegd aan de huid- en haarverzorgingsproducten. Aruba Aloe Balm N.V. is één van de weinige bedrijven in de wereld die het volledige productieproces beheert: van het oogsten van de plant op de eigen plantage tot en met het verpakken! Aruba Aloe Balm N.V. opende zijn eerste winkel in 2000, die op de grond staat van de enorme Aloë Vera plantages van Aruba Aloe in Hato, Aruba. Aruba Aloe bezit inmiddels 16 winkels op Aruba. Je kunt onze producten online bestellen binnen Europa!

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

levert snel

De webshop levert snel en netjes. De producten zijn goed verpakt.

25 november 2024

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor je fijne feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en nette levering, en dat de producten goed verpakt aankomen. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons! 😊

Aruba Aloe

Fijne producten, ben zeer tevreden.

De producten zijn goed, ik heb soms allergische reacties en dat heb ik totaal niet bij de producten van Aruba aloe. De shampoo die ik o.a. heb besteld schuimt lekker snel en de conditioner werkt goed. Het enige wat ik nog wel als tip zou meegeven is misschien meer variatie/keus in de geur van de bodyproducten en shampoo.

25 november 2024

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat onze producten goed voor je werken en geen allergische reacties veroorzaken. We zijn blij dat je ook tevreden bent met onze shampoo en conditioner. Dank je wel voor je tip over meer variatie in geuren bij onze bodyproducten en shampoo—dat is waardevolle feedback waar we zeker iets mee kunnen.

We waarderen je vertrouwen in onze producten en staan altijd voor je klaar! 😊

Aruba Aloe

Het was een fijne actie de Black…

Het was een fijne actie de Black Friday. Immers de producten zijn normaal gesproken best aan de prijs. Afgelopen oktober kennis mogen maken met Aroba Aloe. We hebben een bezoek gebracht bij de fabriek op Aruba.

2 december 2024

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat je hebt genoten van onze Black Friday-actie en dat je inmiddels kennis hebt gemaakt met Aruba Aloe. Hoe bijzonder dat je onze fabriek op Aruba hebt kunnen bezoeken! We hopen dat je blijft genieten van onze producten en staan altijd klaar als je vragen hebt. 😊

Wij gebruiken Aruba Aloë al jaren

Wij gebruiken Aruba Aloë al jaren. Het verzorgd de huid geweldig en hersteld de huid ook bij eczeem.
De zonnecrème is werkelijk top, werkt zeer goed en heeft een niet eerder tegengekomen water bestendigheid. Een echte aanrader

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor je prachtige feedback! Wat geweldig om te horen dat je al jaren tevreden bent met onze producten en dat ze zo goed voor de huid zorgen, zelfs bij eczeem. Ook fijn dat onze zonnecrème zo goed bevalt en de waterbestendigheid je positief verrast heeft. We waarderen je aanbeveling enorm en zijn blij dat we aan je verwachtingen voldoen! 😊

Aruba Aloe

Goede producten maar slecht aflevering

Goede producten'.
Maar helaas werd de bestelling bij de voordeur achtergelaten. Hij had dus gestolen kunnen worden.
En dat terwijl ik direct onder de deurbel een briefje had geplakt waarin ik vroeg om de bestelling iets verderop in onze straat af te leveren.

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten. Onze excuses voor het ongemak met de levering; dat is zeker niet hoe het zou moeten gaan. We waarderen je melding en zullen dit doorgeven aan onze logistieke partner om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

Als je verdere vragen of zorgen hebt, laat het ons gerust weten!

Fijne producten

Snelle levertijd. Superfijne producten.

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levertijd en superfijne producten. Jouw tevredenheid maakt ons dag helemaal goed! 😊

Zeer snelle levering

Producten zijn fijn voor de huid, ruikt lekker en doet me weer even terugdenken aan Aruba.

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en dat onze producten zo goed bevallen. Het is extra bijzonder dat ze je even terugbrengen naar Aruba—dat horen we graag! 😊

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, top!

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor je feedback! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. Jouw tevredenheid betekent alles voor ons!

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen. Snelle levering

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat het bestelproces makkelijk is en de levering snel verloopt. We waarderen je steun enorm en staan altijd voor je klaar!

Snelle levering!

De dag na Black Friday al geleverd. Erg snel dus! Fijne producten die ook goed zorgvuldig ingepakt zijn.

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat je bestelling de dag na Black Friday al geleverd is—dat is inderdaad snel! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en de zorgvuldige verpakking. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons!

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor uw fijne feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle en goede levering. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Aruba Aloe

5 sterren.voor dit product.

5 sterren.voor dit product.

6 november 2024

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor uw geweldige beoordeling en de 5 sterren! We zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent met ons product. Uw waardering betekent veel voor ons, en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Aruba Aloe

DE PUURHEID REINHEID EN BELEVING SFEER T ISLAND FEELING! NATURE SEA EN carribean mood!

SUPER FIJN! DIE GEUR OOK DE TONER EN JE bent meteen POSITIEF EN LEKKER GEVOEL! RELAX EN FIT TEGELIJK EN ZEN!

15 november 2024

Antwoord van Aruba Aloe NL

Wat een fantastische feedback, bedankt! Het is geweldig om te horen dat onze producten die unieke 'island feeling' en Caribische sfeer voor u oproepen. We zijn blij dat de geur en de toner zo’n positief, ontspannen en verfrissend gevoel geven. Uw enthousiasme betekent veel voor ons, en we hopen dat u blijft genieten van onze producten!

Aruba Aloe

Super snelle levering en heerlijke…

Super snelle levering en heerlijke producten!

14 november 2024

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor uw enthousiaste feedback! Wat fijn om te horen dat de levering super snel was en dat u geniet van onze producten. We waarderen uw steun enorm en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen helpen!

Aruba Aloe

Fijn product voor een eerlijke prijs.

Fijn product voor een eerlijke prijs.

30 oktober 2024

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor uw mooie feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons product en de eerlijke prijs. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Aruba Aloe

Betrouwbare levering maar track en trace kan beter

Betrouwbare levering, alleen track en trace optie kan verbeterd worden. Website geeft weinig updates over stand van zaken van levering

21 oktober 2024

Antwoord van Aruba Aloe NL

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat de levering betrouwbaar was. We begrijpen dat de track-en-trace-optie voor verbetering vatbaar is en waarderen uw suggestie. We zullen dit meenemen om onze service te verbeteren. Als u verdere vragen heeft, staan we altijd voor u klaar!

snelle levering naar Zweden

snelle levering naar Zweden. Informatie dat het paket aangekomen was.
Verrukkelijke inhoud.
Ingid

24 oktober 2024

Antwoord van Aruba Aloe NL

Hartelijk dank voor uw fijne feedback, Ingrid! We zijn blij om te horen dat de levering naar Zweden snel was en dat u op de hoogte bent gehouden van de bezorging. Fantastisch om te horen dat de inhoud naar wens is! Mocht u nog vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar.

Chaffing creme

Snelle levering, en herhaaldelijk product!

24 oktober 2024

Antwoord van Aruba Aloe NL

Bedankt voor je positieve beoordeling! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en ons product steeds weer kiest. We kijken ernaar uit je ook in de toekomst te mogen verwelkomen bij Aruba Aloe!

Aruba Aloe Customer Service

Betrouwbaar

Snelle en correcte levering

7 oktober 2024

Antwoord van Aruba Aloe NL

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat de levering snel en correct was. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder!

Fijn product

Fijn product

7 oktober 2024

Antwoord van Aruba Aloe NL

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het product. Als u nog vragen heeft of iets nodig heeft, staan we altijd voor u klaar!