Meget hurtig og fin levering. Dejligt at firmaet tilbyder hjælp døgnet rundt. Romaskinen var let at samle i henhold til den medfølgende manual. Romaskinen er støjsvag og fungerer helt efter hensig... Toon meer
Jeg fik gåbåndet allerede dagen efter jeg bestilte det. Jeg har brugt det mange gange allerede på hjemmekontoret og det er virkelig fedt at kunne få bevæget sig mens man arbejder. Og så kan man nemt f... Toon meer
Jeg købte i forrige uge en vandromaskine af mærket Ascendic, model 6014. Da maskinen ankom opdagede jeg en fejl, men William fra firmaet var enormt imødekommende og fik straks organiseret, at en ny... Toon meer
Jeg forudbestilte et Ascendic Essential Walking Pad. Det ankom en uge før den planlagte leveringsdato og blev leveret til døren. Jeg har brugt det dagligt i et par uger og det har virket upåklageligt.... Toon meer
Kvalitetsløbebånd, Vandromaskiner, træningscykler m.m til lavpriser https://ascendic.dk
Wilkensvej 11 1 tv, 2000, Frederiksberg, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har aldrig mødt bedre service på en handel, hvis jeg kunne gav jeg 10 stjerner.

Antwoord van Ascendic ApS
Alt er i den fineste orden - jeg er kommet til at sende min reklamation til en forkert mailadresse.

Antwoord van Ascendic ApS
Hurtig og effektiv behandling af order. God service omkring leverance.

Ekstrem hurtig service
Bestille en romaskine søndag og tirsdag var den landet. De svarer lynhurtigt på spørgsmål via mail. Kæmpe anbefaling

Antwoord van Ascendic ApS
God handel og god transport direkte hjem til mig, nu skal vi bare have julegodterne trampet væk i det nye år.

Antwoord van Ascendic ApS
Hurtig levering og super produkt, der virker som det skal.

Antwoord van Ascendic ApS
Gode produkter, gode priser og super kundeservice. Svarer på chat med det samme.
Kan klart anbefales.

Antwoord van Ascendic ApS
Fast and competent response, friendly and personal service, high value help for a small cost, Thank You!!

Exceptionel service!
Jeg fik min romaskine forholdsvis hurtigt, der var en enkelt fejl, men der var meget hurtigt svar fra kundeservice (William) og der blev gjort noget med det samme. Jeg vil varmt anbefale Ascendic ApS!

Antwoord van Ascendic ApS
rigtig hurtig service, god hjælp på hjemmesiden og ikke mindst lydhørhed overfor de småproblemer, der er opstået.

Meget hurtig levering
Den cykel jeg har købt er bare så fed
Den er nem at samle,så det er bare derudad.Kan varmt anbefales.