Fin og hurtig ekspedition, men uheldig forsendelse med GLS, så stangen ikke kunne nå frem til tiden, så måtte afbryde købet hvilket gik let og smertefrit og fik mine penge overført til min konto helt... Toon meer
Jeg har deltaget på flere af Asff’s ture til Norge, og det har været helt vildt godt hver gang. Rigtig fine bo-forhold på Lodges, på både Stjørdal or Orkla turene. Fiskevandet,- Valdene er k... Toon meer
Lars er den mest imødekommende, grundige og hjælpsomme i fluemiljøet. Han ved sindssygt meget og vil gerne nørde opsætning, fiskeri, miljø osv. Han ringer for at følge op og tilbyder at komme forbi fo... Toon meer
Min første rigtige laksetur til en ægte norsk elv fandt sted sidste august (2022) og der kan man sige, at barren blev sat højt. En fantastisk oplevelse fra informationsmødet til den sidste dag, hvor v... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er passionerede fluefiskere - i særdeleshed laksefiskere. Vi har en målsætning om at yde service i særklasse og vi håber det er medvirkende til at vores kunder får stor glæde og gavn af det grej- og de rejser vi tilbyder. Knæk & bræk ASFF – Atlantic Salmon Fly Fishing
Olof palmes alle 47, 8200, århus n, Denemarken
- info@asff.dk
- asff.dk
Vraagt klanten om een review
Gennemført tur til Orkla i Norge
Gennemført tur til Orkla i Norge. Guide havde styr på vandet og forskelligt udstyr. Stor aktivitet ved elven og mange fisk på land. Kan varmt anbefales.
Professionalisme i højsæde
Professionalisme i højsæde, jeg giver ASFF min bedste anbefaling! Tak for de mange gode oplevelser.
Fantastike oplevelser til fornuftig pris
Har været på flere af deres rejser. Det er tydeligvis en virksomhed drevet af fiskere. Deres vand er noget af det bedste fluefiske vand der kan opdrives, og der er dygtige fiskere med masser af erfaring med på turene.
ASFF får mine varmeste anbefalinger.
Virkelig god vejledning da jeg skulle…
Virkelig god vejledning da jeg skulle købe mit første fluesæt.