En leverandør man kan stole på og medarbejdere somtrodser vejr og vind og vinterkulden for at skifte taget selv i bidende kulde og sne. Når de går hjem, kan man stole på at arbejdet er gjort færdigt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk service. Flot udført arbejde, alt lavet som aftalt og der hvor der problemer blev vi inddraget i en løsning, vi var 100% tilfredse med. Vi fik flyttet en dør, en anden tømrer havde mont... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
AS tømrer monterede nye døre og vinduer i vores hus i forbindelse med støjregulering pga de nye F35 fly. På trods af rigtig langsommelig sagsbehandling fra statens side, var Anders tålmodig og regnede... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bilforretning ændret til spændende bolig 150 m2 midt i Haderslev. Valgt AS Tømrer, da kendskab fra tidligere sommerhus projekt som også blev til ug. Tidsplanen overholdes og meget dygtige folk der k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er din lokale tømrer i Kolding, Haderslev og Vojens med speciale i moderne byggeri og kreative kvalitetsløsninger. Med vores store erfaring, kundetilfredshed og succes til at uddanne vores egne svende har vi opbygget et af de absolut bedste tømrerbrands i det syd- og sønderjyske. Det, og vores gode håndværk, går vi hver dag på arbejde for at værne om. Vores kerneområder er tag, både udskiftning, renovering samt vinduer og døre for både private og erhverv. Vi sætter kundetilfreds i højsædet og forlader ikke opgaven før kunden er tilfreds.
Neder jernhytvej 10, 6500, Vojens, Denemarken
Fik skiftet nogle døre og vinduer i 2021. Det var en rigtig god oplevelse, hvor der var regelmæssig opfølgning og arbejdet blev udført perfekt. Varmeste anbefaling herfra.

Antwoord van AS Tømrer
Kæmpe anbefaling til Anders og hans team. Alt gik efter planen. Super service.
Elsker når chefen selv kommer og piller stillads nedp, det er iorden👍💪.

Antwoord van AS Tømrer
Alt det firmaet laver er helt i top, vi er meget tilfredse med det de udfører! Chefen i firmaet er meget behagelig at snakke med og meget imødekommende, finder sammen en god løsning på opgaven!
Hans medarbejder virker meget professionelle!

Antwoord van AS Tømrer
Vi fik renoveret vores terrasse. 2 flinke tømrer som kunne deres håndværk, vi er meget tilfredse. Kan kun anbefale AS Tømrer.

Antwoord van AS Tømrer
Overholder aftaler. Godt arbejde til fin pris. Kun positiv feedback herfra.

Antwoord van AS Tømrer
AS Tømrer kom os til undsætning, da det byggefirma der byggede vores nye hus, gik konkurs.
De var fleksible, arbejdsomme og det var bare et rigtig godt stykke arbejde.
Derudover hjalp de til med, at få andre håndværker ind i byggeriet.
Vi tøver aldrig med, at bruge AS Tømrer igen.

Antwoord van AS Tømrer
Flot tagarbejde. Havde bule i tagpap som blev udbedret og resten efterset. Hurtigt tilbud og afleveret som aftalt.

Antwoord van AS Tømrer
Sjældent set positiv og yderst professionel tilgang til opgaveløsningen efter en stormskade på vores ejendom i 2022. I løbet af få dage var alt organiseret og repareret i samarbejde med forsikringen. Meget tilfreds kunde. Kan kun anbefale firmaet.

Antwoord van AS Tømrer
Hurtig ude med tilbud og hurtig udførelse af opgaver, og til fin pris

Antwoord van AS Tømrer
Er super godt tilfreds, laver et meget fint arbejde til en god pris.
Har brugt dette firma flere gange og kan varmt anbefales.

Antwoord van AS Tømrer
De afgav et tilbud, som passede fuldstændigt.
De kom præcist den aftalte dato.
Håndværkerne var meget flinke og ordentlige.
Og arbejdet var godt udført.

Antwoord van AS Tømrer
Yderst tilfreds med det arbejde der blev udført, pænt og ordentligt oprydning bagefter, og flinke og høflige håndværker. Det er ikke sidste gang jeg har brugt dem.

Antwoord van AS Tømrer
God kompetent håndværker, der kan deres kram.
De kom hurtigt og lavede det efterspurgte arbejde, og de udførte dette med høj kvalitet! Prisen var fornuftig, og fakturaen passede mht. timer og materialer.
Jeg er meget tilfreds!

Antwoord van AS Tømrer
Vi fik lavet udestue om til værelse. Tog de fleste af vinduerne ud og lavede vægge. Super kvalitet og flot arbejde

Antwoord van AS Tømrer
Et firma som man kan regne med. Kommer til aftalt tid og udfører kvalitetsarbejde. Kan varmt anbefale AS Tømrer.

Antwoord van AS Tømrer
Har brugt AS Tømrer siden de startede, og har altid været ovenud tilfreds med deres arbejde.
Prisen er altid skarp, og kvaliteten er altid i top.
Så vidt jeg ved tilbydes hele paletten af hvad en tømrer kan, men jeg bliver nød til at fremhæve tagkonstruktion samt døre og vinduer... Hvis de har et speciale, er det helt klart der.

Antwoord van AS Tømrer
Tilbage i 2020 har vi har brugt AS Tømrer til en renovering af vores badeværelse på 1. sal. jeg har ikke en eneste finger at sætte på deres arbejde, alt fra tilbud til kommunikationen og udførelse af og omkring projektet har været 1. klasses hele vejen igennem.

Antwoord van AS Tømrer
Normalt giver jeg ALDRIG 5 stjerner, da der i min verden altid er ting der kan forbedres, men AS Tømrer har fortjent disse 5 stjerne - jeg har brugt dem flere gange, og service har altid været helt i top!

Antwoord van AS Tømrer
Jeg har benyttet AS tømrer to gange (okt 2018 og 2019 feb) i forbindelse etablering af to helt nye apoteker. En kompliceret proces med mange aktører og planlægning med stram tidsplan. AS tømrer har begge gange leveret et upåklagelig stykke arbejde og var aldrig den part, som voldte problemer eller overskred tidsplanen. Jeg kan kun anbefale AS tømrer til erhversdrivende og private. Jeg har intet absolut intet at udsætte på deres arbejde eller samarbejdet.
Apoteker Ulrik Larsen
Kolding Ulve Apotek

Antwoord van AS Tømrer
Lees meer over geverifieerde reviews.