Trevlig personal på telefon. Andra gången jag handlar. Fick fel fäste till bössan. Förra gången när jag köpte pulsar mörkersikte- likadant. Då fick en vapensmed fixa det. Får nu ta bort fäste... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det gick lite trögt i början utan ngt meddelande varför det dröjde. Skickade en fråga och fick då reda på att det sak saknades. Bytte då mot liknande vara och då ramlade det in väldigt snabbt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
I placed my first order with Astro after being drawn in by a great sale price on an item I’d had my eye on for a while. The online ordering process was smooth, and my order arrived within just... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Outdoor, jakt, skytte, astronomi, ornitologi, mikroskopi, natur. Vår expertis inom varje område gör att du som kund kan känna dig trygg när du handlar av oss. Oavsett om du handlar kikare, teleskop, mikroskop, kläder, skor, vapen, ammunition, kikarsikte med mera, så har vi specialister inom varje område som guidar dig rätt. Tveka inte att höra av dig!
Contactgegevens
Axvallagatan 16, 532 37 SKARA, SKARA, Zweden
- 0511-798100
- info@astrosweden.se
- astrosweden.se
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Finns inget att anmärka på !
Finns inget att anmärka på !
Därav *****.
Trevlig personal på telefon
Trevlig personal på telefon.
Andra gången jag handlar.
Fick fel fäste till bössan.
Förra gången när jag köpte pulsar mörkersikte- likadant.
Då fick en vapensmed fixa det.
Får nu ta bort fästet från min aimpoint för att få det fungera.tyvärr.
Lite skärpning där.
Mvh Mikael Lindholm
Out of This World Service
I placed my first order with Astro after being drawn in by a great sale price on an item I’d had my eye on for a while. The online ordering process was smooth, and my order arrived within just a few days.
After receiving my purchase, I realised I wanted an accessory to go with it, something I wish I had added to my original order. I contacted customer service to ask if it might be possible to purchase the item with free shipping, as the delivery fee felt quite high for a small order.
I was delighted to hear back from Lena, who confirmed this wouldn’t be a problem and promptly sent me an invoice to complete the purchase, which I really appreciated.
The entire customer experience was handled professionally from start to finish. In today’s world of online shopping, it’s rare to come across such genuinely helpful and accommodating service.
I’ll definitely be returning to Astro for more outdoor gear in the future. Thank you to the whole team!
Köpte ett fiskespö på nätet
Köpte ett fiskespö på nätet, fick hem det och det var superbra.
Ringde till deras butik och bad om hjälp kring rullen, och fick svar direkt.
Rekommenderas starkt!
Smidigt och superbra kundtjänst
Smidigt och superbra kundtjänst när jag klantat mig och missade hämta upp paket. Rekommenderar starkt!
Det gick lite trögt i början utan ngt…
Det gick lite trögt i början utan ngt meddelande varför det dröjde.
Så snabba svar efter man frågar och snabbt levererat när allt fanns.
Lätta att få kontakt med.
Blev även kompenserade för ett "skönhetsfel".
Jag var väldigt nöjd.👍

Antwoord van Astro Sweden
Beställde för snart 4 veckor snart och…
Beställde för snart 4 veckor sen och ingen leverans. Kundtjänst vägrar svara trots flera försök. Pengar i sjön!! Riktigt besviken

Antwoord van Astro Sweden
Bra service, bra priser och snabba leveranser
Aldrig haft problem med leveranser från Astro, och alltid fått bra hjälp de gånger man varit i kontakt med kundtjänst!

Antwoord van Astro Sweden
Jag var skeptisk i början men....
Jag var skeptisk till företaget när jag läste de andra recensionerna, men jag är mycket positivt överraskad! Beställde på söndagen och på tisdagen hade jag alla grejerna. Toppen kvalitet på prylarna och när jag kontaktade kundservice på måndagen för en fråga så var de snabba med svar och lösningsorigenterade. 5/5, kommer handla här igen

Antwoord van Astro Sweden
Köpte bastutält Pumori från Astro…
Köpte bastutält Pumori från Astro Sweden. Inget att klaga på, Snabb leverans.

Antwoord van Astro Sweden
They show great knowledge and provide…
They show great knowledge and provide helpful input when questions come up to confirm a purchase. I couldn’t ask for more.

Snabbleverans bra pris bra kvalitet
Snabbleverans bra pris bra kvalitet

Antwoord van Astro Sweden
Kanon service från Georg. Eran hemsidan fungerade inte när jag ville välja om optiken var i lager
Kanon service från Georg.

Antwoord van Astro Sweden
Snabbt och smidigt samt en fantastisk…
Snabbt och smidigt samt en fantastisk kundsupport.

Antwoord van Astro Sweden
Beställde söndag kväll och fick…
Beställde söndag kväll och fick leverans på onsdagen. Snabbt och tydligt!

Väldigt snabb leverans!
Väldigt snabb leverans!
Beställde sent på onsdag kväll och fick hem produkten på fredag!

Mycket lösningsorienterade!
Utsprungsprodukten som beställdes var restad. Löstes på ett mycket bra sätt med en bra ersättningsprodukt!!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.