Na goed lezen blijkt het, zoals vaker, geen echte veilingssite te zijn. Het is onmogelijk voor een goede prijs iets te kopen, daar het item dan niet "gegund" wordt. Ze geven wel aan dat je bod bindend... Toon meer
Veilingbedrijf onwaardig en blijf er ver weg!!!!!!! Voor een klant van ons uit Moldavië die er 3 machines kocht kon er geen laadplaatsvergunning verkregen worden om een exportdocument op te maken...... Toon meer
Geboden op een harley davidson maar er ging nog 1 iemand overheen. Twee weken later staat dezelfde harley weer op de veiligste. Ik vermoed dat action port zelf de prijs opdrijft door mee te bieden en... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Gewonnen tractor was zoek!
We wonnen via de website een tractor. We waren heel blij met deze tractor, want we volgden deze al een tijdje en na meerdere biedingen en tegenbiedingen kregen we de verlossende woorden ‘ u heeft deze veiling gewonnen’. We moesten binnen 24 uur betalen en op een afgesproken datum en tijdstip de tractor ophalen. We betaalden meteen ( binnen 24 uur) en zijn op de datum en het tijdstip dat auctionport ons opgaf de tractor met een paardentrailer gaan ophalen. Daar aangekomen bleek de tractor ‘zoek’, maar ze zouden ons compenseren voor de problemen en boden ons ter plekke aan om eventueel een andere mee te nemen. Aangezien deze niet startte werd ons compensatie aangeboden, maar ze zouden eerst nog rondbellen waar ‘ onze ‘ tractor was gebleven. We hoefden ook niet de tractor op te halen, maar ze zouden het thuisbrengen. Na een paar dagen stilte is mijn man beginnen te bellen en toen begon de rest van de ellende. Volgens hen was er nooit compensatie beloofd en waren ook andere beloftes volgens de dame aan de telefoon nooit gedaan. Meerdere keren zouden we teruggebeld worden en dit is nooit gedaan. De toon van de e-mails waren kort en onvriendelijk. Uiteindelijk hebben we via onze verzekering het geld na ongeveer 2 maanden teruggekregen. De manier waarop dit bedrijf werkt is echt onbeschoft en onprofessioneel. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker niet aanraden!
Ze drijven de prijs zelf omhoog
Heb geboden op een artikel en tot de laatste dag met het hoogste bod, uiteraard werd er overboden, kan gebeuren en is normaal zou je zeggen. Paar weken later zie je dezelfde artikelen weer terug op de veiling en ook weer hier zelfde verhaal. Het kan niet anders dan dat ze de prijs zelf opdrijven. Blijf hier weg!!!
Oplichters!
Opgelet! Oplichters!
Compleet misleidende foto's, beschrijving en advertenties. Namen toevallig de telefoon gedurende 45' niet meer op bij de ophaling. "Wisten van niets" over de enorme schade aan de machine, ookal werd de machine al 3maal eerder geveild door hun. . .
De reviews spreken voor zich
Slechte service slechte info geen…
Slechte service slechte info geen duidelijke foto’s van de schade. Eerder oplichters dan veilingsite. Niks bij dit gasten kopen.
Topveiling !
Heb al verschillende motoren gekocht op deze website , altijd goed beschreven met zeer veel foto's .
Motoren zijn zelfs gepoetst bij het ophalen !
Zeker een aanrader !
Oplichters
Een Harley davidson gekocht, bleek dat deze motor binnenin in zeer slechte staat te zijn. Motor werd tijdens inladen transport zwaar beschadigd. Totaal 12000 € kosten Na meerdere mails te sturen weigeren ze zelf communicatie. Blijf van deze veiling het zijn oplichters. De prijs drijven ze zelf op.
Blijf van deze veiling af.
Vertrouw deze site niet
Vertrouw deze site niet. Reeds diverse malen meegeboden, maar wordt altijd automatisch overboden. Na sluitingstermijn worden alle gelijksoortige producten in een keer overboden. Als er een minimum prijs is dan deze graag vermelden. Ik vertrouw het niet meer. Volgens mij doorgestoken kaart. Niet te controleren ook.
Geweldig
Ondanks de negatieve feedback van andere mensen heb ik een geweldige ervaring gehad. Koen toonde veel begrip en hielp me snel met een oplossing. Jammer dat ik de juiste tractor miste, maar ik kijk uit naar een volgende kans. Bedankt en veel succes!
Auctionport niet betrouwbaar
Ik heb in het verleden een kavel gekocht via Auctionport. Enige problemen gehad echter door vasthoudendheid en juridische ondersteuning is dit uiteindelijk opgelost. Nu kijk ik regelmatig toch nog op Auctionport omdat er (m.i.) toch bruikbare kavels opstaan die de moeite waard zijn. Echter het valt mij geregeld op dat als de sluitingstijd van een veiling binnen de sluitingstijd van 10 minuten komt, dat op alle goederen, zowel waar wel als waar niet op geboden is, ineens gelijkertijd geboden word. Hoe groot is de kans dat als er 50 tot 80 kavels (of zelfs meer) zijn, er exact op de zelfde tijd geboden wordt. Dan te bedenken, dat er bij gelijkelijke kavels, waarbij op de een wel geboden is en op de ander niet, er op degene waar op geboden is overboden word. Volgens mij wil iemand toch zo goedkoop mogelijk uit zijn.
Wat mij betreft belazerd Auctionport de veiling door middel van computer manipulatie zodat er een minimale prijs behaalt wordt die ze willen ontvangen.
Vreemd dat een veiling die onder toezicht van een notaris staat dit kan doen zonder dat er word ingegrepen.
Sorry maar Auctionport is niet betrouwbaar.
Scam…
Ik heb sterk de indruk dat dit een scam is. De sluitingstijden veranderden steeds, totdat de 'gewenste prijs' bereikt was. Mijn advies, blijf hier weg!
1 dag voor afhaling blijkt artikel…
1 dag voor afhaling blijkt artikel beschadigd te zijn en krijg credit nota met de melding dat ze beschadigde artikelen niet meegeven. De transporteur/werkelijke verkoper had ze beschadigd?? Volgens mij gewoon ingehouden omdat prijs te laag was. Ik heb er mijn bedenkingen bij........
Slechte ervaring met dit bedrijf
Slechte ervaring met dit bedrijf
Biedingen kloppen niet
BEDRIEGERS
BEDRIEGERS
traktor gekocht hebben er een KAPOTTE in gestoken
schandalig
Manipulatie biedingen
Het bedrijf of klanten van het bedrijf bieden mee. Steeds dezelfde veilingen met dezelfde producten.
Veiling motor Harley
Een paar weken geleden mee gedaan met een veiling voor een motor (Harley). Kavel was goed gedocumenteerd op de website, veel foto's en een juiste omschrijving.
Geboden en kavel gewonnen zonder deze in het echt gezien te hebben, een gok.
Twee weken later opgehaald en motor voldeed volledig aan de beschrijving en was zeer netjes proper gemaakt. Ik werd vriendelijk ontvangen en een koffietje was van het huis.
Motor kwam in een keer door de keuring.
Kortom Auctionport is een aanrader om zaken met te doen.
Bedriegerij in het veiling format
Bedriegerij in het veiling format. Ik bied op een item en wordt overboden, da's normaal natuurlijk dus ik bied nog wat verder maar telkens overboden. Ik geef het op omdat het item boven mijn budget gaat. Daags nadien zie ik identiek hetzelfde item met nog het kavelnummer van de vorige veiling opnieuw te koop voor dezelfde startprijs, ik heb het hier niet over hergebruik van foto's van nieuwe items waarvan er meerdere stuks van worden verkocht. Dus concreet, er zit iemand de prijs op te drijven tegen de sluitingstijd tot de gewenste verkoopprijs is bereikt, al dan niet met medeweten van het veilinghuis zelf. Haak je eerder af, dan zet men het item opnieuw te koop in de volgende veiling. Laat je niet vangen op die manier, de tijd dat veilingen koopjes interessant waren is voorbij en vergeet niet dat op die manier men de wettelijke garanties omzeilen alsook het recht om terug te brengen binnen de 14 dagen bij online aankoop volledig in de wind slaan.
Je komt voertuigen ook tegen op marktplaats.nl onder een andere particuliere verkoper naam te koop. Makkelijk te vinden want de kentekens (nummerplaten) zijn hetzelfde dus zeker hetzelfde voertuig en dit tijdens een nog lopende veiling van identiek hetzelfde voertuig.
Onbetrouwbaar!
Onbetrouwbaar veilingbedrijf dat zijn afspraken niet nakomt. Ik zou niemand adviseren om zaken met deze mensen te doen.
Bizarre veilingsite
Bizarre veilingsite. Op diverse aanhangwagens meegeboden, waarna je ziet dat de prijs oploopt tot een kost die gewoon op nieuwprijsniveau ligt. Je moet ook goed kijken waar de artikelen zich bevinden (vaak ergens ver in NL). Een week later ga je terug kijken op de site en blijken krek dezelfde artikelen terug op de site te staan in een nieuwe veiling.
Nieuwe grasmaaier ( voor achter traktor)
Een nieuwe grasmaaier ( voor achter een traktor) gekocht. Deze lekte na ophaling olie. Mail gestuurd waarna we mochten langskomen met de maaier. Maaier achtergelaten en na 3 weken mochten we een vervangtoestel komen ophalen.
Grasmaaier gekocht met vermelding dat…
Grasmaaier gekocht met vermelding dat alle functies werken. Na afhaling onmiddellijk uitgeprobeerd. Wat een boerenbedrog ! Maait niet en straffer, er komen vuurspetters uit de koppeling. Na telefoon een mail gestuurd, en nog een en nog een .... na drie weken eindelijk antwoord dat zij mij niet kunnen helpen. Bedriegers !!