auctionport.be Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,9

Na goed lezen blijkt het, zoals vaker, geen echte veilingssite te zijn. Het is onmogelijk voor een goede prijs iets te kopen, daar het item dan niet "gegund" wordt. Ze geven wel aan dat je bod bindend... Toon meer

Veilingbedrijf onwaardig en blijf er ver weg!!!!!!! Voor een klant van ons uit Moldavië die er 3 machines kocht kon er geen laadplaatsvergunning verkregen worden om een exportdocument op te maken...... Toon meer

Bizarre veilingsite. Op diverse aanhangwagens meegeboden, waarna je ziet dat de prijs oploopt tot een kost die gewoon op nieuwprijsniveau ligt. Je moet ook goed kijken waar de artikelen zich bevinden... Toon meer

Geboden op een harley davidson maar er ging nog 1 iemand overheen. Twee weken later staat dezelfde harley weer op de veiligste. Ik vermoed dat action port zelf de prijs opdrijft door mee te bieden en... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer slecht!

Zeer slecht!! Een trekker gekocht die zou starten en alle functies waren werkend. Trekker komt via transporteur aan en start niet. Platte accu, dacht ik, echter volledig opgeladen start deze nog steeds niet en ondertussen is alle olie en differentieel olie weggelekt! Tevens was dat hok met de kwast helemaal overgeschilderd en van dit alles was er niets vermeld in de advertentie. Uiteindelijk wel het kavel kunnen retourneren, echter zit ik nog met een kostenpost van ruim 500 euro transportkosten. Dus mijn rechtsbijstand maar ingeschakeld. Wat zijn dit een stelletje boeven zeg!!

5 oktober 2023

Motor start schlecht - NEE, de Motor is totalos!!! Ik werd opgelicht.

In hun advertentie schrijven zij:
Beschrijving machine:
Machine start slecht.
Nederlands kenteken
Alle papieren voor inschrijving zijn aanwezig.

Beoordeling hier in werkplaats:
- Machine start slecht. Nee, de machine start helemaal niet en er is een schade aan de motor, waarschijnlijk totalos!!!.
- Verder hebben wij een kort rapport gemaakt, ondertekend door de medewerker ter plaatse, gisteren de 30.08.23, ca. 12:30:
-- Motorkap en achterdeur zijn de scharnieren afgebroken en beide sluiten niet meer.
- Verder is te vermelden, dat de auto vol met muizen of ratten nest zit en gewoon schroot is.
- AUCTIONPORT.BE liegen gewoon, dat de motor slecht startte. Dit klopt nooit want de motor kan niet starten, omdat deze kapot is (Totale schade)
Wij melden hiermede de verkeerde declaratie binnen 24 uur na ophalen bij u aan en vragen hiermede om u voorstel te voldoen aan uw declaratie en levering van deze Bromauto.
- De Bromauto had nooit morgen adverteert worden met alleen "start slecht". Juist was geweest: Start niet en voldoet niet aan wettelijk geëiste minimale staat om er mee te rijden. "Alle papieren voor inschrijving zijn aanwezig" impliceert dat de auto de weg op mag en dat is helemaal gelogen en opgelichte informatie.

31 augustus 2023

een hakselaar gekocht via veiling deze…

een hakselaar gekocht via veiling deze zou prima werken een nieuwe bogie en ok .maar dat is wel even anders ik DEET er nog maar benzine in en deze kwam er al uit via de motor de rest laat zich raden 428€ voor een beetje schroot dus men zou al eens kunnen beginnen met te testen en niet de verkoper geloven die zijn rommel kwijt wil

31 juli 2023

Verkopen defecte kavels als werkend

Verkopen zogezegd kavels die alle functies uitvoeren. Toestel wordt geleverd en moet van de vrachtwagen geduwd worden. Zogezegd omdat batterij plat is. Koop nieuwe lader en toestel werkt nog niet. Laten vaststellen door servicedienst van het merk dat toestel geleverd werd met kapotte batterij. Auctionport blijft excuses verzinnen en de verkoper heeft een kapot toestel met een misleidende advertentie kunnen verkopen. Auctionport heeft commissie maar laat koper in de kou staan.

3 maart 2023

Vijf uur voor de veiling eindigde heb…

Vijf uur voor de veiling eindigde heb ik alle moeite gedaan om te weten te komen wat de breedte was van een tracktor. Ze gaven mij een maat die totaal niet klopte, ik heb echt moeite gedaan om de effectieve maat te weten te komen, maar die moeite deden ze niet. gewoon even meten denk ik dan.

2 maart 2023

Hoogst onbetrouwbaar

Hoogst onbetrouwbaar, wegblijven.
Online een houthakselaar aangekocht ,de site meld Locatie:antwerpen en ergens onderaan waar niemand kijkt afhaallocatie haaksbergen nederland (300km verder) tel. geverifieerd of ik kon afhalen , dit was geen probleem :bij aankomst om mijn machine af te halen in haaksbergen blijkt dat er geen COC papieren noch CE attest bij de hakselaar-aanhanger zijn en ik er dus niet mee op de openbare weg mag. Dus mag ik nu naar mijn advocaat stappen en een procedure opstarten, dit na een ganse dag nodeloos in de auto mijn tank leeg te rijden, leuk is anders.

4 december 2022

lasgenerator AUCTIONPORT defect OPLICHTING

ik heb een lasgenerator gekocht bij Auctionport Antwerpen en opgehaald bij H.O. Weis in Winterswijk.
In de veiling stond vermeld getest en werkend maar bij thuiskomst bleek dat de stroomvoorziening niet werkt .
Contact opgenomen met H.O Weis en deze geeft niet thuis want de generator is van Auctionport zegt hij en voelt zich niet geroepen om hier iets mee te doen, wat ik ook niet vertrouw en begint het afschuiven .
Daarna contact opgenomen met Auctionport wat al heel lastig is en deze zeggen dat ze niets kunnen betekenen in deze veiling . Heb voorgesteld om de generator naar hun werkplaats te brengen om dit probleem op te lossen maar wederom geen reactie.
Ze zeggen (Sylke) dat de generators gestart worden maar verder niet alles wordt getest, waarom vermeld de veiling dan getest en werkend. Als er bij gestaan had dat deze niet getest was had ik niet geboden omdat ik werkende apparatuur nodig heb.
Dus vind ik dit pure oplichting en adviseer iedereen om dit bedrijf te vermijden want de beschrijvingen kloppen voor geen meter en u kunt reparatiekosten verwachten.
Het is zo'n bedrijf wat alleen maar wil verkopen en hun zakken vullen , service is er totaal niet bij. en je wordt afgescheept met domme argumenten.
OPLICHTERS

3 februari 2022
Reviews in alle talen tonen. (89 reviews)